Το Fork Food Market ταξιδεύει και πάλι εκτός έδρας

Το Fork Food Market ταξιδεύει και πάλι εκτός έδρας

Street food γεύσεις της μεγάλης υπάιθριας αγοράς της Κύπρου και εκτός Λευκωσίας

Η μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά της Κύπρου ταξιδεύει για άλλη μία φορά εκτός της έδρας της που είναι ο Δημόσιος Κήπος Λευκωσίας και βγαίνει εκτός πρωτεύουσας.

Για ακόμη μία χρονιά το αγαπημένο μας Fork Food Market αφήνει για λίγο την Λευκωσία και βγαίνει εκτός πρωτεύουσας για να μεταφέρει τις απίθανες γεύσεις και την ατμόσφαιρά τους και σε άλλες πόλεις της Κύπρου. 

Αυτή την φορά το Fork θα βρεθεί στην πόλη της Λάρνακας και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες με θέα την θάλασσα την Παρασκευή 30 Ιουνίου από τις 19:00 μέχρι αργά το βράδυ με πολλές νοστιμιές, κοκτέιλ και μουσική. 

Η αγορά μας μετά από πέντε φανταστικές βραδιές στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, ταξιδεύει για πρώτη φορά φέτος εκτός Λευκωσίας και ανανεώνει το ραντεβού του για την Παρασκευή, 30 Ιουνίου στη Λάρνακα.

Το Fork Food Market, μετά από το περσινό Φθινοπωρινό event, επιστρέφει ξανά στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες της Λάρνακας. Στόχος μας να (ξανά)συστήσουμε στο κοινό της Λάρνακας, locals και μη, τους μοναδικούς μας vendors και τις υπέροχές τους γεύσεις.

Η αγορά μας στη προσπάθεια να προωθήσει το μήνυμα της οικολογικής και περιβαλλοντικής συνείδησης, προτρέπει τους λάτρεις του Fork να έρθουν με το ποτήρι τους και να ενισχύσουν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο την προσπάθειά μας για ένα πιο πράσινο περιβάλλον. Σε περίπτωση που ξεχάσεις το ποτήρι σου ή θέλεις να ξεκινήσεις τη συλλογή μας, μπορείς να προμηθευτείς από το bar τα συλλεκτικά μας ποτήρια, τα οποία διατίθενται στη τιμή των 2 ευρώ.

Το φαγητό θα σερβίρεται από τις 7 μέχρι τις 11,  ενώ το μπαρ και η μουσική θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι αργά για να σας ανεβάσουν την διάθεση. Ο Dj Marcos θα δώσει το δικό του ρυθμό και θα μας κρατήσει συντροφιά με τα beats του, καθ’όλη την διάρκεια της βραδιάς.

Για χώρους στάθμευσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλους τους διαθέσιμους στην περιοχή, ενώ αν έχετε όρεξη για περπάτημα μπορείτε να αφήσετε το όχημά σας στο χώρο στάθμευσης δίπλα από την μαρίνα Λάρνακας.

7

Loader