Το club Sllip ανοίγει τις πόρτες του για έναν από τους μεγαλύτερους νέους και διεθνείς DJ’s, τον Rene Wise

Το club Sllip ανοίγει τις πόρτες του για έναν από τους μεγαλύτερους νέους και διεθνείς DJ’s, τον Rene Wise

Ετοιμαστείτε για χορό μέχρι τελικής πτώσης

O Rene Wise, ένα από τα κορυφαία ονόματα στη βιομηχανία της ηλεκτρονικής μουσικής, γνωστός για το ξεχωριστό του στυλ, τους ρυθμούς και τις υπνωτικές μελωδίες του, έρχεται στο club Sllip, το μοναδικό techno club ηλεκτρονικής μουσικής στη Λευκωσία για να ξεσηκώσει το κοινό με το δυνατό και συγκινητικό του ήχο.

Η προσέγγιση του Rene Wise στη συγγραφή μουσικής και του DJ συνδυάζεται ως μια ιδέα. Αγγίζοντας το αρχέγονο ανθρώπινο ένστικτο μέσω του ρυθμού και του groove, ο Wise απεικονίζει μια βαθιά αίσθηση γνώσης και ωριμότητας στον ήχο του, επινοώντας ατμοσφαιρικά ηχητικά τοπία με μια ωμή αλλά μοντέρνα πινελιά, συναρπάζοντας τον ακροατή από την αρχή μέχρι το τέλος. 

Τα σετ του το αποδεικνύουν πλήρως, διατηρώντας σταθερά ένα ισχυρό ηχητικό σήμα κατατεθέν, ενώ διαθέτει την έμφυτη ικανότητα να δημιουργεί πολυρυθμίες που μπορεί να νιώσει κανείς στο σώμα του!

Η νοοτροπία «ποιότητα έναντι ποσότητας» του Wise τον οδήγησε να γίνει βασικό στήριγμα σε σημαντικές εταιρείες όπως οι Mote Evolver και Beard Man, κάτι που τον οδήγησε να συνεργαστεί με μερικά από τα πιο σεβαστά ονόματα του κλάδου. Η αγνή αλλά παθιασμένη προσέγγισή του στη μουσική του χάρισε την τιμή να κοσμεί ιδρύματα όπως το Berghain και το Fabric και του χάρισε τη διαμονή στα περίφημα underground πάρτι της Eerste Communie που προέρχονται από την Ολλανδία.

Τη βραδιά θα υποστηρίξουν οι προσεκτικά επιμελημένες επιλογές του Flux Magnetic και η δυναμική ενέργεια των Valdes και Cidirilk.

rene poster

Πηγή φωτογραφιών 

Loader