12 σπουδαίες μουσικές επιλογές που θα απολαύσουμε τον Απρίλιο

12 σπουδαίες μουσικές επιλογές που θα απολαύσουμε τον Απρίλιο

Συναυλίες που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο

Ο Απρίλιος είναι προ των πυλών και μαζί του φέρνει σπουδαίες συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες που θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά. Έρχονταιι 12 ξεχωριστές επιλογές για περάσεις μοναδικά τα βράδια σου.

Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine έρχονται -  1η Απριλίου στο Monte Caputo στη Λεμεσό

Οι δύο καλλιτέχνες πρόκειται να βρεθούν στην Κύπρο για να ξεσηκώσουν το κοινό τους.  Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine θα ερμηνεύσουν τα αγαπημένα μας τραγούδια τους την 1η Απριλίου στο Monte Caputo στη Λεμεσό.

Θα μας κρατήσουν την καλύτερη μουσική παρέα και θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί παρέα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 99852220.  

ONIRAMA - 1η Απριλίου στις Notes Live στη Λεμεσό

Η αγαπημένη μπάντα πρόκειται να βρεθεί για ένα μοναδικό live στη Λεμεσό. Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες, έρχονται, για ακόμη μία εμφάνιση στις Notes Live!

Ένα εκρηκτικό live, χορός και αγαπημένα τραγούδια το ερχόμενο Σάββατο 1η Απριλίου και με Guest Dj τον Simos V.

 

Σταμάτης Γονίδης - 1η Απριλίου στο Opus Event Venue στη Λεμεσό

Ο γνωστός τραγουδιστής θα βρεθεί στο νησί μας για μία μοναδική εμφάνιση. Την 1η Απριλίου ο Σταμάτης Γονίδης θα βρεθεί στο Opus Event Venue για να διασκεδάσει το κοινό του και να χαρίσει ένα αξέχαστο βράδυ.

Για λεπτομέρειες μπορείς να καλέσεις στο 70000087.

Τριαντάφυλλος - 2 Απριλίου στο Patio Cocktail Bar

Ο Τριαντάφυλλος επιστρέφει στην Κύπρο για μια ακόμη εμφάνιση στο Patio Cocktail Bar στις 2 Απριλίου. Στα decks θα βρίσκεται ο Dj Peris μιξάροντας τις καλύτερες Ελληνικές επιτυχίες του χθες και του σήμερα!

Ετοιμάσου λοιπόν, για ακόμα ένα...αξέχαστο απόγευμα!

Ώρα Έναρξης: 19:00

Πληροφορίες και Κρατήσεις

99 815838 / 22 664488

 Χορωδία Αγοριών της Βιέννης -  2 Απριλίου στο  Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας και το Υπουργείο Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Κύπρο την Χορωδία Αγοριών Βιέννης.

Η παγκόσμιας εμβέλειας παιδική χορωδία γιορτάζει φέτος τα 525 χρόνια από την ίδρυση της με μια συναυλία στην οποία επίσης συμμετέχουν η Κύπρια σοπράνο Χρύσω Μακαρίου και η "Παγκύπρια Χορωδία Κοριτσιών Μουσικών Σχολείων Vox Venus" υπό τη διεύθυνση της Ελένης Κυπριανού.

Info

Κυριακή 2 Απριλίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 18:30. Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com

Ελένη Βιτάλη & Παναγιώτης Μάργαρης 5 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

To Φεστιβάλ που δεν τελειώνει επανέρχεται με την Ελένη Βιτάλη και τον Παναγιώτη Μάργαρης σε ένα “Ρεσιτάλ” που κουβαλά το ιδιαίτερο αποτύπωμα τους στο ελληνικό τραγούδι.

Μια φωνή που έχουν υμνήσει οι πάντες και ένας κλασικός κιθαρίστας που η τέχνη του έχει χαρακτηριστεί ως “απαστράπτουσα” σε μια συναυλία με τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία τους αλλά και πολλά αγαπημένα τους τραγούδια.

Τετάρτη 5 Απριλίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20:30. Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com.  

Ο Διονύσης Σαββοπουλος παρουσιάζει την συναυλία  «Μάνος Χατζιδάκις   - Τώρα!!»  -  6 και 7 Απριλίου σε Λευκωσία και Λεμεσό

.

Στον συνθέτη που  «ταξίδεψε την Ελλάδα» σε όλο τον κόσμο, στον σπουδαίο συνθέτη του οποίου η μουσική επίδραση ανιχνεύεται από την τάση του έντεχνου που κυριάρχησε - και συνεχίζει να κυριαρχεί-, στον μεγάλο Μάνο Χατζιδάκι, είναι αφιερωμένη η συναυλία την οποία παρουσιάζει ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Με μια επιλογή από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του  Μάνου, ο Διονύσης Σαββόπουλος ερμηνεύει, διηγείται και αφηγείται, απαγγέλει, τραγουδά και θυμάται.

Μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του ενορχηστρωτή Γιώτη Κιουρτσόγλου,  με το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση»,  με δύο σολίστ οι οποίες θα ερμηνεύσουν μαζί του τα τραγούδια του Μάνου, την Φρόσω Στυλιανού και την Εύη Μάζη και με μια μικρή ορχήστρα με επίλεκτους μουσικούς. Την διδασκαλία και διεύθυνση φωνητικού Συνόλου ανέλαβε η Χριστίνα Κρασίδου.

Ο σεβασμός και η αγάπη  του Διονύση Σαββόπουλου για τον Μάνο Χατζιδάκι διαφαίνεται σε όλα του τα κείμενα και σκέψεις του.

Όπως αναφέρει ο Διονύσης Σαββόπουλος:

Ακούς ένα τραγούδι του Χατζιδάκι·τελειώνει και νιώθεις μέσα σου ευγενέστεροςΓιατί ξεπλένει από μέσα μας κάθε ευτέλειαανελευθερία και λαϊκισμόδικό μας ή των άλλωναδιάφορο.

Μου λείπει φριχτά μέσα στη κρίσηΈχω βέβαια τις ηχογραφήσεις του αλλάτόσα χρόνια συνεχώςδε μου αρκεί πια μόνον να τις ακούωθέλω να τα πω κι εγώ αυ ά τα τραγούδιαιδίως τώρα κιας μη διαθέτω την φωνή που θα προτιμούσε ο Μάνος.

Oι συναυλίες θα γίνουν στις 6 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας Και  στις 7 Απριλίου στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού

Οι συναυλίες αρχίζουν στις  20:30 

Εισιτήρια προπωλούνται  από την tickethour.com.cy   τηλ. 77 77 70 40 και σε όλα τα ACS couriers. Για τη συναυλία της Λεμεσού, εισιτήρια προπωλούνται επίσης από το ταμείο του Παττιχείου Θεάτρου Λεμεσού.

Γιάννης Πλούταρχος -  8 Απριλίου στο Pavilion, Λευκωσία

Η πιο ερωτική φωνή του ελληνικού πενταγράμμου επιστρέφει στην Λευκωσία για να μας χαρίσει μια μοναδική μουσική βραδιά, στο Pavilion, το Σάββατο 8 Απριλίου 2023!

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα μας ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της καλλιτεχνικής του διαδρομής με τραγούδια που αγαπήσαμε και που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές.

Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης με την μοναδική φωνή του, τις εξαιρετικές μπαλάντες, τα ερωτικά και λαϊκά τραγούδια του έρχεται και θα μας μαγεψει!

Μαζί του η Κατερίνα Κακοσαίου και η Βάλια Σωμαράκη.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 20€

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ. 96852600 και στο email [email protected]

 Ηλίας Καμπακάκης - 8 Απριλίου Notes Live στη Λεμεσό

Ξανά στην Κύπρο πρόκειται να έρθει ο Ηλίας Καμπακάκης και θα χαρίσει ένα μοναδικό βράδυ.

Ο γνωστός καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στις Notes Live στη Λεμεσό  και θα ετοιμάσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα με κέφι, διασκέδαση και φυσικά όλες του τις επιτυχίες που το κυπριακό κοινό έχει «αγκαλιάσει» χρόνια τώρα. 

Τραγούδια όπως το "Με ανάσα κομμένη", "Στα χίλια χρόνια μια φορά" και άλλα πολλά σε ένα άκρως μουσικό πάρτι.

 "Στην οδό Φρυνίχου...ξανά" - 9 και 10 Απριλίου σε Λευκωσία και Λεμεσό

Η ποιήτρια του ελληνικού τραγουδιού Λίνα Νικολακοπούλου συναντά στη σκηνή τον Θοδωρή Βουτσικάκη, την πιο σπουδαία νέα φωνή της Ελλάδας σε μια μουσική παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε !

Σύγχρονα και κλασικά ελληνικά τραγούδια, που με σιγουριά θα τα ονομάζαμε Αγάπες της Ζωής μας και κάποιες ιδιαίτερες επιλογές-εκπλήξεις από την αγγλική και ιταλική μουσική σκηνή. Στίχοι δυνατοί, μελωδίες καθαρές, όλα με έναν στόχο και προορισμό να δώσουν το χώρο και τον χρόνο που αξίζει σε αυτό το θαύμα των τριών λεπτών που λέγεται τραγούδι.

«Στο στήθος μου χτυπά σαν βροχή

του κόσμου η ομορφιά κι η ψυχή.

Σαν μιας Άνοιξης αρχή»

...όπως λέει και ένα από τα καινούργια τραγούδια του Θοδωρή Βουτσικάκη σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου (και μουσική του Ara Dinkjian), στη δεύτερη δισκογραφική συνεργασία τους μετά την αγαπημένη «Όμορφη Ζωή», που αυτό το διάστημα ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν.

Συντελεστές:

Θοδωρής Βουτσικάκης, τραγούδι

Νεοκλής Νεοφυτίδης, πιάνο

Βαγγέλης Μαχαίρας, ούτι, μαντολίνο, λαούτο

Λίνα Νικολακοπούλου, καλλιτεχνική επιμέλεια

Ηλίας Τριντής, σχεδιασμός ήχου

Μαρία Βενετάκη, σχεδιασμός φώτων

Ευαγγελία Θωμάκου, φωτογραφίες

Αναστασία Ταμουρίδου, οργάνωση & εκτέλεση παραγωγής

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Λίνα Νικολακοπούλου

Παραστάσεις: 

Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας: Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου

Θέατρο Ριάλτο Λεμεσού: Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου

Ώρα έναρξης 20.30

Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά

Εισιτήρια: tickethour.com.cy, στα acs courier και από την πλατφόρμα του Ριάλτο

Ένα πολυαναμενόμενο event της ηλεκτρονικής μουσικής έρχεται στις  16 Απριλίου - Στο S//IP Club στη Λευκωσία

Ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το live set του στην Κύπρο!

Ο Tobias Freund, γνωστός ως Tobias., resident του Berghain, του πιο περίφημου κλαμπ του Βερολίνου, δουλεύει ως επαγγελματίας παραγωγός, ηχολήπτης, κάτοχος δισκογραφικής εταιρείας και μουσικός. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως τον Max Loderbauer (ως NSI.), την Valentina Berthelon (ως Recent Arts), τον AtomTM (ως AtomTM & Tobias), τους Javiera Gonzales & André Schöne (ως The Mutual Torture), τον Dandy Jack (ως Sieg Über Die Sonne) και τον Ricardo Villalobos (ως Odd Machine) μεταξύ άλλων. Με την πολυετή εμπειρία του, ο Tobias. συνεχίζει να εξερευνά τις πολλές εκφάνσεις της ηλεκτρονικής μουσικής και της ακουστικής στα live sets και στις πολλές του κυκλοφορίες.

Μαζί του, στη σκηνή του S//IP Club, θα εμφανιστούν και οι WLM από την Ελλάδα και ο Flux Magnetic από την Κύπρο. Ο WLM είναι ένας DJ και παραγωγός με έδρα την Αθήνα και μέλος της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής υπό διάφορα παραψηφίσματα. Έχει εμφανιστεί στα σημαντικότερα νυχτερινά κέντρα και φεστιβάλ της Αθήνας, ενώ είναι επίσης σημαντικό μέλος της ομάδας Overdriven. O Flux Magnetic είναι ένας Κύπριος DJ που έχει ενεργή συμμετοχή στην τοπική rave και club σκηνή από τις αρχές των 2000s. Αρχικά ξεκίνησε ως χορευτής και ακόλουθος της σκηνής, αλλά σιωπηλά άρχισε να συλλέγει μουσική και να εξασκεί τα DJ set του με μερικό εξοπλισμό στο σπίτι. Μέσα στα χρόνια, ο Flux Magnetic έχει εξελιχθεί σε έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη, που αποτελεί μια σταθερή αξία.

Θοδωρής Φέρρης και ο Νίνο - 17 Απριλίου στο  Monte Caputo στη Λεμεσό

Οι δύο καλλιτέχνες πρόκειται να βρεθούν στο νησί μας για μία και μοναδική εμφάνιση. Ο Όμιλος Breeze, ο μεγαλύτερος όμιλος ψυχαγωγίας και διασκέδασης στην Κύπρο, υποδέχεται τον αγαπημένο Θοδωρή Φέρρη και τον μοναδικό Νίνο σε ένα ξεχωριστά διαμορφωμένο Monte Caputo.

Ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίνο έρχονται να μας χαρίσουν μοναδικές ερμηνείες τη Δευτέρα 17 Απριλίου.

Κρατήσεις στο 99 85 2220

Προπώληση εισιτηρίων στο soldoutticketsbox.com

Loader