20+1 δυνατές συναυλίες για τον Σεπτέμβριο

20+1 δυνατές συναυλίες για τον Σεπτέμβριο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Ο Σεπτέμβριος είναι προ των πυλών και μαζί του φέρνει σπουδαίες συναυλίες για όλους. Ετοιμάσου για άλλο έναν μήνα γεμάτο με μουσική, χορό και φυσικά πολλή διασκέδαση. Δες πιο κάτω τη λίστα με τις συναυλίες που έρχονται το επόμενο διάστημα.

Ελένη Φουρέιρα - 1η Σεπτεμβρίου στην παραλία των Φοινικούδων

 

Το «Reborn Tour» είναι μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, που ξεκίνησε τον Μάιο από την Αθήνα. Στο πλαίσιο του «Reborn Tour», η Ελένη Φουρέιρα θα ταξιδέψει στην Κύπρο και σε πόλεις του εξωτερικού, όπως η Μαδρίτη, η Βαρκελώνη και το Άμστερνταμ, βάζοντας στον ρυθμό της και την Ευρώπη, όπως είχε κάνει και στην προηγούμενη μεγάλη και sold out περιοδεία της!

Η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star των No1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, επιστρέφει στην Κύπρο, την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στην παραλία των Φοινικούδων, με το «Reborn Tour», μια περιοδεία που θα αφήσει εποχή!Opening acts θα κάνουν οι Μίλτος Χαρόβας και Louis Georgiou. Στα decks ο DJ Bobito.

Η προπώληση των εισιτήριων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 μέσω της πλατφόρμας tickethour και στα ACS Courier, οπόταν το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί το πολυπόθητο χαρτάκι για να απολαύσει την ανεπανάληπτη  Ελένη Φουρέιρα, live on stage!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 70007066 / 70007040 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στο νησί μας - 1η Σεπτεμβρίου στο Nava Seaside

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται για άλλη μια φορά στην Κύπρο. Την 1η Σεπτεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Nava Seaside κάτω από τον έναστρο ουρανό και πλάι στο κύμα.

Μια μοναδική συναυλία γεμάτη αγαπημένα τραγούδι, χορό και φυσικά ποτό

Κάνε την κράτηση σου στο: 22777744

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Nicosia SeptemberFest - Όλοι οι καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε στο Πάρκο Ακαδημίας στην Αγλαντζιά, 1- 7 Σεπτεμβρίου

Το Nicosia SeptemberFest ανακοίνωσε όλα τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα ανέβουν στη σκηνή του για να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές γεμάτα μουσική.

Συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες με μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, ροκ και ποπ βραδιές και πολλά άλλα καλύπτοντας όλες τις ηλικίες και ενδιαφέροντα. Έρχονται επτά μοναδικές βραδιές.

Το πρόγραμμα των ημερών:

1 Σεπτεμβρίου Στέλιος Ρόκκος

2 Σεπτεμβρίου Νίκος Μακρόπουλος

3 Σεπτεμβρίου Γιώργος Σαμπάνης

 4 Σεπτεμβρίου: 5 θρύλοι της Ελληνικής Ροκ μουσικής, Γιοκαρίνης, Ζιώγαλας, Μηλιώκας, Παπαδόπουλος και Καζούλης

5 Σεπτεμβρίου Mente Fuerte και Αναστασία

6 Σεπτεμβρίου Νίκος Απέργης

7 Σεπτεμβρίου Γιάννης Πλούταρχος και Γιώργος με Κατερίνα Κακοσαίου

H προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε εδώ

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον ίδιο χώρο όπως κάθε χρόνο, δηλαδή στο καταπράσινο Πάρκο Ακαδημίας στην Αγλαντζιά.

The Italian Tenors -  2 Σεπτεμβρίου  στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός

Μετά την επιτυχία των συναυλιών τους σε Λευκωσία και Λεμεσό το 2021, οι The Italian Tenors, με τη συνοδεία τεσσάρων μουσικών, συμπεριλαμβάνουν στη φετινή τους καλοκαιρινή περιοδεία και την Κύπρο για συναυλίες σε δύο από τα πιο ατμοσφαιρικά αμφιθέατρα του νησιού.

Μετά τις εμφανίσεις τους σε μεγάλες όπερες σε όλο τον κόσμο οι Evans Tonon, Luca Sala και Sabino Gaita, τρεις από τους καλύτερους Ιταλούς τενόρους της νέας γενιάς, δημιούργησαν το φωνητικό τρίο «The Italian Tenors» με ρεπερτόριο που συνδυάζει την κλασσική μουσική με δημοφιλή ιταλικά και διεθνή ποπ τραγούδια σε δικές τους πρωτότυπες διασκευές.  

Από το «Caruso» του Lucio Dala  και το «Con Te Partiro» του Andrea Bocelli στα  κορυφαία Ιταλικά τραγούδια της δεκαετίας του ‘60, τα ναπολιτάνικα αλλά και άλλα, αγαπημένα τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες («Gloria», «Mamma Maria»),  συνδυάζοντας τα με τις ωραιότερες άριες από τις περίφημες όπερες του Verdi και Puccini, οι «The Italian Tenors» καταφέρνουν να μας παρασύρουν σε μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις που μας ταξιδεύει από τη Σκάλα του Μιλάνου μέχρι την Όπερα της Ρώμης και από την Αρένα της Βερόνα μέχρι το Κολοσσαίο.

Οι συναυλίες τους επιφυλάσσουν πάντα συναρπαστικές στιγμές για το κοινό καθώς οι τρείς Ιταλοί Τενόροι επιδιώκουν την επαφή μαζί του με χιούμορ, τρυφερότητα αλλά και έντονη ενέργεια που σε συνδυασμό με τις κρυστάλλινες φωνές τους δημιουργούν μια υπέροχη δυναμική και έκρηξη συναισθημάτων με άρωμα ιταλικής γοητείας.  

«...Οι Ιταλοί Τενόροι, με πιθανώς την πιο συναισθηματική μουσική από την Ιταλία, παρουσίασαν ιταλικά τραγούδια για όλους τους ερωτευμένους και για όλους όσους θέλουν ακόμα να ερωτευτούν». (Neue Welle, Germany)

«Η φωνητική τους δυναμική και η ένταση τους, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που ζητούσε περισσότερο καθώς είχε ενθουσιαστεί με την ακρίβεια και την τέλεια φωνητική τους ένταση. Οι χιουμοριστικές στιγμές μεταξύ των καλλιτεχνών και του κοινού κράτησαν το σόου ιδιαίτερα εύθυμο και γεμάτο ενέργεια. Στο τελευταίο τραγούδι το κοινό σηκώθηκε όρθιο και τους χάρισε θερμό χειροκρότημα.» (Xpressmag.com.au – Perth, Australia)

Οι συναυλίες στην Κύπρο:

2 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός

Ώρα Έναρξης: 9.00μ.μ.  

Εισιτήρια: https://www.soldoutticketbox.com 

 

 Γιάννης Πλούταρχος -  8 Σεπτεμβρίου πάμε στο Γήπεδο Ακρίτα Χλώρακας

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρεθεί στο νησί μας για άλλη μια φορά. Στις 8 Σεπτεμβρίου πάμε στο Γήπεδο Ακρίτα Χλώρακας για να απολαύσουμε τον σπουδαίο καλλιτέχνη σε ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Ο Γιάννης Πλούταρχος υπόσχεται να μας κρατήσει την καλύτερη μουσική συντροφιά για άλλη μια φορά.

Είσοδος ελεύθερη 

Προπώληση 12€

Στις 21:00

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για μία εμφάνιση στην Κύπρο - 6 Σεπτεμβρίου στο Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου

 

Μία διαφορετική μουσική συνάντηση μας υπόσχεται για τον Σεπτέμβριο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, στην Πάφο μπροστά από το Κάστρο στο Λιμανάκι.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα φέρει το παρελθόν και το παρόν σε μία μουσική ισορροπία προκειμένου να ικανοποιήσει το κοινό της , που αποδεδειγμένα πλέον ανήκει σε τρεις διαφορετικές γενιές!!!

Η εντυπωσιακή επιτυχία των συναυλιών της είναι αναμφισβήτητα το γεγονός του καλοκαιριού, γι αυτό και πάλι θα είναι κοντά μας σε μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς !

Το ρεπερτόριό της, η συγκλονιστική φωνή της και η αξεπέραστη ενέργειά της πάνω στη σκηνή, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ξεχωριστή!!!!!

Μαζί της οι μουσικοί:

Θωμάς Κοντογεώργης πιάνο

Πέτρος Βαρθακούρης μπάσσο

Κώστα Καρακατσάνης βιολί, κιθαρα, φυσαρμόνικα

Ανδρέας Λάσος κιθάρες

Κώστας Μυλωνάς drums

Ηχολήπτης Ζαχαρίας Σταμούλος

6 Σεπτεμβρίου στο Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου

Εισιτήρια εδώ 

Flying Away Art and Music Festival- 8, 9 και 10 Σεπτεμβρίου Γήπεδο του Ορφέα στην Λευκωσία

Ετοιμαστείτε για τις πιο όμορφες φεστιβαλικές νύχτες του τριημέρου 8, 9 και 10 Σεπτεμβρίου, σε ένα από τους πιο ατμοσφαιρικούς χώρους του νησιού μας, το Γήπεδο του Ορφέα στην Λευκωσία, με μουσική από αγαπημένους Dj’s και καλλιτέχνες!

Το φεστιβάλ πάντοτε έχει ως γνώμονα την προβολή της τέχνης και των Κυπρίων καλλιτεχνών, για αυτό φέτος δίνει και πάλι την ευκαιρία σε 150 και πλέον καλλιτέχνες να αναδείξουν τις δημιουργίες τους στα ειδικά διαμορφωμένα μαγαζάκια. Η γκάμα των έργων των καλλιτεχνών-δημιουργών είναι αρκετά ευρεία και στα μαγαζάκια μπορείτε να βρείτε έργα ζωγραφικής που θα δώσουν χαρακτήρα στον χώρο σας, illustrations, ταξιδιάρικες φωτογραφίες και κάρτες, κατασκευές που θα κάνουν τη διαφορά στο σαλόνι σας, έργα γραφιστικής, χειροποίητες δημιουργίες με ποικίλα υλικά, ιδιαίτερα κοσμήματα με τεχνικές που δεν συναντάτε συχνά, και φυσικά μόδα από πλήθος ταλαντούχων Κύπριων δημιουργών.

Το κοινό θα μπορεί να παραγγείλει ή να αγοράσει απευθείας τα έργα-δημιουργίες που επιθυμεί, υποστηρίζοντας έμπρακτα τους καλλιτέχνες και δημιουργούς του τόπου μας.

Θα απολαύσετε όλα τα πιο πάνω έχοντας στη διάθεσή σας street food και παγωμένη craft μπύρα, καφέ, ποτό, γλυκό και ότι άλλο επιθυμεί η ψυχούλα σας. Θα υπάρχουν γεύσεις από Ιταλία, Γερμανία, Ασία και φυσικά Κυπριακές γεύσεις για τους παραδοσιακούς μας τύπους. Επίσης θα υπάρχουν και vegetarian επιλογές ώστε να ικανοποιηθούν όλοι οι ουρανίσκοι και οι διατροφικές ιδιαιτερότητες!

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν και να παίξουν γιγάντια παιχνίδια σε ένα ειδικά διαμορφωμένο playground.

Το ξεχωριστό και χαλαρωτικό μας lounge area θα ενισχυθεί με περισσότερα lounge σποτάκια στα οποία δεν θα λείπουν οι επιλεγμένες μας υπηρεσίες όπως τα δροσερά cocktails και FAF signature cocktails από την εξειδικευμένη ομάδα του Jar Mobile Bar και ο ναργιλές για την απόλυτη χαλάρωση από την ομάδα του ShishaLove.

Επαγγελματίες make up artists και κομμωτές θα προσφέρουν στο κοινό μας τα FAF festival looks!

To πρόγραμμα:

Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου

Μelodic Electronic Music

18.00-19.30 Tania

19.30-21.00 Pueblo Franco & The Mighty Scoop

21.00-22.30 Salo & Kzen

22.30-00.00 Pazzi & Pan

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

Μagic De Spelle

Υπόγεια Ρεύματα

Ενδελέχεια- Δημήτρης Μητσοτάκης

Dj Charitos

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου

Locomondo (Live)

Dj Portiero

 

Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη - 9 και 10 Σεπτεμβρίου σε Λευκωσία και Λεμεσό

O Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη έρχονται περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο για να ενώσουν γι' άλλη μια φορά διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, όπου όλα χωράνε κι όλα δένουν αρμονικά: η ίδια συνταγή που χάρισε τεράστια επιτυχία στο "Μουσικό Κουτί" τους στην ΕΡΤ.

Ο κορυφαίος τραγουδοποιός γιόρτασε το περασμένο καλοκαίρι τα 40 χρόνια διαδρομής του που ξεκίνησε με τους Φατμέ, με δυο sold out συναυλίες στο Ηρώδειο και μια μεγάλη πανελλήνια περιοδεία, επιστέγασμα μιας σπάνιας σε διάρκεια και δημιουργικότητα παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι.

Το 2020 οραματίστηκε και δημιούργησε, με μια ομάδα εκλεκτών συνεργατών το "Μουσικό Κουτί", την εκπομπή που άλλαξε τα δεδομένα των τηλεοπτικών μουσικών εκπομπών, έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά και γνώρισε πρωτοφανή αναγνώριση και αγάπη από το κοινό.

Η Ρένα Μόρφη, εξαιρετική ερμηνεύτρια, ξεκίνησε με το συγκρότημα Ιμάμ Μπαϊλντί που ξεχώρισε για τις πρωτότυπες διασκευές και τις πολυάριθμες συναυλίες του σε διεθνή φεστιβάλ. Στη συνέχεια ακολούθησε μία επιτυχημένη σόλο πορεία ενώ δημιούργησε μεγάλη αίσθηση με τις ερμηνείες της στο "Μουσικό Κουτί".

Συναυλίες στην Κύπρο: 

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, Σχολή Τυφλών, Λευκωσία

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου Κηποθέατρο, Λεμεσός

O θρυλικός TIESTO έρχεται στην Κύπρο - 10 Σεπτεμβρίου στο  ZANTE Venue 

Σε λιγότερο από ένα μήνα, ο Tiësto, ο DJ και παραγωγός πουέχει κερδίσει το βραβείο GRAMMY®, είναι πλατινένιαδιακεκριμένος από την RIAA και έχει αναδειχθεί ως «Ομεγαλύτερος DJ όλων των εποχών» από το Mixmag, και #1 DJ από το περιοδικό Rolling Stone, έρχεται στην Κύπρο για μια exclusive εμφάνιση. 

Με περισσότερες από 36 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ, και εκατομμύρια ακόλουθους στα social media, ο Tiësto συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει το τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Ο Tiësto, ο απόλυτος leader της ηλεκτρονικής μουσικής, και έχοντας κερδίσει ευρεία αναγνώριση με επιτυχίες όπως «The Business» που οδήγησε σε μια υποψηφιότητα για το «Best Dance/Electronic Recording» στα 64α ετήσια βραβεία GRAMMY® και ασφάλισε 15 πλατινένια και οκτώ χρυσά πιστοποιητικά παγκοσμίως, έρχεται για μια εμφάνιση που αναμένεται εκπληκτική.

Ο διεθνής καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στη σκηνή του ZANTE Venue by Punin στις 10 Σεπτεμβρίου 2023. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 8:00 μ.μ. και η μαγεία θα ξεκινήσει στις 10:00 μ.μ. Μη χάσετε αυτήν την ηλεκτρισμένη νύχτα μουσικής και ζωντανής ενέργειας.

Ημέρα: Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023

Ώρα: 22:00

Τοποθεσία: ZANTE Venue by Punin

Προπώληση εισιτηρίων: SOLDOUT TICKETS & ZANTE VENUE BY PUNIN

Για πληροφορίες: 97888222

Γιώργος Μαζωνάκης - 12 Σεπτεμβρίου Πανεπιστημιούπολη, Αγλαντζιά

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανοίγει τις πόρτες αυτού του Σεπτεμβρίου και μας προσκαλεί να συστηθούμε ξανά και να διασκεδάσουμε μαζί στα γήπεδα, και στις σκηνές, με την μεγαλύτερη περιοδεία του μέχρι σήμερα!

Η ΦΠΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό Welcome Party, παρέα με τον πιο ανατρεπτικό Έλληνα καλλιτέχνη, Γιώργο Μαζωνάκη.

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023

|21:30| Πανεπιστημιούπολη, Αγλαντζιά

Με τραγούδια τριάντα χρόνων και μία ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών σε καινούριες ενορχηστρώσεις και δημιουργικές περιπέτειες, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής ταξιδεύει στις μεγαλύτερες και τις ομορφότερες πόλεις το συναίσθημα μιας ακόμη sold out χρονιάς, φτιάχνοντας τον φετινό ήχο του ζεστού ήλιου, της δροσερής θάλασσας και του αλμυρού ιδρώτα.

Προπώληση: €20

Είσοδος: €30

Προπώληση VIP : €30 ( Ελάχιστη κατανάλωση €400)

Η προπώληση θα ξεκινήσει την Τρίτη 22/08 η ώρα 12:00.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Second Cup σε όλες τις πόλεις

BARISTRO ALL DAY BAR, Αγλαντζιά

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ MARO, Αγλαντζιά

Πληροφορίες & Κρατήσεις:

Ρένα - 96 893970

Φλωρεντία - 95 159592

 Μαρίζα Ρίζου - 13 Σεπτεμβρίου πάμε στο Αμφιθέατρο Δήμου Ιδαλίου

Η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια επιστρέφει στο νησί της για μια μοναδική εμφάνιση.

Στις 13 Σεπτεμβρίου πάμε στο Αμφιθέατρο Δήμου Ιδαλίου για να απολαύσουμε σε μια ακόμη εμφάνιση τη Μαρίζα Ρίζου η οποία θα μας  αρχίσει άλλο ένα αξέχαστο βράδυ.

Στις 20:30.

Εισιτήρια θα βρεις εδώ 

 Έλλη Κοκκίνου - 13 Σεπτεμβρίου στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου

 

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα διοργανώνει και φέτος, το Φιλανθρωπικό του Δείπνο «Dinner For Life».   Tο Φιλανθρωπικό Δείπνο τελεί υπό την αιγίδα του Προεδρικού zεύγους κ. και κας. Νίκου Χριστοδουλίδη, και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου. 

Η βραδιά θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστή με την παρουσία της αγαπημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας Έλλης Κοκκίνου. 

Είσοδος:€80 

https://events.karaiskakio.org.cy 

Η φιλανθρωπική συναυλία  με τον Γιώργο Σταματάρη -  13 Σεπτεμβρίου  στο Δημοτικό Κηποθέατρο "Μάριος Τόκας" στη Λεμεσό

Ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες διοργανώνει τη φιλανθρωπική συναυλία "Κάθε λιμάνι και καημός" με τον Γιώργο Σταματάρη και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Αστυνομίας Κύπρου.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 8:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κηποθέατρο "Μάριος Τόκας" στη Λεμεσό.

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας Κύπρου Στέλιου Παπαθεοδώρου.

Εισιτήριο εισόδου: 10 ευρώ

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των Κέντρων Ημέρας Ενηλίκων "Το Σπίτι του Μάριου" και "Αικατερίνειο" στη Λεμεσό.

Ο συγκλονιστικός Κώστας Χατζής έρχεται για μία ατμοσφαιρική συναυλία στην Κύπρο - 16 Σεπτεμβρίου στο Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου

Το Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου υποδέχεται το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου τον Κώστα Χατζή, έναν σπουδαίο καλλιτέχνη που κατάφερε να σφραγίσει μια ολόκληρη εποχή, για περισσότερες από έξι δεκαετίες, με το κοινωνικό τραγούδι και διεισδυτικό του λόγο. 

Ο κορυφαίος τραγουδιστής και τραγουδοποιός με την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του και την κιθάρα του έχει ένα μοναδικό τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό. Τα τραγούδια του έχουν καταφέρει να αγγίξουν τις ψυχές όλων και να μας ταξιδέψουν σε κόσμους όπου «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει» αλλά και «Η αγάπη όλα τα υπομένει»!

Ο Κώστας Χατζής αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Η φήμη του ως τραγουδιστή της ειρήνης προηγείται πολλές φορές του ονόματός του. Τα τραγούδια που επέλεξε να ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια της μεγάλης μουσικής του πορείας, είναι μπαλάντες που περιέχουν έντονη κοινωνική κριτική. Όλοι οι μεγάλοι συνθέτες της εποχής όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίμης Πλέσσας, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Σταύρος Ξαρχάκος του δίνουν να ερμηνεύσει τραγούδια τους στα οποία προσδίδει το δικό του ύφος.

Γεμάτη από τραγούδια θα είναι και αυτή η μοναδική βραδιά που θα μας χαρίσει στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου στις 16 Σεπτεμβρίου. Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Εισιτήρια ΕΔΩ 

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης -  Στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού - Μάριος Τόκας 19 Σεπτεμβρίου

Ο Γιάννης ρομαντικός, τελειομανής, πολυτάλαντος, ταξιδευτής του κόσμου, ανήσυχος και παρατηρητικός από πάντα. Με την καλλιτεχνική του ευαισθησία σε συνεχή εγρήγορση και τη λατρεία του για τη μουσική με σχεδόν 30 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, ξεχωρίζει στις ζωντανές του εμφανίσεις με τον τρόπο που προσεγγίζει τις ρίζες µε βαθύ σεβασμό αλλά και µε ματιά «προσωπική».

Ο Μίλτος ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίζεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.

Μίλτος Πασχαλίδης και Γιάννης Κότσιρας μαζί στην σκηνή. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους τραγούδια, κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε.

Πνευστά/ Ενορχηστρώσεις : Θύμιος Παπαδόπουλος

Πλήκτρα/ Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας

Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός

Τύμπανα: Hρακλής Παχίδης

Λύρα, Μαντολίνο: Πάρις Περυσινάκης

Μπάσο: Γιάννης Πλαγιανάκος

Επιμέλεια ήχου:  Λάμπρος Μπούνας και Πασχάλης Κολέντσης

Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης

Στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού - Μάριος Τόκας 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Eισιτήρια εδώ

 

Hauser -  22 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Λεμεσού Μάριος Τόκας

Το «κακό» παιδί - και ιδρυτικό μέλος - του μουσικού διδύμου των 2Cellos, γνωστός απλά ως HAUSER, θα επισκεφθεί την Κύπρο στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο "Rebel with a Cello" για μία ανεπανάληπτη συναυλία στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» της Λεμεσού την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Οι συναυλίες του χαρακτηρίζονται από τον άρτιο συνδυασμό των εκρηκτικών ερμηνειών – σήμα κατατεθέν του σούπερ σταρ τσελίστα - με τον ρομαντικό και γεμάτο ψυχή, ήχο. Ένα σύνθετο στυλ που τον κάνει μοναδικό. HAUSER, μια μουσική κατηγορία μόνος του.

Και ενώ ο ανυπότακτος, ρομαντικός μουσικός παρουσιάζει στις συναυλίες του τα δημοφιλή μουσικά του έργα που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν, η περιοδεία "Rebel with a Cello" περιλαμβάνει και μια τρίτη πράξη - ροκ και ρυθμικού ρετρό με σύγχρονα ακούσματα – χορευτικών κομματιών από το σόλο άλμπουμ με τίτλο, The Player.

 

Χορέψτε μαζί του και ζήστε από κοντά τη σαγήνη των συναυλιών του!

Από εκείνη την καθοριστική στιγμή που αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα μουσική έξω από τις μακροχρόνιες και καθιερωμένες παραδόσεις της κλασικής, ποπ και ροκ, ο HAUSER γεμίζει αρένες σε όλο τον κόσμο, αψηφώντας τη συμβατική φύση της καθιερωμένης μουσικής παράδοσης. Από την αξέχαστη πλέον διασκευή του στο Smooth Criminal, ως και την εμβληματική του παρουσία σαν ιδρυτικό μέλος του ντουέτου 2Cellos, ο HAUSER έχει κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η σκηνική παρουσία του HAUSER χαρακτηρίζεται ως εκρηκτική - μια μοναδική ηλεκτρική ένωση φλογερού τσέλου που διακατέχεται από ομορφιά, κομψότητα και αυθεντική ροκ πυγμή. Έχοντας στη μουσική του φαρέτρα ένα πολυμορφικό ρεπερτόριο που είναι τόσο ευρύ και διαφορετικό όσο είναι η Lady Gaga από τον Tchaikovsky ή η Shakira από τον Shostakovich, ο HAUSER είναι ο δυναμικός τσελίστας που τα ερμηνεύει όλα και συναρπάζει τους θεατές. Γιατί, ποιος άλλος κλασικά εκπαιδευμένος τσελίστας μπορεί να δηλώσει περήφανα ότι έχει περιοδεύσει με τον Elton John;

Είτε μέσω συνεργασιών με άλλους ζωντανούς θρύλους όπως ο Andrea Bocelli ή οι Red Hot Chili Peppers, ο George Michael και ο Steven Tyler των Aerosmith είτε μέσω της προσωπικής του σειράς μουσικών βίντεο, Alone Together, ο HAUSER καταπλήσσει το κοινό με την απόλυτη ομορφιά της μουσικής του και επαναπροσδιορίζει διαρκώς τα καλλιτεχνικά όριά του.

 

Ο HAUSER είναι γεμάτος αντιθέσεις. Αισθάνεται το ίδιο άνετα και με την κλασική μουσική αλλά και με την ποπ διαθέτοντας μια σε βάθος γνώση και των δύο. Ως μέλος των 2Cellos, ο HAUSER περιόδευσε σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων του 2021, εμφανίστηκε μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο, ενώ παράλληλα, έδωσε παραστάσεις για αρκετούς Αμερικανούς Προέδρους, τον Πρίγκηπα (Βασιλιά πλέον) Κάρολο καθώς και τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Το δεξιοτεχνικό και έμψυχο στυλ του έχει αναγνωριστεί με τουλάχιστον 21 πρώτα βραβεία μεταξύ των πιο διάσημων εθνικών και διεθνών μουσικών διαγωνισμών του κόσμου. Το 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ, CLASSIC που έφτασε στο #1 του Billboard. Για την προώθησή του, ξεκίνησε μία εκπληκτική σειρά μουσικών βίντεο με τίτλο Alone Together, στα οποία ερμηνεύει κομμάτια από το άλμπουμ του με σκηνικό τα εντυπωσιακά τοπία της πατρίδας του της Κροατίας.

Με πάνω από ένα δισεκατομμύριο audio streams παγκοσμίως και πάνω από 4 δισεκατομμύρια views, ο Κροάτης τσελίστας συνιστά ένα φαινόμενο!

Ο HAUSER συνδυάζει τη μουσική τεχνογνωσία με τον ωμό μαγνητισμό, στοιχεία με τα οποία καταφέρνει να γοητεύσει και να ενώνει γενιές μουσικόφιλων.

Αφεθείτε στη μουσική εμπειρία HAUSER!

HAUSER, ένας rock star...με τσέλο!

Info

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Λεμεσού Μάριος Τόκας. Εισιτήρια: TicketHour

Αλκίνοος Ιωαννίδης - 23 Σεπτεμβρίου στο Κοινοτικό Πάρκο Λυμπιών

Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός. Περισσότερο από δύο δεκαετίες μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις, οι σπουδαίοι μουσικοί παρουσιάζουν για δεύτερο καλοκαίρι ένα πρόγραμμα συναυλιών γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία, που παρουσίασαν αυτό τον χειμώνα περιοδεύοντας σε διάφορους κλειστούς χώρους στην Ελλάδα.Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε.

«Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!»

Σταύρος Λάντσιας: πλήκτρα

Μιλτιάδης Παπαστάμου: ηλεκτρικό βιολί

Γιώτης Κιουρτσόγλου: ηλεκτρικό μπάσο

Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα

Αλκίνοος Ιωαννίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας - Βασίλης Δρούγκας

Σχεδιασμός Φωτισμών: Μαρία Βενετάκη

Διοργάνωση | Παραγωγή: Roll Out Vision Services

 

Ώρα Έναρξης: 8:30μ.μ. | Οι πόρτες ανοίγουν στις 7.30μ.μ.

23 Σεπτεμβρίου στο Κοινοτικό Πάρκο Λυμπιών

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης έρχεται στην Κύπρο - 25 και 26 Σεπτεμβρίου σε Λεμεσό και Λευκωσία

Μία από τις σημαντικότερες και ιστορικότερες συμφωνικές ορχήστρες της Ελλάδας, η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (Κ.Ο.Θ) υπό την διεύθυνση του διακεκριμένου μαέστρου Benjamin Pope, θα παρουσιαστεί στην Κύπρο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Μια αφιερωματική συναυλία, όπου η Κ.Ο.Θ τιμά τα 150 χρόνια από την γέννηση του σπουδαίου Ρώσου συνθέτη Σεργκέι Ραχμάνινοφ. Φιλοξενούμενη σολίστ, η κορυφαία βιολίστρια Liya Petrova η οποία έχει επαινεθεί από το διεθνή τύπο για την αβίαστη δεξιοτεχνία, την εξαίρετη τονική ποικιλία και τον πανέμορφο ήχο της.

Η Κ.Ο.Θ θα παρουσιαστεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 και στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 η ώρα 20:00, ερμηνεύοντας τα εξής έργα:

Έριχ Βόλφγκανγκ Κόρνγκολντ (1897-1957): Κονσέρτο για βιολί και ορχήστρα σε ρε μείζονα, έργο 35.

Σεργκέι Ραχμάνινοφ (1873-1943): Συμφωνία αρ.2 σε μι ελάσσονα, έργο 37.

Η Κ.Ο.Θ θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 Ροκ φεστιβάλ τον Σεπτέμβριο -  29 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Πρόοδος Καϊμακλίου

Φτιαγμένο από τις καλύτερες ροκ, πανκ και hip hop μπάντες της Ελλάδας και με όραμα να γίνει ένα σταθερό μουσικό συναπάντημα που θα εγκατασταθεί σε μια τοπική πλατεία, αναδεικνύοντας τη δύναμη της μουσικής και την αλληλεγγύη, το «Ραντεβού στην Πλατεία» Music Fest επιστρέφει στις 29 & 30 Σεπτεμβρίου 2023!

Όραμα των διοργανωτών είναι να δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο ροκ φεστιβάλ, το οποίο θα γίνεται ετήσια, σε ανοιχτούς χώρους/πλατείες, με κύρια συστατικά την αγάπη για την μουσική, την συνεργασία σημαντικών ονομάτων από την ελληνόφωνη ροκ, πανκ και χιπ χοπ σκηνή και νέων Κύπριων δημιουργών και σχημάτων.

Με τις μουσικές τους θα γεμίσουν την πλατεία:

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

Frank Panx & Σαλταδόροι

RATIONALISTAS

FER DE LANCE

ΑΜΟΙRΟΙ

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ

ON TOUR

ΠΤΕΡΥΓΑ 3

Πλατεία Πρόοδος Καϊμακλίου- Κρήτης 10, Καϊμακλί

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00

Ώρα έναρξης: 20:00- 00:00

Γενική Είσοδος στην πόρτα: 20 ευρώ (μονοήμερο)/ 30 ευρώ (διήμερο).

Διοργανωτής: SOL-MUSIC PRODUCTIONS

Αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες εποχές που διανύουμε και χωρίς καμία επιθυμία να στερηθούμε ότι αγαπάμε όπως είναι η μουσική, για δέκα ημέρες τα πρώτα 100 διήμερα εισιτήρια ( early bird) που θα αγοραστούν ηλεκτρονικά θα διατίθενται στην τιμή των 20 ευρώ.

Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com/

Μιχάλης Ρακιντζής και Σοφία Αρβανίτη στην Κύπρο για ένα super '90s party! - 29 Σεπτεμβρίου  στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου

Τα τραγούδια και οι μουσικές τους χαρακτήρισαν μία ολόκληρη εποχή κατά την οποία μεσουρανούσαν. Ο Μιχάλης Ρακιντζής και η Σοφία Αρβανίτη έρχονται στην Κύπρο για να μας θυμίσουν όλες εκείνες τις υπέροχες '90s στιγμές!

Δύο από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς τραγουδιστές της δεκαετίας του 1990, ο Μιχάλης Ρακιντζής και η Σοφία Αρβανίτη ενώνουν τις φωνές τους για ένα μοναδικό, σούπερ καλοκαιρινό πάρτι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου. 

Ο Μιχάλης Ρακιντζής βρέθηκε στην κορυφή σε μία δεκαετίας ξεγνοιασιάς που τα τραγούδια του έγιναν κομμάτι της ποπ κουλτούρας της εποχής. Μαζί με την Σοφία Αρβανίτη αποτελούν δύο σημαντικά πρόσωπα της σύγχρονης μουσικής ιστορίας της Ελλάδας που ταυτίστηκαν με μία εποχή που νοσταλγούμε. 

Οι δύο καλλιτέχνες θα βρεθούν ξανά μαζί επί σκηνής για να μας χαρίσουν όλες αυτές τις μεγάλες και διαχρονικές τους επιτυχίες στην Κύπρο. 

Άννα Βίσση - 30 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Ευρώπης

.

Η Άννα Βίσση με τη Χαραλαμπίδης Κρίστης και όχημα την επετειακή συναυλία της, στηρίζουν έμπρακτα τα παιδιά σε ανάγκη και μας προσκαλούν να συμμετέχουμε, όσο μπορεί ο καθένας μας, στο φιλανθρωπικό σκοπό της συναυλίας.

Στο πλαίσιο της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί πρόσκληση συμμετοχής σε έρανο, με σκοπό τη στήριξη του έργου των Sophia Foundation for Children και Ronald McDonald House Charities.

Εισιτήρια ΕΔΩ

 

 

 

Loader