Ένα μουσικό αφιέρωμα από τη Γιώτα Νέγκα έρχεται στην Λεμεσό

Ένα μουσικό αφιέρωμα από τη Γιώτα Νέγκα έρχεται στην Λεμεσό

Ένα ταξίδι στην καρδιά της ελληνικής μουσικής με αξεπέραστες μελωδίες και αγαπημένους συνθέτες

Η μοναδική Γιώτα Νέγκα, με τη βαθιά συναισθηματική φωνή της και την ξεχωριστή της ερμηνεία, παρουσιάζει το αφιέρωμα «Με τα τραγούδια σ’ ονειρεύομαι», τιμώντας μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες.

Αυτοί οι σπουδαίοι δημιουργοί, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός, ο Μάριος Τόκας και ο Βασίλης Τσιτσάνης, έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ελληνική μουσική σκηνή, συνεισφέροντας καθοριστικά στην πολιτιστική μας κληρονομιά.

Η Γιώτα Νέγκα, με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική της ευαισθησία, θα ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες αυτών των συνθετών, μαζί με τα δικά της αγαπημένα τραγούδια που έχουν κατακτήσει τις καρδιές των Ελλήνων ακροατών. Μέσα από αυτή την παράσταση, το κοινό θα ταξιδέψει νοσταλγικά σε σημαντικές στιγμές της ελληνικής μουσικής ιστορίας, ζωντανεύοντας μελωδίες που έχουν μείνει αξέχαστες στο πέρασμα των χρόνων.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 και τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην τιμή των €25 για την πλατεία και €20 για τον εξώστη. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται μέσω του www.ticketmaster.cy και στα καταστήματα ACS Courier.

Loader