10 μουσικές στιγμές που ανυπομονούμε να ζήσουμε το επόμενο διάστημα στην Κύπρο

10 μουσικές στιγμές που ανυπομονούμε να ζήσουμε το επόμενο διάστημα στην Κύπρο

Ανάμεσα τους και η πολυαναμενόμενη συναυλία της Άννας Βίσση

10 ξεχωριστές συναυλίες έρχονται μέσα στο επόμενο διάστημα για να μας ταξιδέψουν και να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές. Ανακάλυψε πιο κάτω όλα όσα έρχονται αυτόν τον μήνα αλλά και τους επόμενους.

35 χρόνια Στέφανος Κορκολής - 19,20,21 Μαρτίου Λευκωσία και Λεμεσό

.

Μια από τις ωραιότερες συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, προκαλώντας έντονο χειροκρότημα και επευφημίες, μεταφέρεται στην Κύπρο. Πρόκειται για την συναυλία «35 χρόνια Στέφανος Κορκολής» όπου ο ταλαντούχος συνθέτης, πιανίστας και ερμηνευτής, γιορτάζει τα 35 χρόνια της εμβληματικής πορείας του στη μουσική.

Στην Κύπρο θα είναι μαζί του εκλεκτοί καλεσμένοι: ο Πάνος Μουζουράκης και η Σοφία Μανουσάκη με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής Λεμεσού «ΤρακΑρτ» υπό την διεύθυνση του μαέστρου Άρη Αντωνιάδη αλλά και με μικρή ορχήστρα με έξη σολίστες μουσικούς από την Ελλάδα.

Στέφανος Κορκολής

Μια λαμπρή πορεία 35 ολόκληρων χρόνων, από την οποία θα παρουσιαστούν επιλογές από τις ωραιότερες επιτυχίες του συνθέτη, οι οποίες σημάδεψαν ευχάριστα με κάποιο τρόπο τα μουσικά δρώμενα και τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Οι συναυλίες θα παρουσιαστούν στις:

19 & 20 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο της Λευκωσίας

21 Μαρτίου στη Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού

Ήδη άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων από την tickethour.com.cy, από όλα τα ACS couriers και από το ταμείο του Παττίχεεου θεάτρου για την συναυλία της Λεμεσού.

 Διονύσης Σχοινάς - 25 Mαρτίου στο Theama Venue στη Λεμεσό

Ο αγαπημένος σε όλους μας τραγουδιστής με το ξεσηκωτικό on stage πρόγραμμα του υπόσχεται ένα ξεχωριστό party επί σκηνής!Ο Διονύσης Σχοινάς, ο καλλιτέχνης που ξέρει καλά πως να ομορφαίνει τα βράδια μας και την ζωή μας, στο Theama Venue το Σάββατο 25 Μαρτίου.

Μαζί του και ο Κώστας Λαϊνάς.

Για πληροφορίες & κρατήσεις στο 99 940 717

Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine έρχονται -  1η Απριλίου στο Monte Caputo στη Λεμεσό

Οι δύο καλλιτέχνες πρόκειται να βρεθούν στην Κύπρο για να ξεσηκώσουν το κοινό τους.  Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine θα ερμηνεύσουν τα αγαπημένα μας τραγούδια τους την 1η Απριλίου στο Monte Caputo στη Λεμεσό.

Θα μας κρατήσουν την καλύτερη μουσική παρέα και θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί παρέα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 99852220.  

Σταμάτης Γονίδης - 1η Απριλίου στο Opus Event Venue στη Λεμεσό

Ο γνωστός τραγουδιστής θα βρεθεί στο νησί μας για μία μοναδική εμφάνιση. Την 1η Απριλίου ο Σταμάτης Γονίδης θα βρεθεί στο Opus Event Venue για να διασκεδάσει το κοινό του και να χαρίσει ένα αξέχαστο βράδυ.

Για λεπτομέρειες μπορείς να καλέσεις στο 70000087.

Ο Διονύσης Σαββοπουλος παρουσιάζει την συναυλία  «Μάνος Χατζιδάκις   - Τώρα!!»  -  6 και 7 Απριλίου σε Λευκωσία και Λεμεσό

.

Στον συνθέτη που  «ταξίδεψε την Ελλάδα» σε όλο τον κόσμο, στον σπουδαίο συνθέτη του οποίου η μουσική επίδραση ανιχνεύεται από την τάση του έντεχνου που κυριάρχησε - και συνεχίζει να κυριαρχεί-, στον μεγάλο Μάνο Χατζιδάκι, είναι αφιερωμένη η συναυλία την οποία παρουσιάζει ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Με μια επιλογή από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του  Μάνου, ο Διονύσης Σαββόπουλος ερμηνεύει, διηγείται και αφηγείται, απαγγέλει, τραγουδά και θυμάται.

Μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του ενορχηστρωτή Γιώτη Κιουρτσόγλου,  με το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση»,  με δύο σολίστ οι οποίες θα ερμηνεύσουν μαζί του τα τραγούδια του Μάνου, την Φρόσω Στυλιανού και την Εύη Μάζη και με μια μικρή ορχήστρα με επίλεκτους μουσικούς. Την διδασκαλία και διεύθυνση φωνητικού Συνόλου ανέλαβε η Χριστίνα Κρασίδου.

Ο σεβασμός και η αγάπη  του Διονύση Σαββόπουλου για τον Μάνο Χατζιδάκι διαφαίνεται σε όλα του τα κείμενα και σκέψεις του.

Όπως αναφέρει ο Διονύσης Σαββόπουλος:

Ακούς ένα τραγούδι του Χατζιδάκι·τελειώνει και νιώθεις μέσα σου ευγενέστεροςΓιατί ξεπλένει από μέσα μας κάθε ευτέλειαανελευθερία και λαϊκισμόδικό μας ή των άλλωναδιάφορο.

Μου λείπει φριχτά μέσα στη κρίσηΈχω βέβαια τις ηχογραφήσεις του αλλάτόσα χρόνια συνεχώςδε μου αρκεί πια μόνον να τις ακούωθέλω να τα πω κι εγώ αυ ά τα τραγούδιαιδίως τώρα κιας μη διαθέτω την φωνή που θα προτιμούσε ο Μάνος.

Oι συναυλίες θα γίνουν στις 6 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας Και  στις 7 Απριλίου στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού

Οι συναυλίες αρχίζουν στις  20:30 

Εισιτήρια προπωλούνται  από την tickethour.com.cy   τηλ. 77 77 70 40 και σε όλα τα ACS couriers. Για τη συναυλία της Λεμεσού, εισιτήρια προπωλούνται επίσης από το ταμείο του Παττιχείου Θεάτρου Λεμεσού.

Γιάννης Πλούταρχος -  8 Απριλίου στο Pavilion, Λευκωσία

Η πιο ερωτική φωνή του ελληνικού πενταγράμμου επιστρέφει στην Λευκωσία για να μας χαρίσει μια μοναδική μουσική βραδιά, στο Pavilion, το Σάββατο 8 Απριλίου 2023!

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα μας ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της καλλιτεχνικής του διαδρομής με τραγούδια που αγαπήσαμε και που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές.

Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης με την μοναδική φωνή του, τις εξαιρετικές μπαλάντες, τα ερωτικά και λαϊκά τραγούδια του έρχεται και θα μας μαγεψει!

Μαζί του η Κατερίνα Κακοσαίου και η Βάλια Σωμαράκη.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 20€

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ. 96852600 και στο email [email protected]

Φοίβος Δεληβοριάς - 6 Μαΐου στο RED

Ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες δημιουργούς θα βρεθεί στην Κύπρο για να μας χαρίσει μία βραδιά με αγαπημένα μας τραγούδια.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό τραγούδια με τις μοναδικές μουσικές, τους ιδιαίτερους στίχους, τις μελωδίες και τα τραγούδια του. Ένας τραγουδοποιός που μελωποίησε στιγμές τις ζωής μας και μας συντροφεύει εδώ και δεκαετίες. 

Η σκηνή του RED στη Λευκωσία θα φιλοξενήσει τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη σε μία μοναδική εμφάνιση όπου θα απολαύσουμε τα κλασικά πλέον τραγούδια του Φοίβου αλλά και τις νεότερες επιτυχίες του. Ο Φοίβος Δεληβοριάς θα βρεθεί στο RED στις 6 Μαΐου. 

Προπώληση εισιτηρίων από την Tickethour Cyprus & acs courier (77777040)

Πληροφορίες: 99059257

Gipsy Kings - 26 Μαΐου στο Monte Caputo στη Λεμεσό

.

Η κάθοδος θρυλικών συγκροτημάτων στην Κύπρο για μοναδικές συναυλίες αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα της εταιρείας Moonlight Show Productions τα τελευταία , που φέτος θα φέρει στο νησί μας τους Gipsy Kings για να ταξιδέψουν το κοινό με την υπέροχη μουσική τους, τα πασίγνωστα τραγούδια τους και να χορέψει στους ρυθμούς των «Djobi Djoba», «Bamboleo» και «Volare»! Η πολλά υποσχόμενη συναυλία έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, στο Monte Caputo στη Λεμεσό.

Η ιστορία των Gipsy Kings ομολογουμένως θυμίζει παραμύθι. Μια ομάδα φίλων που ξεκίνησε το 1970 να πειραματίζεται με διαφορετικούς ήχους σε ένα χωριό της Δυτικής Γαλλίας για να κατακτήσει σταδιακά τον κόσμο, από τη Φινλανδία, την Αυστραλία, την Αμερική, την Ιαπωνία, τη Χιλή και όχι μόνο. Η μπάντα έχει καταφέρει με το pop στυλ της που έχει τις ρίζες του στο φλαμένκο να πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια δίσκους και έχει κερδίσει αρκετά Grammy και Latin Grammy. Οι Gipsy Kings μάλιστα κυκλοφόρησαν τον περασμένο χρόνο και νέο album με τίτλο «Renaissance», από το οποίο έχουν ήδη ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια.

Οι βασιλιάδες των τσιγγάνων, με πρωταγωνιστή τον Tonino Baliardo, θα βρεθούν σύντομα στην Κύπρο, προσκαλώντας μας σε ένα γλέντι με ρυθμό («Magia del ritmo»), ελευθερία («Quiero Libertad») αλλά και σιωπή («Como un silencio»)!

Η έναρξη της προπώληση του περιορισμένου αριθμού εισιτήριων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 μέσω της πλατφόρμας tickethour, οπόταν το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί το πολυπόθητο χαρτάκι για να απολαύσει ανεπανάληπτες στιγμές με τους Gipsy Kings, live on stage!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 7000 7066 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα moonlightshow.com. Εισιτήρια: €80 VIP

Τα εισιτήρια είναι σε περιορισμένο αριθμό

Θα βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο υπερυψωμένο χώρο

Island Bars & stools για όλους τους κατόχους εισιτηρίου

Κάθε 4 άτομα – 1 premium φιάλη αλκοολούχου ποτού

Κανονικό/Standing: €49

Στο χώρο θα υπάρχει επίσης περιορισμένος αριθμός Island Bars & stools.

Αντώνης Ρέμος - 28 Ιουνίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, έρχεται στην Κύπρο για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές. Δύο υπέροχες συναυλίες, γεμάτες αγαπημένα τραγούδια, μοναδικές ερμηνείες και πολύ κέφι, στην Λάρνακα και την Λευκωσία.

Πλαισιωμένος από μια δυνατή μπάντα με καταξιωμένους σολίστες, ο Αντώνης Ρέμος, για ακόμη μια φορά, θα μας εντυπωσιάσει με τις δυνατές ερμηνείες του και τα τραγούδια του παλιά αλλά και καινούργια, που έχουμε όλοι αγαπήσει και τραγουδήσει. 

28 Ιουνίου – Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας

Η ημερομηνία και η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία στη Λευκωσία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Εισιτήρια εδώ

50 χρόνια καριέρας θα γιορτάσει στη Λάρνακα η Άννα Βίσση - 30 Σεπτεμβρίου 

Ο Δήμος Λάρνακας θα τιμήσει φέτος την σπουδαία Κύπρια ερμηνεύτρια Άννα Βίσση και προγραμματίζει μία μεγάλη συναυλία στηη πόλη που γεννήθηκε η αγαπημένη τραγουδίστρια ολόκληρης της Κύπρου!

Με ανακοίνωσή του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook μαζί με μία φωτογραφία της Άννας Βίσση μαζί με τον δήμαρχο Λάρνακας Αντρέας Βύρα αναφέρεται πως η γενέτειρά της απόλυτης διοργανώνει προς τιμήν της μία μεγάλη συναυλία με αφορμή τα 50 χρόνια καριέρας της στο ελληνικό τραγούδι. 

Η συναυλία προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στη Λάρνακα στις 30 Σεπτεμβρίου όπου μέρος των εσόδων θα προσφερθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.  50 χρόνια μουσικής συμπληρώνει η συμπολίτισσα μας Άννα Βίσση φέτος! Με τη φωνή, την δισκογραφία, την αφοσίωση της, έχει χαρίσει 50 μοναδικά χρόνια μουσικής.

Την επέτειο αυτή ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε με ένα μουσικό γεγονός! Η Άννα Βίσση επιστρέφει στη γενέτειρά της, την Λάρνακα για να γιορτάσει αγκαλιά με όλη την Κύπρο τα 50 αυτά δημιουργικά χρόνια καριέρας μια μεγάλη συναυλία. Η συναυλία αυτή προγραμματίζεται για τις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Η μεγάλη αυτή συναυλία είναι διπλής σημασίας, αφού θα στηρίξει έμπρακτα το τεράστιο έργο σημαντικών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της Κύπρου.

Η Άννα Βίσση τραγουδά από την καρδιά της και μοιράζει φως και ελπίδα μέσω της επετειακής της συναυλίας. Στέκεται με δύναμη και πολλή αγάπη δίπλα σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη και καλεί τον καθένα ξεχωριστά να στηρίξει τον μεγάλο φιλανθρωπικό σκοπό, γιατί όταν πρόκειται για τα παιδιά, κάθε μικρή κίνηση, κάθε μικρή εισφορά... είναι μεγάλη!

 

Loader