Πάμε Πρωταρά για ποτό και φαγητό στο Hippocampus Lounge Restaurant

Πάμε Πρωταρά για ποτό και φαγητό στο Hippocampus Lounge Restaurant

Βίωσε κι αυτό το καλοκαίρι την απόλυτη γευστική εμπειρία σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια του Πρωταρά όπου θα απολαύσεις εκλεκτά πιάτα, σούσι και ευφάνταστα κοκτέιλ

Καλοκαίρι στην Κύπρο σημαίνει παραλία, ήλιος, καταγάλανα νερά και ο νούμερο ένας προορισμός: Πρωταράς! Ο πλεόν κοσμοπολίτικος προορισμός του νησιού μας ξύπνησε για τα καλά από τη χειμερία του νάρκη, έβαλε τα καλοκαιρινά του και είναι πανέτοιμος για να μας προσφέρει ένα ακόμη μοναδικό καλοκαίρι με αξέχαστες στιγμές.

9

Φέτος, λοιπόν, θα βρεθούμε ξανά στον Πρωταρά, θα διασκεδάσουμε, θα πάμε για βουτιές, θα κάνουμε ηλιοθεραπεία και φυσικά θα βγούμε στα αγαπημένα μας στέκια για ποτό και φαγητό. Γι’ αυτό πρέπει να γνωρίζουμε τα καλύτερα μαγαζιά της περιοχής ώστε να βιώσουμε μοναδικές γευστικές εμπειρίες χωρίς να απογοητευτούμε. 

7

7

Ένας χώρος που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ που μετράει μία μεγάλη ιστορία με παρουσία πάνω από 35 χρόνια στον Πρωταρά είναι και το αγαπημένος μας εστιατόριο Hippocampus Lounge Restaurant. Πρόκειτια για ένα να μαγαζί-σταθερή αξία, που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ και ξέρει πολύ καλά να προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για φαγητό και ποτό όλες τις ώρες της ημέρας. Ένας χώρος όπου κυριαρχούν οι μαγευτικές βουκαμβίλιες που δημιουργούν μία ιδιαίτερη, χαλαρή ατμόσφαιρα ιδανική ώστε να περάσεις όμορφα με τους φίλους, το ταίρι ή την οικογένειά σου. 

7

Ένας θρυλικό μαγαζί του Πρωταρά, μία value for money επιλογή, με εξαιρετικό φαγητό, λογικότατες τιμές και το προσωπικό του έτοιμο να σε εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή, να λύσει κάθε απορία σου για το φαγητό και να σου προτείνει αγαπημένα πιάτα.

7

Οι νέες προσθήκες

Το μενού προσφέρει πολλές, διαφορετικές και νόστιμες επιλογές για όλα τα γούστα και κάθε στιγμή της ημέρας. Κάθε χρόνο, η κουζίνα του μαγαζιού θέλει να ανανεώνεται και να ακολουθεί τις γευστικές τάσεις τις εποχής. Έτσι, φέτος, οι σεφ του εστιατορίου δημιούργησαν τρεις νέες επιλογές φαγητών που θα τις βρεις στον ανανεωμένο κατάλογο μαζί με τα υπόλοιπα, εκλεκτά πιάτα του Hippocampus Lounge Restaurant. 

Έτσι, φέτος, ανάμεσα στις  σούπες και ορεκτικά, τις δροσερές σαλάτες ιδανικές για το καλοκαίρι, τα ζυμαρικά, τα ζουμερά μπέργκερ, θαλασσινά, ψάρια, είδη σχάρας, κρεατικά και πεντανόστιμο σούσι σε διάφορες εκδοχές για τους φανατικούς του είδους θα βρεις τις νέες προσθήκες του μενού. 

7

7

Πρόκειται για το λαχταριστό bao buns με γαρίδες τεμπούρα, σάλτσα teriyaki, sweet chili, σουσάμι, καρότο, αγγούρι, φρέσκο κρεμμυδάκι, κόλιανδρο, μία σούπερ καλοκαιρινή και δροσερή σαλάτα με τρυφερά φύλλα ρόκας, προσούτο, φλοίδες παρμεζάνας, φρέσκες φράουλες, cranberries, καβουρδισμένο αμύγδαλο, λιναρόσπορο και κρέμα βαλσάμικου με μέλι. Επιπλέον, για τους ανθρώπους που ακολουθούν την vegan διατροφή υπάρχει η επιλογή του vegan rigatoni με μανιτάρια, κάσιους, φυτική κρέμα, λάδι τρούφας και εστραγκόν.

7

Ταυτόχρονα, όμως, το Hippocampus Lounge Restaurant σου προσφέρει και brunch όπου μπορείς να δοκιμάσεις αγαπημένα english puncakes, αυγά ποσέ με λεμονάτη κρέμα από αβοκάντο σε χωριάτικο ψωμί, το λατρεμένο μας bagel γεμιστό με κρέμα μασκαρπόνε, φιλαδέλφεια, γαλοπούλα, αυγά ποσέ, τσιπς από προσούτο, βούτυρο πάπρικας και σχοινόπρασο μαζί με άλλα εκλεκτά πιάτα που μπορείς να απολαύσεις στον προσγμένο χώρο του Hippocampus Lounge Restaurant.

Αν βρεθείς σε ένα από τα τραπέζια του λίγο μετά την παραλία που ανοίγει η όρεξη μην διστάσεις να δοκιμάσεις ένα Black Angus Burger-κόλαση με λιωμένο τυρί τσένταρ, ντομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι και Jack Daniel’s σάλτσα συνοδευόμενο με τηγανητές πατάτες και κόσλοου. Αν πάλι είσαι φίλος του σούσι το Hippocampus Lounge Restaurant φημίζεται γι’ αυτά και σου προτείνω να δοκιμάσεις μία οικονομική και ποιοτική πιατέλα από Samurai Platter ή αν είσαι με παρέα να επιλέξεις το Family’s Platter me 34 λαχταριστά μάκι σολομού, τόνου και καλιφόρνια.

 

9

7

Χαλαρά στο Rooftop  

Tο Hippocampus Lounge Restaurant έχει δημιουργήσει ένα πανέμορφο χώρο από την περσινή σεζόν που αγκαλιάστηκε από το κοινό. Πρόκειται για το Hippocampus Rooftop όπου μπορείς να απολαύσεις τα καλοκαιρινά σου βράδια θαυμάζοντας τη θέα του Πρωταρά. Σε αυτό τον ατμοσφαιρικό χώρο θα θα δοκιμάσεις ένα ξεχωριστό μενού που διατηρεί τον κεντρικό γαστρονομικό άξονα του εστιατορίου με περιποιημένα πιάτα, νόστιμο σούσι, εξαιρετικά κοκτέιλ αλλά και ναργιλέ για όσους επιθυμούν. 

9

9

Το Hippocampus Lounge Restaurant αποτελεί εγγύηση πως θα περάσεις σίγουρα καλά όλες τις ώρες της ημέρας από νωρίς το πρωί με καφεδάκι, πρόγευμα και brunch αλλά και μεσημεριανό και δείπνο σε ένα απόλυτα ατμοσφαιρκό περιβάλλον! 

7

Info

Δευτέρα-Κυριακή 09.30-01.00, Λεωφόρος Ξενοδοχείων 18, Πρωταράς. Τηλ:. 23831166. 

Facebook: Hippocampus Protaras-Cyprus

Instagram: hippocampus_protaras_cyprus

 

7

Loader