Pizza Box: Η νέα άφιξη στον Κάθηκα με σπιτική πίτσα

Pizza Box: Η νέα άφιξη στον Κάθηκα με σπιτική πίτσα

Νέα γευστική εμπειρία στον Κάθηκα

Μετά από 28 χρόνια επιτυχημένης πορείας, το Imogen’s Inn κλείνει τον κύκλο του, αφήνοντας τη θέση του σε μια φρέσκια γαστρονομική πρόταση στην καρδιά της ορεινής Πάφου. Το νέο Pizza Box φέρνει την ιταλική παράδοση στο γραφικό χωριό του Κάθηκα, προσφέροντας μια γευστική εναλλακτική για τους επισκέπτες της περιοχής.

Το Imogen’s Inn ήταν γνωστό για τους αυθεντικούς μεζέδες του, εμπνευσμένους από τις κουζίνες της Ανατολικής Μεσογείου, με συνταγές που κέρδισαν τις καρδιές των επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Τώρα, ο ιδιοκτήτης Απόστολος Βλάχας αποφασίζει να επικεντρωθεί στην πίτσα, αναβαθμίζοντας την προσέγγισή του με υλικά απευθείας από την Ιταλία και φούρνο από την Ελβετία, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία πίτσας με υφή και γεύση παρόμοια με εκείνη του ξυλόφουρνου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Στο Pizza Box θα βρείτε επτά μοναδικές πίτσες, με την κλασική Μαργαρίτα, την πίτσα με χαμ και τυρί, και την ξεχωριστή επιλογή με αντζούγιες, ελιές και κάπαρη να ξεχωρίζουν. Ιδιαίτερη προσοχή αξίζει και η Nduja, μια πίτσα με πικάντικο λουκάνικο Καλαβρίας, που αναμένεται να γίνει αγαπημένη.

Πέρα από τις πίτσες, το μενού του Pizza Box περιλαμβάνει τρεις δροσερές σαλάτες, όπως η Burratta με τηγανισμένες ντομάτες cherry και σκόρδο, η Πράσινη με ρόκα, ρόδι, σύκο και λιαστές ντομάτες, και η σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, κολοκύθι σχάρας και χόρτα εποχής. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε γευστικά συνοδευτικά, όπως σαρδέλες, μύδια, σπιτικά λαζάνια, λαχανικά σχάρας και την παραδοσιακή μελιτζάνα-παρμεζάνα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Σε ένα χωριό που φημίζεται για τις ταβέρνες του, το Pizza Box προσφέρει μια νέα γευστική εμπειρία με αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, ιδανική για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό. Και όλα αυτά, σε μια από τις πιο δροσερές και ειδυλλιακές αυλές της ορεινής Πάφου.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλ.: 26633269

Γεωργίου Κλεάνθους 33, Κάθηκας, επ. Πάφου

Δευτέρα - Κυριακή: 18.00-22.30 (εκτός Τετάρτης)

Loader