5 συναυλίες που έρχονται για να ανεβάσουν το κέφι το σαββατοκύριακο

5 συναυλίες που έρχονται για να ανεβάσουν το κέφι το σαββατοκύριακο

Η μουσική, η διασκέδαση και ο χορός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό το διήμερο

Άλλο ένα σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και φυσικά θα είναι γεμάτο μουσική, χορό, διασκέδαση και υπόσχεται να ανεβάσει το κέφι στα ύψη. Ετοιμάσου για ένα ξέφρενο διήμερο με ενδιαφέρουσες εμφανίσεις και καλλιτέχνες που έρχονται στο νησί μας για να χαρίσουν αξέχαστες βραδίες και μοναδικές στιγμές για άλλη μία φορά.

Γιώτα Νέγκα - 7 Οκτωβρίου

''

Μέσα στα πλαίσια των κοινωνικοπολιτιστικών του δραστηριοτήτων, ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου διοργανώνει συναυλία με την τραγουδίστρια Γιώτα Νέγκα και δύο Κύπριους τραγουδιστές, τον Πάρη Παράσχο και τον Λευτέρη Πιτσιλλίδη στις 7 Οκτωβρίου. Τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Η σπουδαία καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες της και θα κρατήσει την καλύτερη συντροφιά στο κυπριακό κοινό.

Info:

7 Οκτωβρίου

Ώρα 20:00

Στο χώρο συναυλιών της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασσού. Εισιτήρια εδώ

Ο «Ζορμπάς» του Μίκη Θεοδωράκη - 7 & 8 Σεπτεμβρίου

''

Το κλασικό έργο, διάσημο σε όλο τον κόσμο, ο «Ζορμπάς» του Μίκη Θεοδωράκη παρουσιάζεται στην Κύπρο μετά την πρώτη του εκτέλεση στο νησί το 2005 από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20χρονά του. Ο λογοτεχνικός ήρωας του μυθιστορήματος του Νίκου Καζαντζάκη ζωντανεύει από τη χορωδία Brucknerchor από το Linz της Αυστρίας, την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Λεμεσού, τη Xορωδία Cantus Novus Femina και τη σοπράνο Μαρίζα Αναστασιάδη, σε μουσική διεύθυνση του Κωνσταντίνου Δημηνάκη.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Και οι δύο παραστάσεις θα αρχίσουν στις 20:00

Είσοδος 12 Ευρώ

Πληροφορίες: 22411733

Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται μέσω του tickethour

Νίκος Οικονομόπουλος - 9 Οκτωβρίου

 

''

Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα τραγουδήσει  Live στο Theama, την Κυριακή 09 Οκτωβρίου.  Ο Όμιλος Breeze, ο μεγαλύτερος όμιλος ψυχαγωγίας και διασκέδασης στην Κύπρο, αποχαιρετά αυτό το καλοκαίρι με τον καλύτερο λαϊκό τραγουδιστή. Ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση και έχουμε 1000 λόγους για να είμαστε ΕΚΕΙ αυτή την βραδιά.

Για πληροφορίες & κρατήσεις στο 99852220. 

Harris Lambrakis Quartet - 9 Oκτωβρίου

''

Το κουαρτέτο δημιουργήθηκε το 2006 στην Αθήνα και παρουσιάζει αποκλειστικά πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις. Με τον Νίκο Σιδηροκαστρίτη στα τύμπανα, τον Δημήτρη Θεοχάρη στο πιάνο, τον Χάρη Λαμπράκη στο νέυ και τον Δημήτρη Τσεκούρα στο κοντραμπάσο ως μέλη, το σχήμα εμβαθύνει στη σχέση του με το κοινό του καθώς διερευνά τα μουσικά τοπία της Ανατολής και της Δύσης.

Ιnfo:

Κυριακή 9 Οκτωβρίου , ώρα 20:30

Τριαντάφυλλος - 9 Οκτωβρίου

Ο γνωστός τραγουδιστής πρόκειται να βρεθεί στην Κύπρο για να πραγματοποιήσει μία συναυλία.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοτύμπου, διοργανώνει συναυλία με τον Τριαντάφυλλο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται στο νησί μας την Κυριακή 9 Οκτωβρίου για να χαρίσει ένα μοναδικό βράδυ γεμάτο διασκέδαση, κέφι, μουσική και χορό για όσους βρεθούν δίπλα του το βράδυ αυτό. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα υπάρχουν καντίνες με street food όπου θα μπορείτε να αγοράσετε μοναδικές νοστιμιές απολαμβάνοντας τον καλλιτέχνη.

Info:

9 Οκτωβρίου

Ώρα 8:30

Πλατεία Κοινότητας Ξυλοτύμπου, Λάρνακα

Είσοδος ελεύθερη

Loader