18 +1 σπουδαίες συναυλίες που έρχονται και... «μυρίζουν» καλοκαίρι

18 +1 σπουδαίες συναυλίες που έρχονται και... «μυρίζουν» καλοκαίρι

Το καλοκαίρι πλησιάζει, οι υπαίθριοι χώροι ανοίγουν και ετοιμοζόμαστε πυρετωδώς για σούπερ καλοκαιρινές συναυλίες

Αν και θα λέγαμε πως ο καιρός δεν θα μας κάνει την χάρη να μας θυμίσει καλοκαίρι με τα σκαμπανεβάσματά του εντούτοις οι πρώτες υπαίθριες συναυλίες που ανακοινώθηκαν σε ανοικτούς χώρους μας ταξιδεύουν ήδη με ρυθμούς καλοκαιρινούς με χέρια σηκωμένα, αναπτήρες αναμένους και παγωμένη μπίρα με την παρέα.

9

Νατάσσα Μποφίλιου

26 Μαΐου Αμφιθέατρο Heritage, Λεμεσός

27 Μαΐου Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία

Μια παράσταση των ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ & ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ «Αν υπήρχε μια φυλή χαμένων ονειροπόλων, ευαίσθητων τρελών, ερωτευμένων, τρυφερών και θυμωμένων, που κατοικεί στις δύο όχθες του ποταμού, θα ακολουθούσες την πορεία της;Μια νέα παράσταση ή ένας νέος τρόπος να κοιτάξουν την Τέχνη τους και τον τρόπο που πορεύονται; Με μια παράσταση που συζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, κατορθώνοντας να γεφυρώσει κάθε απόσταση μεταξύ σκηνής και θεατών, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, με την αρωγή της σταθερής τους ομάδας, κατάφεραν να αφουγκραστούν ακόμη μια φορά τους κραδασμούς της εποχής κι ένωσαν τις φωνές τους με αυτές των αναρίθμητων φίλων τους, δημιουργώντας μια νέα μοναδική καλλιτεχνική πρόταση, που ξεχώρισε για την ορμή και το δυναμισμό της. Συντονισμένοι απόλυτα με τον παλμό του κοινού τους, με μεγάλη χαρά κι ανυπομονησία ταξιδεύουν με φόρα στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανοίγοντας έναν τολμηρό διάλογο της προσωπικής τους δισκογραφίας με το εγχώριο και διεθνές ρεπερτόριο. Και προσκαλούν ξανά αυτό το καλοκαίρι τους πολυάριθμους φίλους τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι νέων συγκινήσεων.

Εισιτήρια ΕΔΩ

 

Δέσποινα Βανδή

28 Μαΐου, Στο Ammos Makenzy Beach στη Λάρνακα

Η γνωστή τραγουδίστρια πρόκειται να βρεθεί στο νησί μας για να μας διασκεδάσει με τα τραγούδια της. Η Δέσποινα Βανδή έρχεται στις 28 Μαΐου στο Ammos Makenzy Beach στη Λάρνακα για να μας χαρίσει ένα αξέχαστο μουσικό βράδυ.

Με τα τραγούδια αλλά και τη μοναδική της ενέργεια θα μας ξεσηκώσει και θα μας φέρει λίγο πριν κοντά στο καλοκαίρι.

9

Μαρίζα Ρίζου 

31 Μαΐου, Σκαλί Αγλαντζιάς Λευκωσία,  3 Ιουνίου στο Θέατρο Ριάλτο και 2 Ιουνίου στο Χάνι του Ιμπραήμ, Πάφος

Με τον ενθουσιασμό της κυκλοφορίας του τέταρτου προσωπικού της άλμπουμ "Το Χωριό" η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει με ανυπομονησία για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. «Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο 4ος δίσκος μου με τίτλο ‘Το Χωριό’. Παρέα με ένα μέρος του χωριού -που είναι δηλαδή οι πολύτιμοι συνεργάτες μου-, ετοιμάζουμε ένα live που μιλά για τη διαδρομή που δυστυχώς δε γίνεται να παραλείψει κανείς, εάν θέλει να φτάσει στην ευγνωμοσύνη και στην βαθιά εκτίμηση της ζωής και ‘’Του Χωριού’’ του. Πιο κοντά από ποτέ, πιο μαζί και ήρεμα από ποτέ με μοναδικό στόχο να είμαστε όντως παρόντες και να το χαρούμε. Να είναι οι καλοκαιρινές μας βραδιές σαν να έχουμε μαζευτεί σε ταράτσες και τα λέμε, συνδεόμαστε και γελάμε και κλαίμε και ζούμε. Και είναι όλα οκ και αποδεκτά. Σας περιμένω, σας περιμένουμε!  

Μαρίζα»

Εισιτήρια ΕΔΩ 

Γιώργος Σαμπάνης

3&4 Ιουνίου στο Theama Venue στη Λεμεσό

Ο αγαπημένος τραγουδιστής πρόκειται να βρεθεί στο νησί μας για μία εμφάνιση.  Ο Όμιλος Breeze, ο μεγαλύτερος όμιλος ψυχαγωγίας στην Κύπρο υποδέχεται το καλοκαίρι με τον πιο αγαπητό, δημοφιλή και ανατρεπτικό τραγουδιστή της νέας γενιάς.⁣

Γιώργος Σαμπάνης Live στο Theama, Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Ιουνίου!⁣

Για πληροφορίες & κρατήσεις στο 99 85 2220⁣

Λευτέρης Πανταζής

4 Ιουνίου στο Opus Venue στη Λεμεσό

Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής έρχεται ξανά στην Κύπρο. Το Anodos Live παρουσιάζει στο OPUS VENUE

την Κυριακή 4 Ιουνίου τον αξεπέραστο Λευτέρη Πανταζή που με τις επιτυχίες του θα μας διασκεδάσει για άλλο ένα βράδυ στη Λεμεσό.

Ματούλα Ζαμάνη

8 Ιουνίου στο Δημοτικό Θεατράκι Λυμπιών

Σε συνθήκη καλοκαιρίας, με δικά της περιπλανώμενα τραγούδια, λαϊκές μελωδίες της ζωής, άσματα του ποιητή εκ Μεταξοχωρίου κι αλλόκοτες ιστορίες που σφηνώνουν στην κάρδια και φυτρώνουν στο νου. Στη γωνία του νέου κόσμου και στο φανταστικό τεταρτημόριο της μνήμης του πόθου και της θάλασσας, η Mατούλα Ζαμάνη έρχεται από τους Αμοργιανούς βράχους στο Δημοτικό Θεατράκι των Λυμπιών την Πέμπτη 8 Ιουνίου, με καινούργια τραγούδια στο χρώμα του ουρανού.

Η Ματούλα Ζαμάνη μας καλεί στο τραγούδι και στον χορό, στη μελαγχολία που γίνεται γέλιο και τρυφερότητα, στα δάχτυλα και τις ανάσες.

Εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας μέσω του site www.DownTownNicosia.Live 

Εμμανουήλ Ροΐδη 2, Λευκωσία 

Κρατήσεις: 99810011

Νίκος Βέρτης

9 Ιουνίου στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό

Ο Νίκος Βέρτης συμπληρώνει 20 χρόνια λαμπρής καριέρας, γεμάτης επιτυχίες και γιορτάζει με μια μεγάλη περιοδεία σε διάφορες χώρες, αρχίζοντας από την Κύπρο. Μια μεγαλειώδη παραγωγή, με εξαιρετικής ακουστικής ήχο,εντυπωσιακά φώτα και ένα φαντασμαγορικό σκηνικό που θα επιμεληθεί ο ίδιος με τις γνωστές πολύ ψηλές του απαιτήσεις.

Η συναυλία που θα δώσει ο Νίκος Βέρτης στη Λεμεσό θα να είναι υψηλών προδιαγραφών. Το στάδιο πέραν από τον κόσμο που θα  φιλοξενήσει στην κερκίδα  θα  διαμορφωθεί σε ένα  τεράστιο και άνετο χώρο διασκέδασης καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του συγκεκριμένου χώρου θα τοποθετηθούν καναπέδες και ψηλά τραπεζάκια  όπου  ο κόσμος  θα μπορεί  να απολαύσει  και να διασκεδάσει με τον μοναδικό καλλιτέχνη απολαμβανοντας το ποτό του. 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου  στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό. Εισιτήρια θα βρεις εδώ 

Aλκίινος Ιωαννίδης - 9 και 10 Ιουνίου σε Λευκωσία και Λεμεσό

Ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία, που παρουσίασαν αυτό τον χειμώνα περιοδεύοντας σε διάφορους κλειστούς χώρους στην Ελλάδα. 

Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε.

«Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!»

Σταύρος Λάντσιας: πλήκτρα

Μιλτιάδης Παπαστάμου: ηλεκτρικό βιολί

Γιώτης Κιουρτσόγλου: ηλεκτρικό μπάσο

Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα

Αλκίνοος Ιωαννίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας - Βασίλης Δρούγκας

Διοργάνωση | Παραγωγή: Roll Out Vision Services

Οι συναυλίες στην Κύπρο θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

9 Ιουνίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία

10 Ιουνίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός

Ώρα Έναρξης: 9.00μ.μ. | Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.00μ.μ. Εισιτήρια: €28 (προπώληση) | €35 (είσοδος)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

SoldOut Tickets: https://www.soldoutticketbox.com/

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Περίπτερο Οκτάγωνο

Σταυροβουνίου 15, Λεωφόρος Σταυρού, Στρόβολος

ΛΕΜΕΣΟΣ

Musical Paradise

35ος δρόμος Αρ. 3, Μονοβόλικος, Κάτω Πολεμίδια

Γιάννης Κότσιρας

10 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς

11 Ιουνίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη ένα καταπληκτικό πρόγραμμα και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία Το Φιλανθρωπικό Σωματείο ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ με την ευκαιρία 25 χρόνων προσφοράς παρουσιάζει τον Γιάννη Κότσιρα.

Το καλοκαίρι που έρχεται κι έχοντας στο πλάι του την Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου, ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά Σασμός φυσικά, αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα έχουν το δικό τους χώρο στις καλοκαιρινές του συναυλίες!

 

7

Θανάσης Αλευράς «40 + Βγαίνω»

19 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς

Ύστερα από τις sold out εμφανίσεις του στo VOX, αλλά και τα τηλεοπτικά «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά, ο πολυτάλαντος Θανάσης Αλευράς παρουσιάζει τώρα, για πρώτη φορά, ένα παράξενο, αυτοβιογραφικό, εσώψυχο, μουσικοσατυρικό πρόγραμμα στο Σκαλί Αγλαντζιάς, στις 19 Ιουνίου! Ένα μεγάλο γενέθλιο πάρτι που ο Θανάσης Αλευράς σχεδίαζε να το κάνει όταν έκλεινε τα 40 του χρόνια, αλλά, λόγω του ιού, κάθε χρόνο αναβαλλόταν! Φέτος όμως έφτασε η στιγμή να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Βέβαια είναι πια 43, αλλά δεν του πήγαινε η καρδιά να αλλάξει τον τίτλο. Όπως λέει και ο ίδιος «Αν το έγραφα 43+Βγαίνω, θα ακουγόταν σαν νούμερο παπουτσιού, άλλωστε το ομότιτλο τραγούδι της έναρξης το είχε ήδη γράψει ο φίλος μου Αντώνης Θυσιάδης και το είχε μελοποιήσει ο Νίκος Μερτζάνος. Έτσι είπα ο τίτλος να γίνει ‘40plusΒγαίνω’. Ένα αυτοβιογραφικό ταξίδι μέσα από προσωπικές ιστορίες που είναι συγχρόνως και ένα αφιέρωμα στην ξακουστή γενιά του '80». Σε αυτή τη μοναδική γιορτή θα είναι μαζί του η Ιdra Kayne και ο Jerome Kaluta, τα αδέλφια του όπως τα λέει, οι οποίοι με τις υπέροχες φωνές τους θα μας ταξιδέψουν μουσικά σε τέσσερεις δεκαετίες. Εκεί και μια ομάδα από ταλαντούχους συγγραφείς, που έχει γράψει τα κείμενα της παράστασης. Η παλιά αγαπημένη του συνεργάτης Ελένη Γκασούκα, ο soul mate Φοίβος Δεληβοριάς και ο απροσδόκητος Γιώργος Παυριανός, που ξαφνικά εμφανίστηκε και έδωσε κείμενα και στίχους. Κείμενα έχει γράψει επίσης και ο ίδιος ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος έχει συμπεριλάβει και κάποιες παλιές του επιτυχίες από την μέχρι τώρα πορεία του στο θέατρο και στα μουσικά προγράμματα. Tις ενορχηστρώσεις έχει αναλάβει ο genius Αντώνης Σκόκος, που έδωσε το δικό χρώμα στις μουσικές και τα τραγούδια. Ζωντανή μουσική παίζουν επί σκηνής οι Ζεμενίδης Ευριπίδης κιθάρες, Κούρος Αλέξανδρος πλήκτρα, Μιχαηλίδης Θάνος τύμπανα, Μπουλντής Γιώργος μπάσο, Παπαδόπουλος Χρήστος σαξόφωνο και κλαρίνο. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. «Ο Φωκάς ήταν ο πρώτος άνθρωπος που άκουσε την ιδέα μου για αυτό το πρόγραμμα», λέει ο Θανάσης Αλευράς. «Μαζί το φανταστήκαμε και το δουλεύαμε τόσο καιρό και ήρθε επιτέλους η ώρα να σας το δείξουμε!». Μία ξεχωριστή, πολύπλευρη και ευφορική μουσικοθεατρική παράσταση, με το μεγάλο ταλέντο του Θανάση Αλευρά και των υπέροχων συνεργατών του, για πρώτη φορά στη Λευκωσία!

Εισιτήρια ΕΔΩ 

7

Δήμητρα Γαλάνη-Μάρθα Φριντζήλα

26 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία

27 Ιουνίου, Αμφιθέατρο Heritage, Λεμεσός

H Δήμητρα Γαλάνη και η Μάρθα Φριντζήλα έρχονται αυτόν τον Ιούνιο στην Κύπρο πάνω «Σ’ ένα κύμα του Νότου» σε συνέχεια των δύο sold out παραστάσεών τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς (Λευκωσία) και την Τρίτη 27 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Heritage (Λεμεσός), οι δύο ερμηνεύτριες φέρνουν πρωτότυπα τραγούδια και διασκευές με νέα προσέγγιση μέσα από τη ματιά των νέων μουσικών που τις πλαισιώνουν και προτείνουν, όχι μια απλή συναυλία, αλλά μια μουσική παράσταση με σκηνική υπόσταση. Οι δυο γυναίκες συναντιούνται επί σκηνής για να πουν την ιστορία τους μέσα από τα τραγούδια. Και το κοινό θα τις ακολουθήσει σε μια μουσική περιπλάνηση στον Νότο, από τη Μεσόγειο ως την Καραϊβική, με εξαίρετους μουσικούς, υπέροχες μελωδίες και πολυαγαπημένα τραγούδια από άλλες εποχές, που επιστρέφουν στο σήμερα, στον μαγικό σκηνικό κόσμο που δημιουργεί ο Άγγελος Μέντης υπό τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς της Ελευθερίας Ντεκώ. Εισιτήρια ΕΔΩ 

7

Αντώνης Ρέμος

28, 29 Ιουνίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, έρχεται στην Κύπρο για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές. Δύο υπέροχες συναυλίες, γεμάτες αγαπημένα τραγούδια, μοναδικές ερμηνείες και πολύ κέφι, στην Λάρνακα και την Λευκωσία.Πλαισιωμένος από μια δυνατή μπάντα με καταξιωμένους σολίστες, ο Αντώνης Ρέμος, για ακόμη μια φορά, θα μας εντυπωσιάσει με τις δυνατές ερμηνείες του και τα τραγούδια του παλιά αλλά και καινούργια, που έχουμε όλοι αγαπήσει και τραγουδήσει. 

Εισιτήρια ΕΔΩ

Θανάσης Παπακωνσταντίνου

30 Ιουνίου στο Δημοτικό Θεατράκι Λυμπιών

Ο γνωστός καλλιτέχνης πρόκειται να βρεθεί στο νησί μας για μία μοναδική εμφάνιση.Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει στο Δημοτικό Θεατράκι των Λυμπιών την Παρασκευή 30 Ιουνίου, με τη λαχτάρα, οι μουσικές και τα τραγούδια, να μας υψώσουν πάνω απ’ τις κακοτοπιές, το μούδιασμα να παραχωρήσει τη θέση του στην ευφροσύνη, η νύχτα να γίνει πιο εύκολη κι η μέρα πιο ευοίωνη.

Εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας μέσω του site www.DownTownNicosia.Live 

Γιώργος Νταλάρας - 2 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Λεμεσού

Ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται με μια μεγάλη παραγωγή την Κυριακή 2 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Λεμεσού με τραγούδια της θάλασσας. Λάτρης της θάλασσας ο ίδιος, με διαρκή μελέτη και αναζήτηση στη μουσική ανθολογεί λόγια και μουσικές που την ύμνησαν.

Τραγούδια για τη θάλασσα και τους θαλασσινούς: μελοποιημένα ποιήματα από μεγάλους συνθέτες, νέα τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί καθώς και τραγούδια “κειμήλια” της λαϊκής και της δημοτικής μας παράδοσης, που παραμένουν στα χρόνια αξεπέραστα.

Η θάλασσα, περισσότερο από κάθε άλλο στοιχείο μας εμπνέει, μας συγκινεί μας καθορίζει. Ειδικότερα στο τραγούδι μας, αποτέλεσε κυρίαρχο σημείο αναφοράς ανά τους αιώνες.

Στη συναυλία αυτή παρουσιάζονται οι θάλασσες των ποιητών μαζί με τραγούδια από την προφορική μας παράδοση. Μέρος του προγράμματος δικαιωματικά ανήκει στα θαλασσινά τραγούδια των συνθετών και των στιχουργών που υπήρξαν μέντορες, σηματωροί και συνοδοιπόροι για τον Γιώργο Νταλάρα.

Νατάσσα Θεοδωρίδου

5 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία

7 Ιουλίου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας

Η Νατάσα Θεοδωρίδου που τόσο πολύ αγαπιέται στην Κύπρο θα βρεθεί το φετινό καλοκαίρι εδώ κοντά μας για να πραγματοποιήσει δύο μεγάλες συναυλίες για το κοινό της. 

Η υπέροχη ερμηνεύτρια ανακοίνωσε τις καλοκαιρινές της περιοδείες και η Κύπρος βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές που θα τραγουδήσει φέτος το καλοκαίρι. Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια θα βρεθεί στην Κύπρο τον Ιούλιο και πιο συγκεκριμένα θα τραγουδήσει την Τετάρτη 5 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία και την Παρασκευή 7 Ιουλίου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και η προπώληση. 

΄΄

Πυξ Λαξ

1 Ιουλίου στο Δημοτικό Θεατράκι Λυμπιών

Οι Πυξ Λαξ βγαίνουν και πάλι στο δρόμο για να εμφανιστούν ζωντανά το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 στο ανοιχτό Δημοτικό Θεατράκι Λυμπιών, έτοιμοι να δονήσουν και πάλι τη ψυχή μας & να μας προσφέρουν μία αξέχαστη μουσική βραδιά!

Εξασφάλισε τα εισιτήρια σου μέσω του site

www.DownTownNicosia.Live

Εμμανουήλ Ροΐδη 2, Λευκωσία

99810011

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεονώρα Ζουγανέλη

22 Ιουλίου στην Πολιτιστική Σκηνή Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής

24 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, Μάριος Τόκας

Ήταν και είναι η συνεργασία της χρονιάς. Μετά από τα επαναλαμβανόμενα soldout στη μουσική σκηνή VOX στην Αθήνα, το πολύ επιτυχημένο ΜΑΖΙ της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη συνεχίζει με μια μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεονώρα Ζουγανέλη έρχονται στην Κύπρο για δύο μεγάλες συναυλίες.

Η ππρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου στην Πολιτιστική Σκηνή Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής. Εισιτήρια θα βρεις ΕΔΩ  

Η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, Μάριος Τόκας. ΕΙιστήρια θα βρεις ΕΔΩ

Και οι δύο συναυλίες θα ξεκινήσουν στις 21:00

7

Άννα Βίσση

30 Σεπτεμβρίου, Λάρνακα 

Ο Δήμος Λάρνακας θα τιμήσει φέτος την σπουδαία Κύπρια ερμηνεύτρια Άννα Βίσση και προγραμματίζει μία μεγάλη συναυλία στη πόλη που γεννήθηκε η αγαπημένη τραγουδίστρια ολόκληρης της Κύπρου!Η συναυλία προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στη Λάρνακα στις 30 Σεπτεμβρίου όπου μέρος των εσόδων θα προσφερθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. 50 χρόνια μουσικής συμπληρώνει φέτος η Άννα Βίσση και με αυτό τον τρόπο η γενέτειρά της θα την τιμήσει! Περισσότερα θα ανακοινωθούν σύντομα! 

Φωτογραφία: Σκαλί Αγλαντζιάς 

 

Πέτρος Ιακωβίδης

13 Αυγούστου στην Πάχνα

Ο Πολιτιστικός Πνευματικός Όμιλος Πάχνας «Άγιος Στέφανος» ανακοίνωσε τη μεγάλη συναυλία του Πέτρου Ιακωβίδη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Αυγούστου στο χωριό Πάχνα που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού. Με αγαπημένα τραγούδια, κέφι και φυσικά καλη διάθεση, ο τραγουδιστής πρόκειται να μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά.

 

Loader