Το Fork Food Market επέστρεψε και στέλνει περιβαλλοντικά μηνύματα με έναν ξεχωριστό τρόπο

Το Fork Food Market επέστρεψε και στέλνει περιβαλλοντικά μηνύματα με έναν ξεχωριστό τρόπο

Οι διοργανωτές έχουν καταργήσει τα πλαστικά ποτήρια μίας χρήσης, παρακινώντας το κοινό, είτε να φέρει τα δικά του, είτε να αρχίσει να αποκτά τα συλλεκτικά του event

Το δικό του μήνυμα έστειλε το Fork Food Market στο πρώτο event της χρονιάς. Μπορεί το πάρτι και η διάθεση στην αγορά να ήταν ανεβασμένη, την ίδια ώρα, όμως,το event είχε οικολογικό χαρακτήρα και περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Η επιλογή του χώρου διεξαγωγής του event δείχνει από μόνη της τον δρόμο. Ο δημοτικός κήπος Λευκωσίας, ένας φιλόξενος χώρος πρασίνου στην καρδιά της πρωτεύουσας, έχει μετατραπει σε σπίτι, τόσο για τους διοργανωτές, όσο και για το κοινό. Οι διοργανωτές έχουν καταργήσει τα πλαστικά ποτήρια μίας χρήσης, παρακινώντας το κοινό, είτε να φέρει τα δικά του ποτήρια, είτε να αρχίσει να αποκτά τα συλλεκτικά ποτήρια του event. Η συλλογή έχει ξεκινήσει, καθώς στο πρώτο Fork Food Market της χρονιάς δόθηκαν τα πρώτα ποτήρια σε χρώμα πράσινο με χαρακτηριστικές φιγούρες του Fork. Σειρά έχει τώρα το μαύρο ποτήρι, το οποίο θα διατίθεται αυτή την Παρασκευή στην τιμή των 2 ευρώ. Τα συλλεκτικά ποτήρια μπορείς να τα προμηθευτείς από το bar, γι αυτό συνέχισε την συλλογή σου (ή ξεκίνα την τώρα) με το μαύρο.

.

Την ίδια ώρα με την ανέγερση του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στο χώρο του πρώην Γενικού Νοσοκομείου, είναι γεγονός πως έχει κλείσει ο μεγαλύτερος χώρος στάθμευσης. Οι διοργανωτές παροτρύνουν όποιον μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία να κάνει την βόλτα του με την παρέα του ή με τα κατοικίδια του. Είτε περπατώντας, είτε ποδηλατώντας κάνουμε όλοι προσπάθειες για μια πιο πράσινη Λευκωσία. Σε περίπτωση που θα έρθεις με το αυτοκίνητό σου, οι επιλογές είναι πολλές και μπορείς να τις εντοπίσεις μέσα από τα social media του event μας, καθώς έχουμε προσθέσει ένα χάρτη με όλα τα σχετικά pin στάθμευσης.

Τέλος, στο χώρο βρίσκονται μεγάλοι κάδοι, όπου ανακυκλώνουμε όλα τα τενεκεδάκια αλλά και πλαστικά μπουκάλια νερού.

Loader