Η Χρύσω Λέφου μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την Γιορτή της Γαστρονομίας της Κύπρου

Η Χρύσω Λέφου μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την Γιορτή της Γαστρονομίας της Κύπρου

Κατά τη διάρκεια θα φτιάξει διάφορα Κυπριακά παραδοσιακά εδέσματα μαζί με μεγάλους και μικρούς

Η αγαπημένη τηλεμαγείρισσα, Χρύσω Λέφου έχει συνδέσει το όνομά της μαζί με την Κυπριακή γαστρονομία και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί της την Γιορτή της Γαστρονομίας της Κύπρου.

H Xρύσω Λέφου μας προσκαλεί το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 από τις 14:00 - 17:00 στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού για την παρουσίαση του πρώτου της βιβλίου με τίτλο "46 στιγμές από τη ζωή μου" αλλά και για να μοιραστούμε μαζί τη Γιορτή της Γαστρονομίας της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Χρύσω Λέφου θα φτιάξει χαλλούμια, τραχανά, παλουζέ, ρέσι, καττιμέρκα, λουκουμάδες αλλά θα υπάρχουν δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά.

Μέρος των εσόδων από το βιβλίο θα διατεθούν για το σισσίτιο που παρέχει η Μητρόπολη Λεμεσού.

May be an image of 2 people and text that says "Με πολλή αγάπη και συγκίνηση, σας προσκαλώ το Σάββατο, Μαρτίου 2024 από τις 14:00 17:00, στη Μητρόπολη Λεμεσού για την παρουσίαση του πρώτου μου βιβλίου με τίτλο 46 στιγμές από τη ζωή μου Î ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ αλλά και για να μοιραστούμε μαζί τη Γιορτή της Γαστρονομίας της Κύπρου. ΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ 4σστιγμές από τη ζωή μου ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΓΕΝΙΑΣΕΓΕΝΙΑ ΕΓΕΝΙΑ Ελάτε να φτιάξουμε μαζί χαλλούμια, τραχανά, παλουζέ, ρέσι, καττιμέρκα, λουκουμάδες και να ζυμώσουμε με τα παιδιά! Σας περιμένω, Χρύσω Λέφου Μέρος των εσόδων από το βιβλίο θα διατεθούν για το σισίτιο που παρέχει Μητρόπολη Λεμεσού."

πηγή κεντρικής φώτο

Loader