10 όμορφες μουσικές στιγμές για τον Φεβρουάριο

10 όμορφες μουσικές στιγμές για τον Φεβρουάριο

Συναυλίες και μουσικές βραδιές για τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου

Ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό αύριο και εμείς, έχουμε μαζέψει τις συναυλίες που θα απολαύσουμε αυτόν το μήνα. Μουσικές επιλογές που θα μας κρατήσουν μοναδική παρέα και θα ζήσουμε αξέχαστα βράδια παρέα με φίλους.

Δήμος Μπέκε - 3 Ιανουαρίου Black Rabbit, Λεμεσό

Ο Δήμος Μπέκε έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο συγκρότημα ONE στα 90s. Ο γνωστός τραγουδιστής κάνοντας πλέον solo καριέρα, εμφανίζεται σε μαγαζί στη Λεμεσό.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται στο Black Rabbit στις 3 Φεβρουαρίου για να μας χαρίσει ένα αξέχαστο μουσικό βράδυ με παλιά και αγαπημένα τραγούδια που χρόνια τώρα ακούγονται και διασκεδάζουμε με αυτά.

Κάνε την κράτηση σου στο 25588586

André Rieu - 4 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Ριάλτο

.

Υποδεχθείτε το νέο έτος 2023 με μία εορταστική συναυλία του André Rieu στο Δουβλίνο σε βιντεοσκοπημένη μετάδοση αποκλειστικά σε κινηματογραφικές αίθουσες ανά τον κόσμο.

Ο André Rieu και η ορχήστρα The Johann Strauss Orchestra παρουσιάζουν ρομαντικές μελωδίες, δημοφιλή κλασικά κομμάτια, εορταστικά τραγούδια και αγαπημένα βαλς. Πρόκειται για την πρώτη βιντεοσκοπημένη συναυλία του διάσημου διευθυντή ορχήστρας στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας τα τελευταία 20 χρόνια, ένα μοναδικό γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε.

Απολαύστε στη μεγάλη οθόνη μία εορταστική μουσικοχορευτική βραδιά παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σκηνοθεσία, διεύθυνση ορχήστρας: Michael Fizzano, André Rieu

Συμμετέχουν: André Rieu, ορχήστρα The Johann Strauss Orchestra

 Διάρκεια: 138'

 Εισιτήρια: €15 / 10, https://rialto.interticket.com/.../andre-rieu-in-dublin...

 Βασίλης Τσιτσάνης - 8 και 9 Ιανουαρίου σε Λευκωσία και Λεμεσό

Ο Γιάννης Διονυσίου ο Πέτρος Κουλουμής και η Ασπασία Στρατηγού, είναι τρεις νέοι ταλαντούχοι ερμηνευτές, με μεγάλη καλλιτεχνική πορεία και συνεργασίες στο ενεργητικό τους. Ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με 5 κορυφαίους μουσικούς και αναλαμβάνουν το μεγαλεπήβολο έργο να παρουσιάσουν τα τραγούδια του μοναδικού Βασίλη Τσιτσάνη με την αισθαντικότητα, την αισθητική αλλά και την φρεσκάδα που φέρουν οι ίδιοι.

Πολυγραφότατος, μεγαλοφυής, καινοτόμος, με πλούσια φαντασία και έργο σπάνιας ποιότητας, μαστοριάς και καλαισθησίας, ο Βασίλης Τσιτσάνης έγινε ο συνθέτης που χωρίς αυτόν η εικόνα της ελληνικής μουσικής θα ήταν περιορισμένη και διαφορετική. Παρόλο που έχουν περάσει πάνω από 100 χρόνια από τη γέννησή του ο Βασίλης Τσιτσάνης ζει για πάντα μέσα από τα τραγούδια του και θα εξακολουθεί να συναρπάζει και να συγκινεί ακόμη και πολύ νέους ανθρώπους, παραμένοντας διαχρονικός και επίκαιρος. 

«Τίποτα δεν αγνόησα στα τραγούδια μου. Η φαντασία μου φτερούγισε παντού» έλεγε ο ίδιος. Και το ελληνικό λαϊκό τραγούδι ταξίδεψε μαζί του παντού και θα συνεχίσει να ταξιδεύει στέλνοντας με τον παντοδύναμο τρόπο της μουσικής μαθήματα ανθρωπιάς, κατανόησης και αγάπης για τη ζωή και τον άνθρωπο.

Τραγουδούν με Αλφαβητική σειρά:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ / ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΗΣ / ΑΣΠΑΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

Μπουζούκια: Γιώργος Παπασολομώντος, Γιώργος Δημητρίου / Κιθάρα: Ανδρέας Ανδρέου /

Πιάνο – Ακορντεόν: Μιχάλης Καρακατσάνης / Όρθιο μπάσο: Νικόλας Τρύφωνος

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πέτρος Κουλουμής

Επιμέλεια Παραγωγής: Πάνος Πετρίδης

Σχεδιασμός αφίσας: Μάριος Θεοδοσίου 

Παραγωγή:  P.P. PETRIDES EVENTS LTD

Προπώληση εισιτηρίων: www.SoldOutTicktetbox.com και καταστήματα Stephanis Electronics

Γενική Είσοδος €15

Πόρτες: 20:00 - Ώρα έναρξης: 21:00

Παραστάσεις:

Λευκωσία - DownTown Live: Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023. Τηλέφωνο επικοινωνίας 99810011

Λεμεσός – Μουσική Σκηνή “Στο Πέραμα“: Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023.

Εισιτήρια ΕΔΩ 

Αφού εξασφαλίσετε τα εισιτήρια σας παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε την κράτηση σας στο 25373763

Goran Bregovic  - 8 Φεβρουαρίου στο Monte Caputo, Λεμεσός

Η NNC MEGAEVENTS παρουσιάζει τον διεθνούς φήμης μουσικό και δημιουργό Goran Bregovic και την ορχήστρα του «Wedding and Funeral Band”στην Κύπρο, για μια μοναδική συναυλία, στις 8 Φεβρουαρίου 2023, στο Monte Caputo, στη Λεμεσό!

Για σχεδόν είκοσι χρόνια η Ορχήστρα του έχει περιοδεύσει σε όλες τις ηπείρους του κόσμου και μέχρι στιγμής αριθμεί περίπου 1500 παραστάσεις. Πλέον ταξιδεύει και στην Κύπρο για να μας χαρίσει μια ανεπανάληπτη και συναρπαστική μουσική εμπειρία. 

O ξεχωριστός ήχος του σημαντικού αυτού καλλιτέχνη είναι γνώριμος και αγαπητός στο κυπριακό κοινό, αφού έχει συναργαστεί με μεγάλους Ελληνες ερμηνευτές όπως είναι ο Γιώργος Νταλάρας και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. 

Κάποιες από τις πιο εμβληματικές του δημιουργίες είναι η μουσική για τις ταινίες του Εμίρ Κουστουρίτσα «Ο Καιρός των Τσιγγάνων», «Arizona Dream» και «Underground».  Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Κύπρο.

Info

Τεάρτη 8 Φεβρουαρίου, Monte Caputo, Λεμεσός. Ο χώρος θα είναι ανοικτός για το κοινό στις 7.00μμ. / Έναρξη 8.00μμ. 

Διοργάνωση – NNC Megaevents Productions Ltd

Προπώληση εισιτηρίων – SoldOut Tickets

Για γενικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 25273273 και 99999962

Ο Άλκης Μπαλτάς στο Θέατρο Ριάλτο με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου - 10 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Ριάλτο Λεμεσό

 

O μαέστρος και συνθέτης Άλκης Μπαλτάς, επενδύει με επιλεγμένα αποσπάσματα κλασσικών έργων τα διηγήματα «Ζωή εν ταξί» και «Ο σαξοφωνίστας» από τη συλλογή διηγημάτων του Κώστα Λυμπουρή Των ημετέρων άλλων (Κρατικό Βραβείο Διηγήματος-νουβέλας, 2015).

Η ζωή ανθρώπων από ξένα μέρη οι οποίοι ζούνε κοντά μας, περιγράφεται στη συλλογή του Κώστα Λυμπουρή με εξαιρετικά συναρπαστικό λογοτεχνικό τρόπο. Τα διηγήματα «Ζωή εν ταξί» και «Ο σαξοφωνίστας» αναφέρονται στη ζωή δύο αλλοδαπών μουσικών, ενός κοντραμπασίστα και ενός σαξοφωνίστα αντίστοιχα. Στη συναυλία, ο γνωστός ηθοποιός Ηρόδοτος Μιλτιάδους θα αποδώσει τα διηγήματα με τη συνοδεία της ορχήστρας, και σολίστ τους διακεκριμένους Νίκο Ιωάννου στο κοντραμπάσο και Γιάννη Μυράλη στο σαξόφωνο, υπό τη διεύθυνση του Άλκη Μπαλτά.

 Άλκης Μπαλτάς: Των ημετέρων άλλων: Ζωή εν ταξί

 Άλκης Μπαλτάς: Των ημετέρων άλλων: Ο σαξοφωνίστας

Νίκος Ιωάννου κοντραμπάσο

Γιάννης Μυράλης σαξόφωνο

Ηρόδοτος Μιλτιάδους αφηγητής

Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου

Άλκης Μπαλτάς

Τιμή εισιτηρίου: €8 για όλους, https://rialto.interticket.com/.../orchestra4all-2-cyso-2703

Δωρέαν είσοδος σε άτομα με αναπηρίες.

10 Φεβρουαρίου στις 20:30

Κρητικό γλέντι με τον Αντώνη Μαρτσάκη στη Χοιροκοιτία - 10 Φεβρουαρίου

.

Στην Κύπρο για μία εμφάνιση έρχεται ο Αντώνης Μαρτσάκης, ο Κρητικός της παραδοσιακής μουσικής.

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς παραδοσιακούς μουσικούς ο οποίος θα έρθει στο νησί μας με τον παραδοσιακό ήχο της Κρήτης.

Info

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Αίθουσα Δεξιώσεων Νίκειον, 20.00

Χοιροκοιτία, επ. Λάρνακας

Εισιτήρια €25 (€10 παιδικό)

Προπώληση tickethour

Γιάννης Χαρούλης - 11 Φεβρουαρίου στο DownTown στη Λευκωσία

Ο Γιάννης Χαρούλης θα βρίσκεται στο DownTown στη Λευκωσία την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και θα χαρίσει ένα αξέχαστο βράδυ σε όσους επιλέξουν να τον απολαύσουν. Θα ερμήνευσε παλιά, νέα και αγαπημένα τραγούδια και θα μας διασκεδάσει μόνο όπως ο ίδιος ξέρει.

Καντε την κράτησή σας εγκαιρα στο τηλ 99810011

Rack - 11 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γήπεδο Σωτήρης Μεσσιος, Λευκωσία

.

 

Ο νεαρός τραγουδιστής πρόκειται να βρεθεί στο νησί μας για μία εμφάνιση. Ο γνωστός τράπερ έχει αγαπηθεί αρκετά από το νεανικό κοινό και έχουν αγκαλιάσει τα τραγούδια του και στην Κύπρο.

Στις 11 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γήπεδο Σωτήρης Μεσσιος, Λευκωσία

Γιάννης Κότσιρας - 17 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

.

Πρόκειται για την μουσικοθεατρική παράσταση “Κατάστρωμα Α” που είναι στηριγμένη σε κείμενα του Οδυσσέα Ιωάννου η οποία έκανε πρεμιέρα ήδη στην Αθήνα πριν λίγες μέρες και έλαβε πολύ καλές κριτικές και σχόλια. Η σκηνοθετική επιμέλεια ανήκει στον Γιώργο Κουτλή.

Η παράσταση αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο σκελετός της είναι δομημένος πάνω στον ίδιο τον Γιάννη Κότσιρα. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την ιστορία ενός άντρα και μιας γυναίκας που γνωρίζονται τυχαία στο κατάστρωμα ενός πλοίου της γραμμής, ξεδιπλώνεται η μουσική πορεία του Γιάννη Κότσιρα, με τραγούδια από το προσωπικό του ρεπερτόριο, καθώς και τραγούδια από τη σπουδαία κληρονομιά των μεγάλων μας δημιουργών. Μια ιστορία για την ελπίδα, πως στο τέλος κάθε ταξιδιού υπάρχει πάντα κάποιο λιμάνι να μας περιμένει.

Στην παράσταση συμμετέχουν έξι μουσικοί και τρεις ηθοποιοί.

Τραγούδι: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

Ηθοποιοί: Γιώργος Γάλλος/ Άρης Τρουπάκης και Νάνσυ Μπούκλη

Μουσικοί: Πλήκτρα-Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός Τύμπανα: Ηρακλής Παχίδης Μπάσο: Γιάννης Πλαγιανάκος Τραγούδι/βιολί: Δήμητρα Μπουλούζου

Κείμενα: Οδυσσέας Ιωάννου

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κουτλής

Σκηνογραφία: Νίκη Ψυχογιού

Βοηθός Σκηνογράφου: Σοφία Μπαμπανιώτη

Φωτογραφίες/Σχεδιασμός αφίσας: Χρήστος Συμμεωνίδης

Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας

Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

17,02,2023

Ώρα Έναρξης 20:30

Πληροφορίες: 99059257

Tonis Sfinos - 23 Φεβρουαρίου στις Νότες στη Λεμεσό

''

Ομορφόπαιδα και κοπελάρες μου, ο Τόνης έρχεται να καρναβαλίσουμε παρέα, στην Λεμεσό την Πέμπτη του Καρναβαλιού, 23 Φεβρουαρίου 2023 στις Νότες Λάηβ!

Μπορεί να έχει μόλις γυρίσει από το Αμέρικα, μπορεί ακόμη να φοράει τα ρούχα της δεκαετίας των 60’ς και 70’ς αλλά ο Τόνις Σφήνος παραμένει επίκαιρος, φρέσκος και ολοζώντανος με φουλ διασκεδαστική διάθεση ! !

Στη Λεμεσό για πρώτη φορά θα παρουσιάσει ένα ανατρεπτικό χορευτικό σόου έξτρα βαγκάντζα, το οποίο θα περιέχει στοιχεία έκπληξη ειδικά για την βραδιά αυτή ! !

Ο Τόνις όπως έχει χαρακτηριστεί διεθνώς ως International Showman, φέρνει κοντά σας μια παραγωγή που θα σας ταρακουνήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Βάζοντας τα χίππικα του ρούχα, αλλά κρατώντας πάντα τα αγαπημένα στοιχεία της μουσικής του ’70, ’80 αλλά και ’90 μπορεί πλέον να σου εγγυηθεί «Goodgirlsgotoheaven. Bad girls go to Las Vegas».

Και όπως λέει και ο ίδιος : « Είστε μάγκες ρέι ? »

Σί γιού !!

Μαζί μας ο γνωστός σε όλους DJ Asimenos σε ένα τρελλό retro party!

Πληροφορίες ρέι:

Tonis Sfinos & The Playmates

Ντέιτ: Πέμπτη του Καρναβαλιού, 23 Φεβρουαρίου 2023

Βένιου Πλέης: Νότες Λάηβ, Λιμασσόλ

Ττάημ: 21:04

Φορ Μορ Ίνφο Εντ Τίκκετς: 25 344 344 – 99 99 99 62 – 99408191 - 99405266

Ττέηκ τίκετς φρομ:

Γραφεία Efeto Properties,Οδός Γρίβα Διγενή 1, Πλησίον Κυκλικού Κόμβου Αγίου Νικολάου

(‘Ωρες – Μέρες: Δευτέρα – Παρασκευή / 09:07 – 15:02)

Όλσοου Πρη Σέηλ Τίκκετς Φρομ Ίντερνετ:

https://shop.tickethour.com/ticketmaster_se_4058.html

(τηλ. 77 77 70 40)

Loader