14 ξεχωριστές μουσικές επιλογές για τον Μάρτιο

14 ξεχωριστές μουσικές επιλογές για τον Μάρτιο

Το κέφι, ο χορός και η διασκέδαση συνεχίζονται

Ο Μάρτιος μπήκε και μαζί με την άνοιξη φέρνει και 12 ξεχωριστές συναυλίες για όλους μας. Συναυλίες κάθε είδους που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο και θα εμπλουτίσουν με μελωδίες τον νέο αυτό μήνα. Ανακάλυψε πιο κάτω όλα όσα έρχονται για να γεμίσεις τα βράδια σου παρέα με φίλους.

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου και η Έλενα Παπαπαναγιώτου - 2 Μαρτίου στο Bordello  Bar Λεμεσός 

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου και η Έλενα Παπαπαναγιώτου θα χαρίσουν ένα αξέχαστο βράδυ στο Bordello Bar στη Λεμεσό την ερχόμενη Πέμπτη στις 21:00.

Οι δύο τους θα ερμηνεύσουν παλιά και νέα αγαπημένα τραγούδια και θα μας κρατήσουν την καλύτερη μουσική σσυντροφιά.

Θα βρεις το μπαρ στην Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 6 στη Λεμεσό. Κ'ανε την κράτηση σου στο  99 341341

 Ήβη Αδάμου - 3 Μαρτίου στην Πλατεία Κέννεντυ

Η Ήβη Αδάμου θα βρεθεί στις 3 Μαρτίου στην Πάφο και συγκεκριμένα στην Πλατεία Κέννεντυ στις 18:30 για μία απολαυστική εμφάνιση που θα έχει μπόλικη μουσική και χορό.

Η Κύπρια τραγουδίστρια υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες της και να μας χαρίσει ένα αξέχαστο βράδυ.

Rack - 3 Μαρτίου στο Story Club στη Λεμεσό

.

Ο νεαρός τράπερ έρχεται στο νησί μας για να διασκεδάσει του φανς του και να χαρίσει μοναδικές στιγμές γεμάτες διασκέδαση, χορό και μουσική.

Απαραίτητη είναι η κράτηση στο 96687373

Τιμή εισιτηρίου €20

 

Hovig! - 3 - 31 Μαρτίου στο OLΙO

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Hovig, ξεκίνησε μια σειρά από guest εμφανίσεις στο εστιατόριο OLIO και θα συνεχίσει να μας κρατά συντροφιά και όλο τον Μάρτιο.  

Συγκεκριμένα θα τον απολαύσουμε στις 3,10,17,14 και 31 του μήνα

Βρείτε το Olio Restaurant στην Οδό Στασικράτους 26, 1065 Λευκωσία. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 99 997700. 

ONIRAMA - 3 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Με εφαλτήριο τα 90’s μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιόδους της εγχώριας αλλά και διεθνούς μουσικής σκηνής, οι ONIRAMA «ανακατεύουν» μελωδίες, ήχους και διαφορετικές μουσικές εποχές και υποδέχονται την Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ, στη σκηνή του δημοτικού θεάτρου Λευκωσίας, δυο εκλεκτούς εκπροσώπους της λατρεμένης εποχής των 90’s : τη Μαντώ και τον Θάνο Καλλίρη.

Οι ONIRAMA, στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους ενώνουν για ακόμα μια φορά το παρελθόν με το παρόν… διατηρώντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!

 

 Ηλίας Καμπακάκης -  4 και 11 Μαρτίου στις Notes Live στη Λεμεσό

Οι Notes Live στη Λεμεσό υποδέχονται τον αγαπημένο σε όλους, Ηλία Καμπακάκη  για δυο μοναδικές εμφανίσεις στις 4 και 11 Μαρτίου στις 23:00. 

Special  Guest θα είναι ο Dj: Simos V που θα μας κρατήσει και αυτός συντροφιά με σπουδαίες μουσικές επιλογές.

Κρατήσεις: 25344344

Ανδρομάχη - 5 Μαρτίου  στο State Club στη Λευκωσία

Η Ανδρομάχη που εκπροσώπησε την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2022, πρόκειται να βρεθεί στις 5 Μαρτίου στο State Club στη Λευκωσία στις 20:00.

Η ίδια θα ερμηνεύσει παλιά και νέα τραγούδια με τον δικό της μοναδικό τρόπο και υπόσχεται να διασκεδάσει το κοινό της.

Θα το βρεις στη διεύθυνση Αλκαίου 23 στην Έγκωμη Λευκωσία.

Κάνε την κράτηση σου στο  22 255111.

Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης - 5 Μαρτίου στη Μουσική Σκηνή RED στη Λευκωσία

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντιούνται επί σκηνής για να αφηγηθούν ο καθένας με τον τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια.

Εκείνα τα παραμύθια που ο ακροατής πλάθει μόνος του, ταξιδεύοντας με τη μουσική και τους στίχους. Λίγο μετά το δειλινό σε χώρους μυσταγωγικούς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης δημιουργούν όνειρα, ταξίδια και παραμύθια, με την αρχή και το τέλος που νιώθει ο καθένας στην ψυχή του. 

 Εισιτήρια: € 20 

Προπώληση: Tickethour Cyprus & acs courier (77777040)

Κυριακή 5/3 στις 20:30  στη Μουσική Σκηνή RED 

Πληροφορίες:99059257

Αφιέρωμα στη Σωτηρία Μπέλου - 10 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

.

Η ΕΔΟΝ και η Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών διοργανώνουν συναυλία - αφιέρωμα στη μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού και ρεμπέτικου τραγουδιού, στη γυναίκα που πρωταγωνίστησε τόσο στο τραγούδι, όσο και στον αγώνα. Τα τραγούδια της και η αγωνιστική στάση ζωής της αποτελούν μέχρι σήμερα φωτεινή παρακαταθήκη.

Τραγουδούν οι: Δημήτρης Φανής, Κατερίνα Παράσχου και Φρειδερίκη Τομπάζου. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημήτρης Φανής

Ενορχηστρώσεις: Νεοκλής Νεοφυτίδης

Εισιτήρια θα βρεις ΕΔΩ

Η Ευριδίκη - 19 Mαρτίου Vinylio Wine Etc στη Λεμεσό

Νοσταλγία, ρομαντισμός, ενέργεια, χαρά και συγκίνηση, σε ένα πρόγραμμα που τα περιέχει όλα. Οι ποπ επιτυχίες και οι πιο ερωτικές μπαλάντες της εφηβείας μας και τα τραγούδια της Ευρυδίκης που αγαπήσαμε, όλα σε μια βραδιά, μας ταξιδεύουν στα πιο όμορφα μας χρόνια.

Μία μουσική γιορτή γεμάτη με τις επιτυχίες της αγαπημένης ερμηνεύτριας, που επιστρέφει ανανεωμένη με τη δύναμη και το πάθος που τη χαρακτηρίζουν, με μοναδικές ερμηνείες που καθηλώνουν και συγκινούν. 

Παίζουν οι μουσικοί:

Κωστής Πυρένης: ηλεκτρική/ακουστική κιθάρα/τραγούδι

Στέφανος Δανιηλίδης: πλήκτρα/τραγούδι

Στο Vinylio Wine Etc στη Λεμεσό 19/3 -Κυριακή 

Κρατήσεις και Πληροφορίες 99300430

«35 χρόνια Στέφανος Κορκολής» - 19, 20 και 21 Μαρτίου σε Λευκωσία και Λεμεσό  

Ο συνθέτης και πιανίστας παρουσιάζει σε πρώτη εκτέλεση νέα έργα του για συμφωνική ορχήστρα και τραγούδια του ειδικά διασκευασμένα για συμφωνική ορχήστρα, πιάνο και φωνή. 

Με επίλεκτους καλεσμένους τον Πάνο Μουζουράκη και τη Σοφία Μανουσάκη.

Ο Στέφανος Κορκολής θα βρεθεί στις 19 και 20 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και στις 21 Μαρτίου στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού. 

Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 20:30. Εισιτήρια θα βρεις εδώ

Ευρυδίκης με τους ΜΠΛΕ - 21 Μαρτίου στη Μουσική σκηνή RED

Η Ευρυδίκη και οι Μπλε σε μία ιδιαίτερη μουσική συνάντηση, μας παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και μια σειρά από ντουέτα "έκπληξη", ελληνικά και ξένα, χωρίς να λείπουν φυσικά οι μεγάλες τους επιτυχίες.

Η καταξιωμένη και πολυεπίπεδη Ευρυδίκη, που στη μακρόχρονη πορεία της έχει αποδείξει το καλλιτεχνικό της ταλέντο στο τραγούδι και το μουσικό θέατρο, μαζί με το ξεχωριστό συγκρότημα των Μπλε, με την ιδιαίτερη αισθητική στη μουσική και τον στίχο, και την εκρηκτική "front woman" Τζώρτζια Κεφαλά, αποφάσισαν να συνεργαστούν συναυλιακά και δισκογραφικά.

Στις 21 Μαρτίου στη Μουσική σκηνή RED, 28η Οκτωβρίου στη Λευκωσία.

Περισσότερες πληροφορίες  99 059257

Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού - 26&27 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας

.

Έρχεται για δύο μέρες μια μοναδική συναυλία για τη σπουδαία Βίκυ Μοσχολιού στη Λάρνακα με το Φωνητικό Σύλλογο του Δήμου.

Στο ρόλο της Βίκυς Μοσχολιού η Παμπίνα Κοντέα που θα τη συνοδεύσει μια πενταμελής ορχήστρα.

Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν στις 20:30.

1000 MODS - 31 Μαρτίου στο DownTown στη Λευκωσία

.

Οι 1000 MODS έρχονται για να παίξουν δυνατά στη μουσική σκηνή του DownTown στη Λευκωσία στις 31 του μήνα. Θα χαρίσουν ένα μοναδικό μουσική βράδυ με διασκέδαση αι μπόλικο χορό.

 €20 (Τραπέζια των 4,5,6 ατόμων). Τα εισιτήρια για κάθε τραπέζι, πρέπει να αγοραστούν συνολικά σε μια αγορά. Προπώληση soldoutticketbox.com

Πληροφορίες 99810011

Loader