Η νέα, ενδιαφέρουσα πρόταση που σερβίρει ψαρομεζέ και μεγάλη γκάμα φρέσκων ψάριων που πρέπει να δοκιμάσεις

Η νέα, ενδιαφέρουσα πρόταση που σερβίρει ψαρομεζέ και μεγάλη γκάμα φρέσκων ψάριων που πρέπει να δοκιμάσεις

Ένας καλαίσθητος χώρος με θέα τη θάλασσα ιδανικός για τους φίλους της ψαροφαγίας

Η νέα, θαλασσινή πρόταση για φρέσκο ψάρι, θαλασσινά και πλούσιο ψαρομεζέ έρχεται αυτή την φορά από την πόλη του Ζήνωνα και συγκεκριμένα από την Μαρίνα Λάρνακας.

Πριν από μερικούς μήνες το κλειστό μέρος της Μαρίνας Λάρνακας ανακαινίστηκε και δόθηκε ξανά πρόσβαση στο κοινό. Νέοι χώροι εστίασης έκαναν την εμφάνισή τους εκεί. Μία τοποθεσία ειδυλλιακή με θέα την θάλασσα και τα σκάφη που βρίσκονται εκεί. 

Ένα από τα νέα εστιατόρια που έκαναν την εμφάνισή τους στην Μαρίνα Λάρνακας είναι και το Αγκίστρι. Μία ενδιαφέρουσα πρόταση για ψάρια, θαλασσινά, ψαρομεζέ προς 20 ευρώ το άτομο, σε ένα χώρο με θέα το απέραντο γαλάζιο. Το εστιατόριο Αγκίστρι έκανε την εμφάνισή του το φθινόπωρο και αποτελεί ένα καλαίσθητο, προσεγμένο χώρο με τις μεγάλες ψάθινες λάμπες του να ξεχωρίζουν και να προσδίδουν στον χώρο την αίσθηση της θαλασσινής ατμόσφαιρας. 

Τραπέζια στο εξωτερικό και το εσωτερικού όπου μπορείς τις καθημερινές να καθίσεις για να απολαύσεις ψαρομεζέ ενώ το σαββατοκύριακα το εστιατόριο σερβίρει μόνο φρέσκα ψάρια, θαλασσινά, σαλάτες και ποικιλία από αλοιφές. Ένας χώρος ιδανικός για κυριακάτικη έξοδο για φαγητό το μεσημέρι ή το βράδυ του Σαββάτου τώρα που σε μερικές κιόλας εβδομάδες ο καιρός θα αρχίσει να αλλάζει. 

Κατά διαστήματα το Αγκίστρι οργανώνει και πιο διασκεδαστικές βραδιές με ζωντανή μουσική κυρίως με ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι. Κάτι τέτοιο θα συμβεί και το Σάββατο το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου όπου θα βρεθεί εκεί η γνωστή μας Ρεμπέτικη Φατριάς με τις μουσικές και τα τραγούδια της. 

Info

Δευτέρα-Κυριακή 12:00-00:00, Μαρίνα Λάρνακας. Τηλ: 96106566. 

Loader