8 + 1 μουσικά φεστιβάλ που περιμένουμε αυτό το καλοκαίρι!

8 + 1 μουσικά φεστιβάλ που περιμένουμε αυτό το καλοκαίρι!

Καλοκαιρινά μουσικά φεστιβάλ με παλμό, ζωντάνια και ατμόσφαιρα μας περιμένουν το επόμενο διάστημα!

To καλοκαίρι είναι εδώ και αυτό σηματοδοτεί την έναρξη των καλοκαιρινών μουσικών φεστιβάλ. Παλιά και αγαπημένα φεστιβάλ επιστρέφουν και υπόσχονται να μας χαρίσουν αξέχαστα βράδια γεμάτα χορό, διακέδαση και μοναδικές αναμνήσεις. Πιο κάτω θα βρεις όλα όσα έρχονται το επόμενο διάστημα και σε προκαλούν να τα ανακαλύψεις.

 AfroBanana Festival  -  13, 14, 15, 16 Ιουλίου, Λεύκαρα

Η ομάδα Alternative Brains Rule (ABR) κατασκηνώνει στα ωραία Λεύκαρα, όπου η κοινότητα τούς υποδέχεται θερμά. Εδώ, απάνω σ’ ένα λόφο στα ορεινά Λεύκαρα, το AfroBanana υπόσχεται να σας βυθίσει όλους, μικρούς και μεγάλους, στη μαγεία που αναδύεται όταν o πολιτισμός αντηχεί και τιμά την πλούσια φύση και την κληρονομιά.

Γνωστοί για τις ευφάνταστες διοργανώσεις τους, οι ABR σας προσκαλούν να βιώσετε το φεστιβάλ με όλες τις αισθήσεις σας. Στο πιθανώς καλύτερο lineup στην ιστορία του Φεστιβάλ, μια ασύγκριτη μουσική και καλλιτεχνική πρόταση φέρνει μαζί εγχώριους και διεθνείς καλλιτέχνες σε μια εορταστική έκρηξη ταλέντου, πάθους και δημιουργικής έρευνας. Το Φεστιβάλ συνδυάζει μια εκλεκτή επιλογή ζωντανών μουσικών εμφανίσεων και διάσημων DJs, μαζί με πολυαισθητηριακές εγκαταστάσεις τέχνης, εργαστήρια βιωσιμότητας, ευεξίας και δημιουργικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, καθώς και τα καλύτερα που προσφέρει το νησί από τις σκηνές των street food, κρασιού και κοκτέιλ.

Ισορροπώντας ανάμεσα στους καθηλωτικούς ρυθμούς της world music και στον ακαταμάχητο ηλεκτρονικό παλμό, στο φετινό lineup δεσπόζουν οι Bantu Continua  Uhuru Consciousness (BCUC), φέρνοντας μαζί τους από το Σοβέτο την πιο φρέσκια γεύση από τη σύγχρονη Αφρική. Όπως τους περιγράφει ο Gilles Peterson: "Χωρίς αμφιβολία, το καλύτερο live που έχω δει", οι BCUC ετοιμάζονται να ανάψουν τη σκηνή με μια έκρηξη πάθους, ζωντάνιας και ρυθμού. Στη συνέχεια, η σκυτάλη περνά στο Ελβετικό ντουέτο Blind Butcher που προετοιμάζει ένα ξέφρενο set που θα σας τρελάνει στον χορό, ενώ ο DJ και παραγωγός Nickodemus θα φέρει τον μοναδικό του συνδυασμό Αfro-Ηouse και ηλεκτρονικού ήχου με επιρροές από Λατινική, Αφρικανική και Ανατολική μουσική. 

Το παιχνιδιάρικο Pantaloons trio από τη Σλοβενία υπόσχεται μία από τις γνώριμες ξέφρενες παρουσίες τους, ενώ το Σάββατο βράδυ, η πολυσυλλεκτική κολεκτίβα των Mainline Magic Orchestra από τη Βαρκελώνη θα ταιριάξει τα εθιστικά grooves τους με τα αγαπημένα φανταχτερά κοστούμια τους. Η πιο φρέσκια συνεργασία της Αfro-Ηouse σκηνής, μεταξύ του παραγωγού Raz Olsher με έδρα το Hackney και του γκανέζικης καταγωγής μουσικού Afla Sackey, οι Raz & Afla, θα μεταφέρουν το κοινό σε ένα κοσμικό ταξίδι σε μια άλλη διάσταση, και οι Los Tre, από την Αθήνα, θα φέρουν μια εθιστική οργανική σύνθεση της ψυχεδελικής μουσικής των '70s και των jazzy vibes. Φέτος το φεστιβάλ υποδέχεται επίσης τον βρετανικής καταγωγής παραγωγό, DJ και μουσικό αφηγητή, Ed Davenport, καθώς και τον τοπικό μουσικό θρύλο Αντώνη Αντωνίου, ιδρυτή του πολυβραβευμένου και πολυταξιδεμένου τρίο Monsieur Doumani, ο οποίος θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη σκηνή με την νέα του μπάντα, BuzZ' Ayaz. 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ημερομηνίες: Πέμπτη - Κυριακή, 13, 14, 15, 16 Ιουλίου, Λεύκαρα, Επαρχία Λάρνακας.

Οι πύλες του φεστιβάλ ανοίγουν στις 3 μμ, στις 13 Ιουλίου και κλείνουν στις 11μμ, στις 16 Ιουλίου. 

Εισιτήρια:

4-ήμερο εισιτήριο - €55 (προπώληση), €60 (στην είσοδο)

3-ήμερο εισιτήριο για Παρασκευή 14/7, Σάββατο 15/7, Κυριακή 16/7 - €46 (προπώληση), €50 (στην είσοδο)

1-ήμερο εισιτήριο για Πέμπτη 13/7 - €15 (προπώληση), €20 (στην είσοδο)

1-ήμερο εισιτήριο για Παρασκευή 14/7 - €22 (προπώληση), €28 (στην είσοδο)

1-ήμερο εισιτήριο για Σάββατο 15/7 - €35 (προπώληση), €40 (στην είσοδο)

1-ήμερο εισιτήριο για Κυριακή 16/7 - €12 (προπώληση), €15 (στην είσοδο)

Κατασκηνωτικός χώρος – Ανά τέντα - €15 (ισχύει από ένα μέχρι τρία βράδια)

–Μόνο διαθέσιμο για κατόχους εισιτηρίων πρόσβασης στο φεστιβάλ)

Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών. 

Εάν εξακολουθούν να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια μετά το τέλος της προπώλησης, τότε θα είστε σε θέση να τα αγοράσετε στην είσοδο του Φεστιβάλ. 

Προπώληση: www.afrobanana.com

Για περαιτέρω χρήσιμες πληροφορίες για το φεστιβάλ, το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και για τα πρακτικά ζητήματα, επισκεφτείτε την σελίδα www.afrobanana.com

Ακολουθείστε το φεστιβάλ στο «AfroBananaFestival» στο Facebook και στο «afrobananafest» στο Instagram για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις και τα νέα για το Φεστιβάλ.  

18ο Cyprus Rialto World Music Festival όλο τον Ιούλιο στην Πλατεία Ηρώων με ελεύθερη είσοδο

Είσοδος Ελεύθερη στη πλατεία Ηρώων όλο τον Ιούλιο.

14 ΠAΡ 21:00 (75’)  

Music for Shepherds and Sultans – Μιχάλης Κουλουμής

Το διεθνές τρίο του Μιχάλη Κουλουμή παρουσιάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που περιλαμβάνει πρωτότυπες συνθέσεις, εμπνευσμένες από την κληρονομιά της κλασικής οθωμανικής μουσικής, καθώς και από μελωδίες και τραγούδια της Κύπρου. 

Μιχάλης Κουλουμής (βιολί, φωνή)

Tristan Driessens (ούτι)

Miriam Encinas (κρουστά, dilruba, πιθκιαύλιν)

19 ΤΕΤ 21:00 (90’)

Monsieur Doumani 

Το πολυβραβευμένο διεθνώς σχήμα, επηρεασμένο από την κυπριακή παράδοση και τη μουσική της περιοχής, δημιουργεί μια ιδιαίτερη, ψυχεδελική ατμόσφαιρα. Παρουσιάζει υλικό από τους τέσσερις δίσκους του, καθώς και καινούργια ακυκλοφόρητα κομμάτια. 

Αντώνης Αντωνίου (τζουράς, φωνητικά, ηλεκτρονικά)

Δημήτρης Γιασεμίδης (τρομπόνι, φλάουτο)

Άντης Σκορδής (κιθάρα, λούπες) 

22 ΣΑΒ 21:00 (75’)

Rumba Attack 

Οι Rumba Attack συνθέτουν δική τους πρωτότυπη ορχηστρική μουσική σε ύφος Flamenco-Rumba, ένα πολύ ξεχωριστό μουσικό συνονθύλευμα με ακούσματα και ήχους από τη Μέση Ανατολή και την Ελλάδα. 

Κωνσταντίνος Λύρας (κιθάρα)

Μέμνων Αρέστης (κιθάρα)

Σάββας Θωμά (κρουστά & φωνή). 

24 ΔΕΥ 21:00 (80’)

Gaba Project fear Νικόλας Τρύφωνος 

Το σχήμα παρουσιάζει δικές του συνθέσεις και μοιράζεται με τους θεατές νέα ηχοχρώματα που προκύπτουν από τον συνδυασμό του handpan, της λύρας και του κοντραμπάσου. Παρουσιάζει επίσης διασκευές μουσικών παραδόσεων της ανατολικής Μεσογείου. 

Βασίλης Βασιλείου (handpan, κρουστά)

Χριστίνα Πολυκάρπου (λύρα)

Νικόλας Τρύφωνος (κοντραμπάσο) 

 

26 ΤΕΤ 21:00 (90’) 

Origins - Οδυσσέας Τουμάζου 

Ο κιθαρίστας και συνθέτης Οδυσσέας Τουμαζου παρουσιάζει πρωτότυπες συνθέσεις από τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο με τίτλο Origins. Με έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού, οι συνθέσεις του αντλούν επιρροές από την παραδοσιακή μουσική της Κύπρου. 

Μάριος Μενελάου (κοντραμπάσο)

 Βασίλης Φιλίππου (κρουστά, φωνή)

 Οδυσσέας Τουμάζου (συνθέσεις, κιθάρα). 

30 ΚΥΡ 21:00 (90’) 

Whiskydenker | Pogo Swing Teadance 

Χάλκινα πνευστά και ντίσκο; Γερμανική ποίηση και τζαζ; Ορχήστρα τσίρκου και πανκ; Δύσκολο να αποτυπωθεί το είδος της μπάντας αυτής που ανεβάζει τη διάθεση, συνενώνοντας λάτρεις του ροκ εν ρολ, του σουίνγκ και της τζαζ. 

Florian Wehse (φωνητικά, τρομπέτα) 

David Riaño Molina (μπάντζο)

Oliver Saar(tubax)

Philipp Rittmannsperger (τύμπανα).

*18th Cyprus Rialto World Music Festival @ Πλατεία Ηρώων, Είσοδος Ελεύθερη

Windcraft Music Fest 9 - 22&23 Ιουλίου

To Windcraft Music Fest επιστρέφει για ένατη χρονιά στα Κατύδατα στις 22&23 Ιουλίου 2023 για το καθιερωμένο μουσικό συναπάντημα του καλοκαιριού. Με τον ήχο των πνευστών να κυριαρχεί, το κοινό θα απολαύσει δύο γεμάτες μέρες με ανεπανάληπτες συναυλίες, εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες και παράλληλες δράσεις. Για πρώτη φορά, το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ένα εξαήμερο πρόγραμμα φιλοξενίας καλλιτεχνών.Το Windcraft Music Fest 9 δίνει έμφαση στη σύμπραξη τοπικών και ξένων καλλιτεχνών, παρουσιάζοντας τόσο εδραιωμένα σχήματα όσο και νέες συνεργασίες στις οποίες συμμετέχουν Κύπριοι καλλιτέχνες. Οκτώ ξεχωριστά Κυπριακά και διεθνή σχήματα με τη συμμετοχή πνευστών, τα οποία συνδέουν την τζαζ με την έθνικ μουσική, συχνά εμπλουτίζοντάς την με ηλεκτρονικούς ήχους και beats, θα μετατρέψουν το Περβόλι σε μια μουσική σκηνή για ονειροπόλες ακροάσεις και ξέφρενο χορό, ενώ τα δρομάκια του χωριού θα ξεχειλίζουν με ήχους από σύνολα πνευστών και φωνών.

Το φετινό πρόγραμμα συναυλιών παρουσιάζει τα πνευστά σε πολλά διαφορετικά μουσικά στυλ: από την ατμοσφαιρική μουσική των Gaba Project & Αχιλλέα Τίγκα και του Βασίλη Φιλίππου με το πρότζεκτ "Colourful Emptiness", μέχρι τους People of the Wind & Γιάννη Διονυσίου και τους Stereoteismo με τη μοναδική προσέγγιση της παραδοσιακής μουσικής της Ανατολής και από την εξαίρετη συγχώνευση τζαζ και world μουσικής των La Pêche και των Human Touch μέχρι τους καινοτόμους ήχους των Sonica & Toms Rudzinskis και των Sustainable Resound, που αναμειγνύουν ακουστικά με ηλεκτρονικά στοιχεία. Επιπλέον, το Windcraft Band επιστρέφει με ροκ διάθεση, παρουσιάζοντας γνωστές μελωδίες με τον χάλκινο ήχο της, ενώ οι Windcraft Voices εξερευνούν τις μουσικές παραδόσεις της Μεσογείου μέσα από acapella φωνητικές διασκευές.

Εκτός από τις συναυλίες, το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ένα ποικίλο παράλληλο πρόγραμμα με μουσικά και καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες, διαδραστικούς περιπάτους στο χωριό και άλλες δραστηριότητες. Στα πλαίσια του Windcraft Music Fest 9 θα πραγματοποιηθεί επίσης το πρόγραμμα φιλοξενίας καλλιτεχνών (residency) «People of the Wind: Γεφυρώνοντας τους ήχους της Ανατολής και της Δύσης» (18-23 Ιουλίου 2023), με τη συμμετοχή του σχήματος People of the Wind, εκπροσώπων δύο άλλων ευρωπαϊκών φεστιβάλ και επιλεγμένων Κύπριων καλλιτεχνών. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από το European Festivals Fund for Emerging Artists - EFFEA, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με τα πνευστά στο επίκεντρο και με στόχο την ανάδειξη και εξέλιξη της μουσικής δημιουργίας, το 9ο Windcraft Music Fest θα δώσει για άλλη μια φορά την αφορμή για συνύπαρξη σε μια μουσική κοινότητα χωρίς περιορισμούς και πολιτισμικά σύνορα και υπόσχεται ένα διήμερο με διαλεκτά ακούσματα, διάδραση, αυθόρμητα γλέντια και αέρινες βραδιές με ατέλειωτη διασκέδαση.  

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.windcraftmusicfest.com/el

Επικοινωνία: 22 377748, [email protected]

Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση €17 / 1ήμερο, €30 / 2ήμερο. Στην είσοδο (κατόπιν διαθεσιμότητας) €22 / 1ήμερο, €40 / 2ήμερο. Παιδιά κάτω των 12 δωρεάν. Συμμετοχή στα εργαστήρια δωρεάν.

Διαδικτυακή προπώληση εισιτηρίων: www.vivaevent.cy

Διοργανωτής: Windcraft Loud.

Windcraft Music Fest 9

Το Φεστιβάλ Φέγγαρος επιστρέφει για 11η χρονιά -  3 μέχρι τις 5 του Αυγούστου στο χωριό Κάτω Δρυς

Από τις 3 μέχρι τις 5 του Αυγούστου περισσότερα από 50 acts θα ανέβουν στις τέσσερις σκηνές του φεστιβάλ στο χωριό Κάτω Δρυς, προσφέροντας στους επισκέπτες περισσότερες από 45 ώρες μουσικής.

Μεγάλα παγκοσμίου φήμης σχήματα όπως ο Αυστραλός σούπερ σταρ και φαινόμενο του YouTube, Dub FX feat. Mr Woodnote, οι Νεοϋορκέζοι rockers και ακτιβιστές The Last Internationale, καθώς και διεθνή διαμάντια όπως το ιαπωνικό ντουέτο ηλεκτρονικής μουσικής WaqWaq Kingdom και οι Βρετανομαλτέζες punk-rockers ĠENN, θα ανέβουν στις Field και Village σκηνές του φετινού Φέγγαρος.

Το φεστιβάλ θα παρουσιάσει την αφρόκρεμα της σύγχρονης ελληνικής εναλλακτικής folk και pop σκηνής. Ξεχωρίζουν φέτος ο ράπερ Εισβολέας με την μπάντα του, η ιέρεια της ποπ Nalyssa Green, οι πανκοπανηγυροψυχεδελικοί Thrax Punks, το εκρηκτικό ντουέτο παραδοσιακής μουσικής Kadinelia και οι ονειρικοί Usurum. Στηρίζοντας σταθερά την τοπική σκηνή ο Φέγγαρος ανάμεσα σε άλλα θα φιλοξενήσει τους Zivanished, Tterlikkas x Fuzz Bus, Sophia Patsalides, Della, Rumba Attack και τους Island Seeds , καθώς και άλλα κρυμμένα διαμάντια της κυπριακής μουσικής δημιουργίας. ΠΟι σκηνές του φεστιβάλ Carlsberg Beer Garden και Museum Stage θα λειτουργούν καθόλη τη διάρκεια των τριών ημερών δίνοντας στους επισκέπτες εναλλακτικές επιλογές. 

Info/Ticketsfengaros.com

 

Reggae Sunjam Festival - 12 και 13 Αυγούστου στο Paradise Place bar στον Πωμό

 

Το έκτο Reggae Sunjam Festival επιστρέφει πιο μουσικό από πότε στις 12 και 13 Αυγούστου στο Paradise Place bar στον Πωμό, μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες της Κύπρου!

Ετοιμαστείτε για μια μαγευτική εμπειρεία χορεύοντας σε ρυθμούς Reggae, Roots, Dub, Steppers και Dancehall από ντόπιους και διεθνείς καλλιτέχνες και για ένα εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα. Φέτος το φεστιβάλ συνεργάζεται με το χειροποίητο ηχοσύστημα Jah Star Soundsystem για το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα.

ΕΙΣΟΔΟΣ

 

Σάββατο και Κυριακή €20

Σάββατο €20

Κυριακή €12

* Δωρεάν κατασκηνωτικός χώρος

* Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ώρες: Σάββατο 18:00 - 02:00, Κυριακή 9:00 - 00:00

Στο χώρο θα βρείτε:

Ντους και τουαλέτες

Φαγητό και ποτά καθ΄όλη τη διάρκεια τουφεστιβάλ

(+ vegan και χορτοφαγικές επιλογές)

Παζαράκι με χειροτεχνίες

Επικοινωνία: 70007102

 

Paradise Jazz Festival - 25&26 Αυγούστου Val’s Place, στο χωριό Γιαλιά

Η αγαπημένη μας καλοκαιρινή εκδήλωση θα είναι και πάλι μαζί σας για να γιορτάσει την 23η επέτειο της, στον ίδιο χώρο που συναντιόμαστε τα τελευταία χρόνια, στο πανέμορφο Val’s Place, στο όμορφο χωριό Γιαλιά στις 25&26 Αυγούστου.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα με όλα όσα θα απολαύσουμε.

 Flying Away Art and Music Festival -  8, 9,10 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Ορφέα στη Λευκωσία

Ένα μοναδικό στο είδος του φεστιβάλ που συνδυάζει τις τέχνες, τις χειροτεχνίες με την μουσική και στο street food ετοιμάζεται για την επιστροφή του τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Το Flying Away Art and Music Festival που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία στο γήπεδο του Ορφέα στη Λευκωσία ανακοίνωσε την επιστροφή του. Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν φέτος την Παρασκευή 8, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου. 

Το φεστιβάλ έχει ήδη απευθύνει open call σε καλλιτέχνες, μουσικούς, προσωπικό, εθελοντές, περίπτερα φαγητού και ποτού και άλλους που ενδιαφέρονται για να λάβουν μέρος στη φετινή διοργάνωση. Κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον στο φεστιβάλ παρουσιάζουν σίγουρα και τα μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών που ανεβαίνουν στη σκηνή του φεστιβάλ και ανυπομονούμε και φέτος να μάθουμε τα ονόματα σύντομα! 

 BEONIX -  Το επερχόμενο μουσικό φεστιβάλ - 22 Σεπτεμβρίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου στο στο παλιό οινοποιείο ETKO

Το BEONIX, το τριήμερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που διεξάγεται στην Κύπρο από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου, θα έχει τέσσερις headliners. Ο Paul Kalkbrenner, ο Γερμανός DJ και παραγωγός, γνωστός για το μοναδικό του μείγμα techno και house μουσικής, θα ανέβει στη σκηνή του φεστιβάλ μαζί με τους Black Coffee, Maceo Plex και Stephan Bodzin, ονόματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Εκτός από αυτά τα εντυπωσιακά ονόματα, DJs από όλο τον κόσμο κατευθύνονται στην Κύπρο για το φεστιβάλ για να μεταμορφώσουν το νησί σε κάτι που δεν έχετε ξανά δει. Ετοιμαστείτε να χορέψετε όλη τη νύχτα με την Anna, την Brina Knauss, τον Innellea, τον Jan Blomqvist, την Joplyn, τους Joyhauser, τον Kadosh, την Karla Blum, τη Luna Semara και τον Oliver Huntemann. Συνολικά, το BEONIX θα παρουσιάσει τρεις διαφορετικές σκηνές, 50 DJs και περισσότερες από 30 ώρες ηλεκτρονικής μουσικής.

Φέτος το BEONIX διεξάγεται στο παλιό οινοποιείο ETKO στην Κύπρο και θα προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό μουσικής, πολιτισμού και τεχνολογίας.

Tickets: https://beonix.art/tickets 

SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival - 1-7 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ακαδημίας στη Λευκωσία

Το SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Κύπρου που κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες φιλοξενώντας αγαπημένους καλλιτέχνες ανακοίνωσε την επιστοφή του για το 2023. 

Το δημοφιλές φεστιβάλ μπίρα επανέρχεται τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα από την 1η μέχρι και της 7 του μήνα με ένα πλούσιο πρόγραμμα, δεκάδες είδη μπίρας, street food σε διάφορα περίπτερα, όμορφη ατμόσφαιρα και κέφι. Για μία ολόκληρη εβδομάδα θα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα με μουσική, συναυλίες και άφθονη μπίρα. 

 

Πηγή κεντρικής φωτο 

Loader