18 μουσικές επιλογές που θα απολαύσουμε τον Δεκέμβριο

18 μουσικές επιλογές που θα απολαύσουμε τον Δεκέμβριο

Το κέφι, ο χορός και η διασκέδαση συνεχίζονται και τον ερχόμενο μήνα

Ο Δεκέμβριος είναι προ των πυλών και ήδη έχουν ανακοινωθεί αρκετές συναυλίες που θα απολαύσουμε τον ερχόμενο μήνα. Συναυλίες κάθε είδους που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο και θα εμπλουτίσουν με μελωδίες τον τελευταίο μήνα της χρονιάς. Πιο κάτω λοιπόν, θα βρεις 18 ξεχωριστές μουσικές επιλογές για να γεμίσεις τα βράδια σου παρέα με φίλους.

Δώρος Δημοσθένους αφιέρωμα στον Elvis Presley - 1η Δεκεμβρίου

''

Η συναυλία αφιέρωμα στον Elvis με τον Δώρο Δημοσθένους έρχεται την 1η Δεκεμβρίου για να μας προσφέρει τις πιο γνωστές χορευτικές επιτυχίες του βασιλιά της rock καθώς και να ερμηνεύσει τα μοναδικά τραγούδια που άφησαν εποχή και μέχρι σήμερα είναι αγαπημένα.

Εισιτήρια θα βρεις ΕΔΩ

Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας:

Αλκίνοος Ιωαννίδης - 2 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης προσκαλεί το κοινό του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας να βιώσει μια συναυλία στο απόλυτο σκοτάδι. Μια πρόσκληση που έχει ως στόχο την ενσυναίσθηση και την κατανόηση του πως είναι να ζεις με οπτική αναπηρία και πως οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης έχουν τα ίδια δικαιώματα πρόσβασης στη ζωή, στην τέχνη και στην κοινωνία. Σε αυτό το ακουστικό πρόγραμμα, στέκει δίπλα του ο εκ γενετής τυφλός, συγγραφέας και τραγουδιστής, Θοδωρής Τσάτσος. Και οι δύο μαζί, μέσα από την καλλιτεχνική τους συνύπαρξη, θα συνοδεύσουν το κοινό από το σκοτάδι στο φως.

H πρωτοβουλία της συναυλίας στο σκοτάδι, ξεκίνησε από την Ελλάδα με στόχο την υποστήριξη του εθελοντικού οργανισμού Διαβάζω για τους Άλλους, ένα δίκτυο εθελοντών που ιδρύθηκε το 2015 με αρχικό στόχο την ηχογράφηση βιβλίων για άτομα με απώλεια όρασης.

Η δράση αυτή εγκαινιάζει τη συνεργασία της Σχολής Τυφλών με το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας. Τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα δοθούν στη Σχολή Τυφλών για την ανάπτυξη μιας σειράς δράσεων που αφορούν στον πολιτισμό, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων.  

Κιθάρα: Αβραάμ Κοντός

Ηχολήπτης: Βασίλης Δρούγκας

2 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Εισιτήρια θα βρεις ΕΔΩ

Septeto Santiaguero - 19 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

.

Η συναυλία του, δύο φορές βραβευμένου με Latin Grammy συγκροτήματος, που ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Νοεμβρίου 2022, μεταφέρεται για τις 19 Δεκεμβρίου 2022 στις 20:30.

To δυο φορές βραβευμένο με Latin Grammy (I don't want to cry (2015) και What to me. Tribute to Cuban classics (2018)) συγκρότημα είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους σημαντικότερους εκφραστές της παραδοσιακής κουβανέζικης μουσικής.

Το ρεπερτόριό τους είναι ένα ταξίδι σε διαφορετικές πτυχές της κουβανέζικης μουσικής, με έμφαση στην παραδοσιακή. Με περισσότερα από 27 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, το συγκρότημα έχει παρουσιαστεί σε σημαντικές διεθνείς σκηνές σε Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Βέλγιο, Κροατία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Αγγλία, Ιταλία, Μεξικό, Βενεζουέλα, Πορτογαλία, Ελβετία, Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες. Πρόσφατα ολοκλήρωσαν μια επιτυχημένη διεθνή περιοδεία σε 8 ευρωπαϊκές χώρες και, για πρώτη φορά, στην Ιαπωνία.

Στην μακρά πορεία τους, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τη σκηνή με σημαντικές μουσικές προσωπικότητες εντός και εκτός Κούβας, όπως οι José Alberto El Canario, Rubén Blades, Gilberto Santa Rosa, Oscar D´León, Pancho Cespedes, Omara Portuondo, Alexander Abreu, μεταξύ άλλων.  

Fernando Dewar (κουβανέζικο τρες, φωνητικά)

Rudens Matos Matos “Chiquitín” (ηλεκτροακουστική κιθάρα, τραγούδι)

Inocencio Heredia Castillo “Chencho… El Legendario” (τραγούδι, κρουστά) 

Dairon Robert Salazar (κοντραμπάσο)

Alaín Antonio Dragoní Cotorruelo “El Dulce” (τρομπέτα, φωνητικά)

Gabriel Montero González “La Historia” (las congas)

Giraldo Bravo Ramírez “El Flaco” (τραγούδι, κρουστά)

Carlos Danger Plana “Carlos Bongó» (κρουστά) 

Εισιτήρια θα βρεις ΕΔΩ

Κώστας Μαρτάκης - 3 Δεκεμβρίου στο Black Rabbit στη Λεμεσό

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου ο Κώστας Μαρτάκης θα βρεθεί στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στο Black Rabbit για να ένα ξεχωριστό βράδυ παρέα με το το κυπριαό κοινό που χρόνια τώρα τον στηρίζει.

Ο Έλληνας τραγουδιστής έρχεται στο νησί μας για να ανεβάσει τη διασκέδαση στα ύψη και να χαρίσει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με πολλά και αγαπημένα τραγούδια.

Info:

3 Δεκεμβρίου

Ώρα 20:30

Black Rabbit, Λεμεσός

Για κρατήσεις στο 25588586

 

«Ο Πρίγκιπας Βάτραχος» - 4 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Ριάλτο

Παιδική όπερα βασισμένη στο γνωστό παιδικό παραμύθι των αδερφών Γκριμ, Ο Πρίγκιπας Βάτραχος, επενδεδυμένη μουσικά με γνωστές όπερες όπως Κάρμεν, Ριγκολέτο, Οι γάμοι του Φίγκαρο, Τραβιάτα, Μαγικός Αυλός κ.ά.

Η Πολιτιστική Κίνηση Επιλογή παρουσιάζει μια μοναδική παράσταση για όλη την οικογένεια, ιδανική για να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε την όπερα.

Διασκευή, συγγραφή λιμπρέτου, ενορχηστρώσεις και διδασκαλία χορωδίας: Κορίνα Βασιλείου

Λυρικός Τενόρος: Μάριος Ανδρέου

Σοπράνο: Μαρίζα Αναστασιάδη

Αφηγητής: Παναγιώτης Λάρκου

Βιολοντσέλο: Δώρος Ζήσιμος

Φλάουτο: Κωνσταντίνος Μακαρίτης

Πιάνο: Κορίνα Βασιλείου

Παιδική Χορωδία και Μουσικό Εργαστήρι Πολιτιστικής Κίνησης Επιλογή

Πληροφορίες/Εισιτήρια: €7/5, https://rialto.interticket.com/.../o-prigkipas-vatrakhos...

Η Marseaux και ο Solmeister - 3 Δεκεμβρίου στο DownTown Λευκωσία

Solmeister και Marseaux συναντιούνται και πάλι επί σκηνής, για άλλο ένα επετειακό «Να Τα Πούμε» στην εκτενέστερη μέχρι στιγμής edition του, με 12 συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι δύο τους έρχονται το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο DownTown Λευκωσίας για να ξεσηκώσουν το νεανικό κοινό που τους έχει «αγκαλιάσει» από την πρώτη στιγμή.

Πέραν των δικών του μουσικών εξορμήσεων, ο Solmeister συνυπογράφει στιχουργικά, μουσικά και σε επίπεδο παραγωγής τα τραγούδια του WNCfam, και της pop star Marseaux, με την οποία μοιράζεται την σκηνή σε αυτά τα shows και η οποία το 2021 κυκλοφόρησε τον δεύτερο σε σειρά προσωπικό της δίσκο, με τίτλο “Chica”, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια ψηφιακά streams.

Douglas Boyd - 7 Δεκεμβρίου στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου μοιράζεται τη σκηνή με τον εξαίρετο Βρετανό μαέστρο Douglas Boyd, διευθύνοντας δύο εμβληματικά έργα των συμπατριωτών του Edward Elgar και Ralph Vaughan Williams.

Σήμερα ο Boyd τελεί Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Garsington Opera, ενώ έχει συνεργαστεί ως μαέστρος και καλλιτεχνικος διευθυντής με πολυάριθμες κορυφαίες ορχήστρες της Ευρώπης, Αμερικής, Αυστραλίας και Ασίας.

Η συναυλία θα ξεκινήσει με τις περίφημες Παραλλαγές «Αίνιγμα», ένα έργο που έκανε τον Elgar διάσημο σε μια νύχτα! Η κάθε παραλλαγή φέρει το προσωνύμιο ενός στενού φίλου του συνθέτη, σκιαγραφώντας μουσικά την κάθε προσωπικότητα. Στη συνέχεια, θα απολαύσετε την εκλεπτυσμένη Πέμπτη Συμφωνία του Vaughan Williams, που έχει χαρακτηριστεί ως «Συμφωνία της Ουράνιας Πόλης», λόγω της ζεστασιάς και της γαλήνιας διάθεσης που τη διατρέχουν. 

Edward Elgar: Παραλλαγές «Αίνιγμα» 

Ralph Vaughan Williams: Συμφωνία αρ. 5 σε Ρε μείζονα 

Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου 

Douglas Boyd 

Τιμές εισιτηρίων:

Ζώνη Α: €25 / €18 (μειωμένο)  

Ζώνη Β: €20 / €15 (μειωμένο)

Ζώνη Γ: €17 / €12 (μειωμένο) 

Δικαιούχοι μειωμένων εισιτηρίων: Μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές, συνταξιούχοι, πολύτεκνες και πενταμελείς οικογένειες με παρουσίαση ταυτότητας. Δωρεάν είσοδος σε άτομα με αναπηρίες.

Προπώληση εισιτηρίων: 

Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού (Αγίας Ζώνης 4, 3027 Λεμεσός, 25 377277): 

Από την ιστοσελίδα www.soldouttickets.com.cy, το Ταμείο του Θεάτρου: Δευ-Παρ: 10:00-13:00 & 16:00-19:00 και πριν την έναρξη. 

Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας (Λεωφόρος Μουσείου 4, 1097 Λευκωσία): 

Aπό την ιστοσελίδα www.cyso.org.cy, το Ταμείο του Θεάτρου Παλλάς κάθε Τετάρτη 16:00-19:00 και το Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας 2 ώρες πριν την έναρξη. 

Πληροφορίες: 22 463144, www.cyso.org.cy  

Cyprus Jazz & World Music Showcase

.

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υφυπουργείου Πολιτισμού και το Θέατρο Ριάλτο διοργανώνουν το 9ο Cyprus Jazz & World Music Showcase 2022, παρουσιάζοντας μια σφαιρική και δυναμική εικόνα της σύγχρονης κυπριακής μουσικής δημιουργίας. Συμμετέχουν τα σχήματα: Aris Quitar Trio, Blünefe, Cahit Kutrafali 4et ft. Ezgi Akgurgen, Funkystraat, Gaba Project ft. Nicolas Tryphonos, Ioanna Troullidou Quartet, Quintedo, Vassilis Philippou - Colourful Emptiness, Andria Antoniou & Friends and Dimitris Terpizis Quartet. Εισιτήρια: €10/8 (€15 για 2 μέρες) , ελεύθερη είσοδος σε μουσικούς και σπουδαστές μουσικής

9 και 10 Δεκεμβρίου Eσιτήρια : www.rialto.com.cy

Κώστας Χατζής - 9 και 10 Δεκεμβρίου στη Λεμεσό και τη Λευκωσία

.

Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και ερμηνευτής Κώστας Χατζής, υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, για περισσότερες από έξι δεκαετίες.

Με ένα τρόπο ξεχωριστό - μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του - όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.

Mαζί του σε αυτές τις συναυλίες η Λία Βίσση στο πιάνο και στο τραγούδι επι σκηνής για να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με τίτλο " Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει ".

Τους δύο καλλιτέχνες συνοδεύει η Δανιέλα Χατζή.

Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο. Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά:

«Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…», «Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα!

Επιστροφή λοιπόν στη σκηνή, για να παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, μέσα από τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων και της μουσικής των τραγουδιών, που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή.

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022

ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ, 20:30

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ, 20:30

Με τη στήριξη του Δήμου Στροβόλου

Προπώληση εισιτηρίων εδώ:

https://tinyurl.com/muw33xry 

 Άλκηστις Πρωτοψάλτη - 11 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Ελευθερίας, Επισκοπή, Λεμεσός

Τη μαγεία των Χριστουγέννων θα φέρνει, για ακόμα μια χρονιά, ο Ανεξάρτητος Όμιλος ΕπίΔραση διοργανώνοντας το τριήμερο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό ΕπίΔραση 2022», με εορταστικό σκηνικό, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!

Για το κλείσιμο του τριημέρου, στις 11 Δεκεμβρίου στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Μέρος των καθαρών εσόδων θα διατεθεί για την στήριξη του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα».

Προπώληση εισιτηρίων συναυλίας από το Ticket hour και όλα τα καταστήματα ACS: bit.ly/3TkmF8T

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 18:00-22:00 / Σάββατο & Κυριακή, 10-11 Δεκεμβρίου 10:00-22:00

Πλατεία Ελευθερίας, Επισκοπή, Λεμεσός

Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και έξι σπουδαίους ερμηνευτές - 12 και 13 Δεκεμβρίου στη Λευκωσία και τη Λεμεσό

.

Μίκης Θεοδωράκης και Μάριος Τόκας, δύο αγαπημένοι συνθέτες της Ελλάδας και της Κύπρου σε μία μουσική συνάντηση «στη γειτονιά των αγγέλων», με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη και σχεδόν 15 χρόνων από εκείνον του Μάριου Τόκα.

Η Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” με τους εξαιρετικούς μουσικούς της και με σολίστ στο μπουζούκι τον Μανώλη Καραντίνη μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου, την Γλυκερία, την Πέγκυ Ζήνα, τον Άγγελο Θεοδωράκη, τον Κώστα Μακεδόνα, και τον Μπάμπη Στόκα, θα μας χαρίσουν αξέχαστες ερμηνείες στα εμβληματικά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάριου Τόκα σε μια ιδιαίτερη μουσική εναλλαγή.

 

Ο Μάριος Τόκας δεν έκρυψε ποτέ ότι η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη τον ώθησε να συνθέσει κι εκείνος τα δικά του τραγούδια, ενώ ο Μίκης γνώριζε καλά την επιρροή που είχε στους νεότερους συνθέτες. Ο Μίκης και ο Μάριος, ο μέντορας κι ο μαθητής. Ο Μάριος και ο Μίκης, ο μικρός πού έγινε μεγάλος και ο μεγάλος που έγινε μεγαλειώδης. Η αρμονική συνύπαρξη των συνθέσεών τους επιφυλάσσει μια αξέχαστη μουσική εμπειρία γεμάτη μελωδίες και χρώματα, εικόνες της Κύπρου και της Ελλάδας.

 

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού στις 20.00 το βράδυ. Μέρος των εσόδων από τις συναυλίες θα διατεθούν στο Μουσικό Σχολείο Λευκωσίας

Εισιτήρια από: 30€ και 35€

Προπώληση Εισιτηρίων: Tickethour.com.cy

O Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής - 16 και 17 Δεκεμβρίου στη Λεμεσό και τη Λευκωσία

O Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής με τα γιορτινά τους και με την πιο λαμπερή τους διάθεση, σας υποδέχονται σε ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν ειδικά για τα φετινά Χριστούγεννα με κοσμοαγάπητες μελωδίες που τραγουδούν για πρώτη φορά!

Από τη μαγική τους συναυλία δεν θα λείψουν τα τραγούδια από ταινίες του Disney, οι μελωδίες των Χριστουγέννων και κάποια από τα αγαπημένα τους μιούζικαλ που πάντα σκορπίζουν μαγεία στις καρδιές των μικρών και μεγάλων θεατών.

Αφεθείτε στο στροβιλισμό ενός βαλς από το Beauty and the Beast ή την Σταχτοπούτα, τσουγκρίστε τα ποτήρια σας με Jingle Bells και ξεφαντώστε με χιούμορ στο ρυθμό των τραγουδιών από τα μιούζικαλ που λατρεύει όλη η οικογένεια, όπως η Mary Poppins και το Lion King!

Μαζί με τον Μάριο και τον Γιώργο μία 10μελής ορχήστρα δεξιοτεχνών σολίστ, θα ερμηνεύσει όλες τις μεγαλειώδεις μελωδίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου και συνεχίζουν να γεμίζουν τον αέρα με χρυσόσκονη σε κάθε άκουσμά τους. 

Αφεθείτε στις ξεχωριστές φωνές των δύο κοσμογυρισμένων ερμηνευτών που ξέρουν καλά πως το να μοιράζεσαι τη χαρά είναι ένα από τα ωραιότερα δώρα των γιορτινών ημερών.   

Παρασκευή 16/ 12 στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού

 Σάββατο 17/12 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Εισιτήρια ΕΔΩ

Χριστούγεννα | Μουσικό Σχολείο Λεμεσού Μάριος Τόκας - 19 Δεκεμβρίου

.

Όπως κάθε Χριστούγεννα, έτσι και φέτος, το Μουσικό Σχολείο Λεμεσού παρουσιάζει ένα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με τα μουσικά του σύνολα. Τη διδασκαλία του προγράμματος και τη διεύθυνση των συνόλων έχουν αναλάβει οι διδάσκοντες καθηγητές. 

Εισιτήρια: €5

Στις 19 Δεκεμβρίου.

Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου - 20 Δεκεμβρίου στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού

.

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή του χρόνου που ανοίγουμε τις καρδιές μας στη χαρά, την αγάπη, την ελπίδα και την αίσθηση του θαύματος. Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, υπό τη διεύθυνση του Πέτρου Στυλιανού θα σας μεταφέρει σε αυτή τη διάθεση με τη Σουίτα Καρυοθραύστης αρ. 1 του Tchaikovsky, ένα από τα πιο εμβληματικά Χριστουγεννιάτικα έργα, και αποσπάσματα από τη Σουίτα Lieutenant Kijé του Prokofiev, γεμάτη από πανέμορφες μελωδίες και γραμμένη για τον κινηματογράφο.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς, η ορχήστρα σε σύμπραξη με τους καταπληκτικούς τζαζ μουσικούς Ιωάννα Τρουλλίδου (φωνή), Χάρη Ιωάννου (σαξόφωνο) και Μάριο Τούμπα (πιάνο) θα ερμηνεύσουν μια συναρπαστική επιλογή από αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τζαζ τραγούδια. Καλά Χριστούγεννα!

Ιωάννα Τρουλλίδου φωνή

Χάρης Ιωάννου σαξόφωνο

Μάριος Τούμπας πιάνο

Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου 

Πέτρος Στυλιανού 

Εισιτήρια εδώ

 

«Πικ νικ στην καταιγίδα»  - 22 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Ριάλτο

Μια θεματική συναυλία με δραματοποιημένο μέρος, με αποσπάσματα από τις "Όπερέτες του Θεόφραστου Σακελλαρίδη", " Η Κόρη της Καταιγίδος", "Πικ Νικ", "Θέλω να δω τον πάπα" και "Ο Βαφτιστικός", των οποίων η πλοκή αναζητεί μια διέξοδο και λίγο κέφι στη ζοφερή καθημερινότητά μας.

Σκηνοθεσία, διασκευή σεναρίου: Αγγέλα-Κλεοπάτρα Σαρόγλου

Μουσική επιμέλεια, ενορχήστρωση για μικρό μουσικό σύνολο: Μιχάλης Γρηγορίου

 Σολίστες: Έλλη Αλωνευτου, Μαρίζα Αναστασιάδου, Μάριος Ανδρέου, Αντρέας Aροδίτης, Στέλιος Γεωργίου

Χορωδία Πολιτιστικής Κίνησης Επιλογή Πενταμελής ορχήστρα

Στο Θέατρο Ριάλτο στις 22 Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες/ Εισιτήρια: €10 / 8 , https://rialto.interticket.com/.../pik-nik-stin...

Oι Monsieur Doumani - 23 Δεκεμβρίου στην παλιά Λευκωσία

.

 

Η καθιερωμένη ετήσια φιέστα που διοργανώνει το μουσικό σχήμα Monsieur Doumani κλείνει φέτος 8 χρόνια ζωής στις 23 Δεκεμβρίου. Όπως κάθε χρόνο το γνωστό κέντρο “Αντωνάκης” στην παλιά Λευκωσία, μεταμορφώνεται σε μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα και φιλοξενεί το τρίο, καθώς και τους καλεσμένους τους.

Αυτή τη φορά τη βραδιά θα ανοίξουν οι αγαπημένοι ‘Vlamis and the Suns”, ένα σχήμα που τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει σημαντικό έργο στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου, με την αυθεντική, ιδιόμορφη μουσική τους.  Η βραδιά θα κλείσει με χορό, με τον Σωφρόνη να αναλαμβάνει την ευθύνη πίσω από τα ντεκς.

Εισιτήρια εδώ

Πέγκυ Ζήνα - 23 Δεκεμβρίου στη Ξυλοφάγου

Η Πέγκυ Ζήνα , πιστή στο ραντεβού της με το κοινό της Κύπρου έρχεται για ένα εορταστικό live και υπόσχεται μια εκρηκτική βραδιά διασκέδασης.

 Mια από τις πλέον καταξιωμένες καλλιτέχνιδες του λαϊκού τραγουδιού έρχεται στο νησί μας για μια μόνο βραδιά και είναι έτοιμη να χαρίσει μαγικές μουσικές στιγμές. Έχοντας ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα και πιο πρόσφατα αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών τα οποία θα ερμηνεύσει με τη δική της μοναδική χροιά κλείνει ραντεβού για τις 23 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο στη Ξυλοφάγου.

Η ατόφια λαϊκή της φωνή, που σέβεται τη μελωδία και τους στίχους των τραγουδιών, θα μας ταξιδέψει σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια. Η γνωστή τραγουδίστρια, πλαισιωμένη από καταξιωμένους μουσικούς θα προσφέρει στο κοινό ένα λαϊκό κατά βάση πρόγραμμα, με προσθήκες φυσικά διαφόρων μουσικών ειδών και πιο μοντέρνων ήχων που θα εντυπωσιάσουν.

Στο πρόγραμμα συμμετέχει ο Κύπριος ερμηνευτής Δημήτρης Μεσημέρης.

Εισιτήρια θα βρεις ΕΔΩ

Πάνος Κιάμος - 26 Δεκεμβρίο στο Monte Caputo Λεμεσό

Ο Όμιλος Breeze, ο μεγαλύτερος όμιλος ψυχαγωγίας και διασκέδασης στην Κύπρο, υποδέχεται τον αγαπημένο Πάνο Κιάμο σε ένα ξεχωριστά διαμορφωμένο Monte Caputo στις 26 Δεκεμβρίου.

Για κρατήσεις στο 99 85 2220

Προπώληση εισιτηρίων χωρίς κράτηση στο soldoutticketsbox.com (€25 με 1 ποτό)

Εισιτήρια χωρίς κράτηση στην είσοδο τη νύχτα του event (€30 με 1 ποτό)

Παύλος Παυλίδης και οι Hotel Alaska - 28 Δεκεμβρίου στο DownTown Λευκωσία

.

Ο Παύλος Παυλίδης και οι Hotel Alaska θα βρεθούν στο DownTown για ένα μοναδικό live την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου. Το συγκρότημα έρχεται για να χαρίσει ένα αξέχαστο μουσικό βράδυ και να ξεσηκώσει  το κοινό με τη μουσική του.

Εισιτήρια θα βρεις εδώ

 

 

 Μίλτος Πασχαλίδης - 30 Δεκεμβρίου στο DownTown Λευκωσία

Στις 30 Δεκεμβρίου στο DownTown live στη Λευκωσία, ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ερμηνεύσει επιτυχίες του στο κυπριακό κοινό, χαρίζοντας στιγμές διασκέδασης.

Ο τραγουδιστής παρέα με την κιθάρα του θα δημιουργήσει ένα μοναδικό σκηνικό και με τη μελωδική του φωνή θα μας ταξιδέψει για άλλη μία φορά όπως μόνο ο ίδιος μπορεί και ξέρει.

 

 

Loader