20+1 καλοκαιρινές συναυλίες που περιμένουμε το επόμενο διάστημα

20+1 καλοκαιρινές συναυλίες που περιμένουμε το επόμενο διάστημα

Δρεσερές μουσικές επιλογές για όλα τα γούστα

Το επόμενο διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ξεχωριστές συναυλίες για όλα τα γούστα και να διασκεδάσουμε παρέα. Ανακάλυψε όλα όσα έρχονται και ετοιμάσου για μοναδικές στιγμές διασκέδασης και όχι μόνο.

Καίτη Γαρμπή - 21 Ιουλίου στο Ammos Beach bar στη Λάρνακα

Η Καίτη Γαρμπή έρχεται να μας ταξιδέψει με τη μουσική και τη φωνή της στις 21 Ιουλίου στο Ammos Beach bar στη Λάρνακα στις 21:00.

Θα μας κρατήσει την καλύτερη παρέα και μαζί της θα τραγουδήσουμε αγαπημένα παλιά αλλά και νέα κομμάτια. 

 Γιώτα Νέγκα - 21 Ιουλίου στο Κοινοτικό Αμφιθέατρο Πισσουρίο

Η σπουδαία τραγουδίστρια κάνει μια αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι μέσα από αφιερώματα σε ερμηνευτές και δημιουργούς όπως η Βίκυ Μοσχολιού για τα 80 χρόνια από τη γέννηση της, ο Γιάννης Καλατζής, ο συνθέτης Μάριος Τόκας για τα 15 χρόνια που μας έφυγε, ο στιχουργός Μάνος Ελευθερίου για τα 5 χρόνια φυσικής απουσίας του και η στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου για τα 130 χρόνια από τη γέννηση της.

Δεν θα λείψουν βέβαια και μερικές προσωπικές επιτυχίες της ερμηνεύτριας, που τόσο

αγαπήθηκαν από το κοινό.

Παρασκευή 21 Ιουλίου, 2023 - Ωρα 20:30

Κοινοτικό Αμφιθέατρο Πισσουρίο

Συμμετέχουν οι Κύπριοι τραγουδιστές:

ΠΑΡΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ και ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΙΤΣΙΛΛΙΔΗΣ

Συνοδεύει το 8μελές Mουσικό σχήμα ΟΡΦΕΑΣ Ιδρύματος «Πανίκος Χαζηχαμπής»

Σε όλα τα καταστήματα ACS courier

Γραφεία Κ.Σ. ΠΙΣΣΟΥΡΙΟΥ, τηλ. 25 222292 / 99 666612

Τιμή Εισητηρίου: €10

 Χάρης Βαρθακούρης - 22 Ιουλίου στο Periyali Resort στο Παραλίμνι

Ο τραγουδιστής με την ιδιαίτερη φωνή και ενέργεια του θα μας διασκεδάσει όπως μόνο αυτός ξέρει. Ο Χάρης Βαρθακούρης έρχεται στο Periyali Resort στο Παραλίμνι στις 22 Ιουλίου.

Κρατήσεις: 99914388

Διονύσης Σχοινάς και ο Λούκας Γιώρκας - Theama Λεμεσό στις  22 Ιουλίου

O Διονύσης Σχοινάς και ο Λούκας Γιώρκας σε τρεις καλοκαιρινές βραδιές live στο Theama, το Σάββατο 22 Ιουλίου.

Ο Όμιλος Breeze, ο μεγαλύτερος όμιλος ψυχαγωγίας στην Κύπρο, υποδέχεται το Διονύση Σχοινά και το Λούκα Γιώρκα στην πρώτη on stage συνεργασία τους για το πιο ανατρεπτικό summer party του φετινού καλοκαιριού. 

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 99 341 341 

Κωνσταντίνος Αργυρός - 22 Ιουλίου στο Nava Seaside του Πρωταρά

Το Nava Seaside του Πρωταρά ανακοίνωσε πως θα φιλοξενήσει για ακόμη μία βραδιά τον επιτυχημένο Έλληνα τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό για να μας χαρίσει μία βραδιά γεμάτη ξανά από τις μουσικές και τα τραγούδια του που τόσο αγαπήσαμε! Η επιλπέον εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουλίου ενώ εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης προστέθηκε άλλη μία βραδιά την Παρασκευή 21 Ιουλίου. 

Πληροφοριες και κρατήσεις στο 22777744.

NAVA SEASIDE – Περνέρας 37, Πρωτάρας Παραλίμνι.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

 Άννα Βίσση - 22 Ιουλίου στο City of Dreams Mediterranean και 30 Σεπτεμβρίου στις Φοινικούδες στη Λάρνακα.

Το City of Dreams Mediterranean, ο νέος προορισμός αναψυχής και ψυχαγωγίας της Ανατολικής Μεσογείου, παρουσιάζει τη βασίλισσα της ελληνικής μουσικής Άννα Βίσση, για μια μοναδική εμφάνιση, στις 22 Ιουλίου 2023.

Έτοιμη να προσφέρει στο κοινό μια ακόμα αξέχαστη συναυλία, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα ανεβεί στη σκηνή του Event Lawn το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 9:00 μμ. Υπενθυμίζεται ότι το πολυθεματικό θέρετρο θα ανοίξει τις πύλες του για το ευρύ κοινό στις 10 Ιουλίου.

Συμπληρώνοντας φέτος 50 χρόνια λαμπρής καριέρας, η Άννα Βίσση είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς τραγουδίστριες σε Ελλάδα και Κύπρο. Βρίσκεται ανάμεσα στους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου με τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών, ξεπερνώντας τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στην ιστοσελίδα

https://www.cityofdreamsmed.com.cy/en/anna-vissi-live

Ενώ παράλληλα, η απόλυτη σταρ ετοιμάζεται να γιορτάσει 50 χρόνια μουσικής, στην πόλη της, τη Λάρνακα στις 30 Σεπτεμβρίου στις Φοινικούδες.

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα  Ζουγανέλη -  21,23 και 24 Ιουλίου 

.

Ήταν και είναι η συνεργασία της χρονιάς. Μετά από τα επαναλαμβανόμενα soldout στην μουσική σκηνή VOX στην Αθήνα, το πολύ επιτυχημένο ΜΑΖΙ της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη συνεχίζει με μια μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το πάντρεμα των δύο χαρισματικών καλλιτεχνών σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση, συναίσθημα και αγαπημένα τραγούδια κέρδισε τις καρδιές όλων μας. Όσοι το είδαν ξέρουν για τι πράγμα μιλάμε – και σίγουρα πολλοί θα θέλουν να το ξαναζήσουν. Όσοι δεν τα κατάφεραν, σίγουρα θα θέλουν να το δουν.

19 Ιουλίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας

21 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδειο Πέγειας

23 Ιουλίου Πολιτιστική σκηνή Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού Ορεινής

24 Ιουλίου Κηποθέατρο Λεμεσού

Εισιτήρια θα βρεις εδώ

 

Πάνος Κιάμος - 23 Ιουλίου στο Blue Charmar by Makenzy Λάρνακα

Ο Πάνος Κιάμος έρχεται στις 23 Ιουλίου στο Blue Charmar by Makenzy Λάρνακα για να μας χαρίσει ένα μοναδικό καλοκαιρινό βράδυ.

Θα απολαύσουμε μουσική, θα διασκεδάσουμε και θα χορέψουμε με τη ψυχή μας.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Η Ευρυδίκη και οι ΜΠΛΕ - 29 Ιουλίου στα Λύμπια

 

Η Eυρυδίκη και οι ΜΠΛΕ σε μία ιδιαίτερη μουσική συνάντηση μάς παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και μια σειρά από ντουέτα "έκπληξη", ελληνικά και ξένα, χωρίς να λείπουν φυσικά οι μεγάλες τους επιτυχίες.

Η καταξιωμένη και πολυεπίπεδη Ευρυδίκη, που στη μακρόχρονη πορεία της έχει αποδείξει το καλλιτεχνικό της ταλέντο στο τραγούδι και το μουσικό θέατρο, μαζί με το ξεχωριστό συγκρότημα των Μπλε, με την ιδιαίτερη αισθητική στη μουσική και τον στίχο, και την εκρηκτική "front woman" Τζώρτζια Κεφαλά, αποφάσισαν να συνεργαστούν συναυλιακά και δισκογραφικά.

Επί σκηνής λοιπόν Ευρυδίκη και Μπλε, αποζημιώνοντας τους fans και των δύο, που ζητούσαν επίμονα - εδώ και πολύ καιρό - αυτήν τη συνεργασία.

Ήρθε η στιγμή να τους απολαύσουμε σε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα βασισμένο στην καλλιτεχνική αλληλοεκτίμηση και την αγάπη της Ευρυδίκης και των Μπλε για τη μουσική!

29 Ιουλίου στα Λύμπια

ΜΕΛΙSSES - 25 και 28 Ιουλίου σε Λευκωσία και Λεμεσό

[[

Οι ΜΕΛΙSSES έρχονται στο νησί μας για δύο μοναδικές εμφανίσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό. Θα μας κρατήσουν την καλύτερη μοσυική συντροφιά για άλλη μία φορα.

Λευκωσία, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών την Τρίτη 25 Ιουλίου

Λεμεσός, Δημοτικό Κηποθέατρο την Παρασκευή 28 Ιουλίου

Ώρα έναρξης : 21.00 μ.μ

Τριαντάφυλλος - 28 Ιουλίου στο Hugga By The Sea

Ο Τριαντάφυλλος έρχεται στην Κύπρο για να μας διασκεδάσει με τα τραγούδια και την ενέργεια του.

Θα τον απολαύσουμε στις 28 Ιουλίου στο Hugga By The Sea. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30.

Τα σπουδαία τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα θα ακουστούν σε τρεις κοινότητες της Κύπρου - 28-30 Ιουλίου

Τρεις συναυλίες- αφιέρωμα σ’ έναν από τους σπουδαιότερους συνθέτες του λαϊκού τραγουδιού τον μεγάλο Απόστολο Καλδάρα πραγματοποιούνται τον Ιούλιο στο πλαίσιο του προγράμματος «Πολιτιστική Αποκέντρωση» του Υφυπουργείου Πολιτισμού, με ελεύθερη είσοδο.

Τις φιλοξενούν η Βαβατσινιά, ο Άγιος Θεόδωρος Πιτσιλιάς και ο Λυθροδόντας. Στη συναυλία με τίτλο «Τα μεγάλα Τραγούδια» δύο εξαίρετες λαϊκές φωνές η Σοφία Παπάζογλου και ο Πάρης Παράσχος θα τραγουδήσουν τα αθάνατα τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα. Τιμητική η συμμετοχή στις τρεις αυτές συναυλίες, του γιου του Απόστολου, του επίσης συνθέτη Κώστα Καλδάρα, που θα ανέβει στη σκηνή για να μοιραστεί με τον κόσμο σημαντικές στιγμές του πατέρα του μέσα από την ίδια την ιστορία των τραγουδιών, αλλά και για να συμβάλει με την κιθάρα και την παρουσία του σε ένα ένθετο αφιέρωμα με τραγούδια δικά του. 

Τα τραγούδια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού: «Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι», «Συ μου χάραξες πορεία», «Όποια και να σαι», «Φαντασία», «Ένα αστέρι πέφτει πέφτει», «Εβίβα ρεμπέτες», «Αν είν η αγάπη έγκλημα», «Μην τα φιλάς τα μάτια μου», «Πετραδάκι-πετραδάκι», «Μην κάνεις όνειρα τρελά», «Φέρτε μια κούπα με κρασί», «Όνειρο Απατηλό» και τόσα άλλα ανεκτίμητης αξίας. 

Τραγούδια χωρίς ημερομηνία λήξης, με τα λόγια των μεγάλων στιχουργών όπως του Πυθαγόρα, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, του Κώστα Βίρβου, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, κ.ά. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει η Γεωργία Μεσιήτη.

Συναυλίες

Παρασκευή 28 Ιουλίου, Πολιτιστικό Κέντρο Βαβατσινιάς, 20:30

Σάββατο 29 Ιουλίου, Κοινοτικός χώρος εκδηλώσεων Αγίου Θεόδωρου Πιτσιλιάς, 20:30

 Κυριακή 30 Ιουλίου, Κεντρική Πλατεία Λυθοδρόντα, 20:30

Συντελεστές

Καλλιτεχνική επιμέλεια – Oργάνωση παραγωγής: Γεωργία Μεσιήτη

Ενορχήστρωση – Διεύθυνση ορχήστρας: Άγγελος Χεϊπέλογλου

Παίζουν οι μουσικοί:

Μιχάλης Γρηγορίου – Πιάνο 

Αντρέας Ευστρατίου – Τύμπανα 

Νίκος Νικολαΐδης – Μπουζούκι 

Κώστας Χαλλούμας – Κοντραμπάσο

Άγγελος Χεϊπέλογλου : Κιθάρα

Χριστόδουλος Χριστοδούλου – Βιολί 

Σάκης Ρουβάς  - 29 Ιουλίου στο Theama, Λεμεσό

Ο Όμιλος Breeze, ο μεγαλύτερος όμιλος ψυχαγωγίας και διασκέδασης στην Κύπρο, υποδέχεται τον κορυφαίο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, το Σάββατο 29 Ιουλίου στο Theama.

Σάββατο 29 Ιουλίου!

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 99 85 2220

 Νίκος Απέργης - 28 Ιουλίου στο NAVA Seaside

Στις 28 Ιουλίου θα απολαύσουμε τον Νίκο Απέργη στο NAVA Seaside όπου υπόσχεται να μας διασκεδάσει και να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 για κρατήσεις στο 22777744.

 Ανδρομάχη - 30 Ιουλίου στο Ammos Beach Bar στη Λάρνακα

Με την ιδιαίτερη της φωνή έρχεται να μας ταξιδέψει και να μας χαρίσει ξέγνοιαστες στιγμές. Στις 30 Ιουλίου θα απολαύσουμε στο Ammos Beach Bar στη Λάρνακα την Ανδρομάχη.

Ώρα έναρξης: 20:00

Κρατήσεις: 24828844

The Italian Tenors - 31 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου

Μετά την επιτυχία των συναυλιών τους σε Λευκωσία και Λεμεσό το 2021, οι The Italian Tenors, με τη συνοδεία τεσσάρων μουσικών, συμπεριλαμβάνουν στη φετινή τους καλοκαιρινή περιοδεία και την Κύπρο για συναυλίες σε δύο από τα πιο ατμοσφαιρικά αμφιθέατρα του νησιού.

Μετά τις εμφανίσεις τους σε μεγάλες όπερες σε όλο τον κόσμο οι Evans Tonon, Luca Sala και Sabino Gaita, τρεις από τους καλύτερους Ιταλούς τενόρους της νέας γενιάς, δημιούργησαν το φωνητικό τρίο «The Italian Tenors» με ρεπερτόριο που συνδυάζει την κλασσική μουσική με δημοφιλή ιταλικά και διεθνή ποπ τραγούδια σε δικές τους πρωτότυπες διασκευές.  

Από το «Caruso» του Lucio Dala  και το «Con Te Partiro» του Andrea Bocelli στα  κορυφαία Ιταλικά τραγούδια της δεκαετίας του ‘60, τα ναπολιτάνικα αλλά και άλλα, αγαπημένα τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες («Gloria», «Mamma Maria»),  συνδυάζοντας τα με τις ωραιότερες άριες από τις περίφημες όπερες του Verdi και Puccini, οι «The Italian Tenors» καταφέρνουν να μας παρασύρουν σε μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις που μας ταξιδεύει από τη Σκάλα του Μιλάνου μέχρι την Όπερα της Ρώμης και από την Αρένα της Βερόνα μέχρι το Κολοσσαίο.

Οι συναυλίες τους επιφυλάσσουν πάντα συναρπαστικές στιγμές για το κοινό καθώς οι τρείς Ιταλοί Τενόροι επιδιώκουν την επαφή μαζί του με χιούμορ, τρυφερότητα αλλά και έντονη ενέργεια που σε συνδυασμό με τις κρυστάλλινες φωνές τους δημιουργούν μια υπέροχη δυναμική και έκρηξη συναισθημάτων με άρωμα ιταλικής γοητείας.  

«...Οι Ιταλοί Τενόροι, με πιθανώς την πιο συναισθηματική μουσική από την Ιταλία, παρουσίασαν ιταλικά τραγούδια για όλους τους ερωτευμένους και για όλους όσους θέλουν ακόμα να ερωτευτούν». (Neue Welle, Germany)

«Η φωνητική τους δυναμική και η ένταση τους, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που ζητούσε περισσότερο καθώς είχε ενθουσιαστεί με την ακρίβεια και την τέλεια φωνητική τους ένταση. Οι χιουμοριστικές στιγμές μεταξύ των καλλιτεχνών και του κοινού κράτησαν το σόου ιδιαίτερα εύθυμο και γεμάτο ενέργεια. Στο τελευταίο τραγούδι το κοινό σηκώθηκε όρθιο και τους χάρισε θερμό χειροκρότημα.» (Xpressmag.com.au – Perth, Australia)

Οι συναυλίες στην Κύπρο:

31 Αυγούστου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία

2 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός

Ώρα Έναρξης: 9.00μ.μ.  

Εισιτήρια: https://www.soldoutticketbox.com

 Ελένη Φουρέιρα - 1η Σεπτεμβρίου στην παραλία των Φοινικούδων

 

Το «Reborn Tour» είναι μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, που ξεκίνησε τον Μάιο από την Αθήνα. Στο πλαίσιο του «Reborn Tour», η Ελένη Φουρέιρα θα ταξιδέψει στην Κύπρο και σε πόλεις του εξωτερικού, όπως η Μαδρίτη, η Βαρκελώνη και το Άμστερνταμ, βάζοντας στον ρυθμό της και την Ευρώπη, όπως είχε κάνει και στην προηγούμενη μεγάλη και sold out περιοδεία της!

Η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star των No1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, επιστρέφει στην Κύπρο, την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στην παραλία των Φοινικούδων, με το «Reborn Tour», μια περιοδεία που θα αφήσει εποχή!Opening acts θα κάνουν οι Μίλτος Χαρόβας και Louis Georgiou. Στα decks ο DJ Bobito.

Η προπώληση των εισιτήριων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 μέσω της πλατφόρμας tickethour και στα ACS Courier, οπόταν το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί το πολυπόθητο χαρτάκι για να απολαύσει την ανεπανάληπτη  Ελένη Φουρέιρα, live on stage!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 70007066 / 70007040 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy

Η Ελένη Φουρέιρα, περισσότερο από ποτέ, ετοιμάζεται φέτος να μας δείξει «what celebration stands for»!

Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη - 9 και 10 Σεπτεμβρίου σε Λευκωσία και Λεμεσό

O Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη έρχονται περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο για να ενώσουν γι' άλλη μια φορά διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, όπου όλα χωράνε κι όλα δένουν αρμονικά: η ίδια συνταγή που χάρισε τεράστια επιτυχία στο "Μουσικό Κουτί" τους στην ΕΡΤ.

Ο κορυφαίος τραγουδοποιός γιόρτασε το περασμένο καλοκαίρι τα 40 χρόνια διαδρομής του που ξεκίνησε με τους Φατμέ, με δυο sold out συναυλίες στο Ηρώδειο και μια μεγάλη πανελλήνια περιοδεία, επιστέγασμα μιας σπάνιας σε διάρκεια και δημιουργικότητα παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι.

Το 2020 οραματίστηκε και δημιούργησε, με μια ομάδα εκλεκτών συνεργατών το "Μουσικό Κουτί", την εκπομπή που άλλαξε τα δεδομένα των τηλεοπτικών μουσικών εκπομπών, έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά και γνώρισε πρωτοφανή αναγνώριση και αγάπη από το κοινό.

Η Ρένα Μόρφη, εξαιρετική ερμηνεύτρια, ξεκίνησε με το συγκρότημα Ιμάμ Μπαϊλντί που ξεχώρισε για τις πρωτότυπες διασκευές και τις πολυάριθμες συναυλίες του σε διεθνή φεστιβάλ. Στη συνέχεια ακολούθησε μία επιτυχημένη σόλο πορεία ενώ δημιούργησε μεγάλη αίσθηση με τις ερμηνείες της στο "Μουσικό Κουτί".

Συναυλίες στην Κύπρο: 

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, Σχολή Τυφλών, Λευκωσία

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου Κηποθέατρο, Λεμεσός

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης -  Στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού - Μάριος Τόκας 19 Σεπτεμβρίου

Ο Γιάννης ρομαντικός, τελειομανής, πολυτάλαντος, ταξιδευτής του κόσμου, ανήσυχος και παρατηρητικός από πάντα. Με την καλλιτεχνική του ευαισθησία σε συνεχή εγρήγορση και τη λατρεία του για τη μουσική με σχεδόν 30 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, ξεχωρίζει στις ζωντανές του εμφανίσεις με τον τρόπο που προσεγγίζει τις ρίζες µε βαθύ σεβασμό αλλά και µε ματιά «προσωπική».

Ο Μίλτος ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίζεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.

Μίλτος Πασχαλίδης και Γιάννης Κότσιρας μαζί στην σκηνή. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους τραγούδια, κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε.

Πνευστά/ Ενορχηστρώσεις : Θύμιος Παπαδόπουλος

Πλήκτρα/ Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας

Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός

Τύμπανα: Hρακλής Παχίδης

Λύρα, Μαντολίνο: Πάρις Περυσινάκης

Μπάσο: Γιάννης Πλαγιανάκος

Επιμέλεια ήχου:  Λάμπρος Μπούνας και Πασχάλης Κολέντσης

Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης

Στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού - Μάριος Τόκας 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Eισιτήρια εδώ

 

Hauser -  22 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Λεμεσού Μάριος Τόκας

 
 

Το «κακό» παιδί - και ιδρυτικό μέλος - του μουσικού διδύμου των 2Cellos, γνωστός απλά ως HAUSER, θα επισκεφθεί την Κύπρο στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο "Rebel with a Cello" για μία ανεπανάληπτη συναυλία στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» της Λεμεσού την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Οι συναυλίες του χαρακτηρίζονται από τον άρτιο συνδυασμό των εκρηκτικών ερμηνειών – σήμα κατατεθέν του σούπερ σταρ τσελίστα - με τον ρομαντικό και γεμάτο ψυχή, ήχο. Ένα σύνθετο στυλ που τον κάνει μοναδικό. HAUSER, μια μουσική κατηγορία μόνος του.

Και ενώ ο ανυπότακτος, ρομαντικός μουσικός παρουσιάζει στις συναυλίες του τα δημοφιλή μουσικά του έργα που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν, η περιοδεία "Rebel with a Cello" περιλαμβάνει και μια τρίτη πράξη - ροκ και ρυθμικού ρετρό με σύγχρονα ακούσματα – χορευτικών κομματιών από το σόλο άλμπουμ με τίτλο, The Player.

 

Χορέψτε μαζί του και ζήστε από κοντά τη σαγήνη των συναυλιών του!

Από εκείνη την καθοριστική στιγμή που αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα μουσική έξω από τις μακροχρόνιες και καθιερωμένες παραδόσεις της κλασικής, ποπ και ροκ, ο HAUSER γεμίζει αρένες σε όλο τον κόσμο, αψηφώντας τη συμβατική φύση της καθιερωμένης μουσικής παράδοσης. Από την αξέχαστη πλέον διασκευή του στο Smooth Criminal, ως και την εμβληματική του παρουσία σαν ιδρυτικό μέλος του ντουέτου 2Cellos, ο HAUSER έχει κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η σκηνική παρουσία του HAUSER χαρακτηρίζεται ως εκρηκτική - μια μοναδική ηλεκτρική ένωση φλογερού τσέλου που διακατέχεται από ομορφιά, κομψότητα και αυθεντική ροκ πυγμή. Έχοντας στη μουσική του φαρέτρα ένα πολυμορφικό ρεπερτόριο που είναι τόσο ευρύ και διαφορετικό όσο είναι η Lady Gaga από τον Tchaikovsky ή η Shakira από τον Shostakovich, ο HAUSER είναι ο δυναμικός τσελίστας που τα ερμηνεύει όλα και συναρπάζει τους θεατές. Γιατί, ποιος άλλος κλασικά εκπαιδευμένος τσελίστας μπορεί να δηλώσει περήφανα ότι έχει περιοδεύσει με τον Elton John;

Είτε μέσω συνεργασιών με άλλους ζωντανούς θρύλους όπως ο Andrea Bocelli ή οι Red Hot Chili Peppers, ο George Michael και ο Steven Tyler των Aerosmith είτε μέσω της προσωπικής του σειράς μουσικών βίντεο, Alone Together, ο HAUSER καταπλήσσει το κοινό με την απόλυτη ομορφιά της μουσικής του και επαναπροσδιορίζει διαρκώς τα καλλιτεχνικά όριά του.

 

Ο HAUSER είναι γεμάτος αντιθέσεις. Αισθάνεται το ίδιο άνετα και με την κλασική μουσική αλλά και με την ποπ διαθέτοντας μια σε βάθος γνώση και των δύο. Ως μέλος των 2Cellos, ο HAUSER περιόδευσε σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων του 2021, εμφανίστηκε μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο, ενώ παράλληλα, έδωσε παραστάσεις για αρκετούς Αμερικανούς Προέδρους, τον Πρίγκηπα (Βασιλιά πλέον) Κάρολο καθώς και τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Το δεξιοτεχνικό και έμψυχο στυλ του έχει αναγνωριστεί με τουλάχιστον 21 πρώτα βραβεία μεταξύ των πιο διάσημων εθνικών και διεθνών μουσικών διαγωνισμών του κόσμου. Το 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ, CLASSIC που έφτασε στο #1 του Billboard. Για την προώθησή του, ξεκίνησε μία εκπληκτική σειρά μουσικών βίντεο με τίτλο Alone Together, στα οποία ερμηνεύει κομμάτια από το άλμπουμ του με σκηνικό τα εντυπωσιακά τοπία της πατρίδας του της Κροατίας.

Με πάνω από ένα δισεκατομμύριο audio streams παγκοσμίως και πάνω από 4 δισεκατομμύρια views, ο Κροάτης τσελίστας συνιστά ένα φαινόμενο!

Ο HAUSER συνδυάζει τη μουσική τεχνογνωσία με τον ωμό μαγνητισμό, στοιχεία με τα οποία καταφέρνει να γοητεύσει και να ενώνει γενιές μουσικόφιλων.

Αφεθείτε στη μουσική εμπειρία HAUSER!

HAUSER, ένας rock star...με τσέλο!

Info

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Λεμεσού Μάριος Τόκας. Εισιτήρια: TicketHour

Αλκίνοος Ιωαννίδης - 23 Σεπτεμβρίου στο Κοινοτικό Πάρκο Λυμπιών

Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός. Περισσότερο από δύο δεκαετίες μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις, οι σπουδαίοι μουσικοί παρουσιάζουν για δεύτερο καλοκαίρι ένα πρόγραμμα συναυλιών γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία, που παρουσίασαν αυτό τον χειμώνα περιοδεύοντας σε διάφορους κλειστούς χώρους στην Ελλάδα.Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε.

«Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!»

Σταύρος Λάντσιας: πλήκτρα

Μιλτιάδης Παπαστάμου: ηλεκτρικό βιολί

Γιώτης Κιουρτσόγλου: ηλεκτρικό μπάσο

Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα

Αλκίνοος Ιωαννίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας - Βασίλης Δρούγκας

Σχεδιασμός Φωτισμών: Μαρία Βενετάκη

Διοργάνωση | Παραγωγή: Roll Out Vision Services

 

Ώρα Έναρξης: 8:30μ.μ. | Οι πόρτες ανοίγουν στις 7.30μ.μ.

23 Σεπτεμβρίου στο Κοινοτικό Πάρκο Λυμπιών

 

Εισιτήρια:

ΚΕΡΚΙΔΕΣ: Προπώληση €‎28 / €35 Στην Είσοδο | ΑRENA: Προπώληση €‎22 / €‎28 Στην Είσοδ

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Loader