Ένα μουσικό αφιέρωμα στον θρυλικό πιανίστα Bud Powell με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Τζαζ

Ένα μουσικό αφιέρωμα στον θρυλικό πιανίστα Bud Powell με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Τζαζ

Το Sarah's Jazz Club φιλοξενεί μια αξέχαστη μουσική βραδιά με το Workin' Quartet στη σκηνή

Η Διεθνής Ημέρα Τζαζ καθιερώθηκε από τη Γενική Διάσκεψη της UNESCO το 2011 με στόχο την ευαισθητοποίηση του ρόλου της τζαζ ως εκπαιδευτικού εργαλείου και ως δύναμη δημιουργικότητας και διαλόγου. Αποτελεί μια παγκόσμια εκδήλωση που προωθεί την ειρήνη και τον διαπολιτισμικό διάλογο μέσω της τζαζ, με το Herbie Hancock Institute of Jazz και το International Jazz Day Foundation να διαδραματίζουν βασικούς ρόλους στην οργάνωση και την προώθησή του.

Με αφορμή αυτή τη μέρα λοιπόν, το Sarah's Jazz Club έπειτα από πρόσκληση του  International Jazz Day Foundation συμμετέχει στην ετήσια αυτή γιορτή.

Φέτος, το Sarah's Jazz Club επέλεξε να αφιερώσει τη μέρα στον θρυλικό πιανίστα Bud Powell.

Ο ετήσιος εορτασμός της μουσικής τζαζ ενώνει χώρες σε όλο τον κόσμο αναδεικνύοντας τη δύναμή της να προάγει την ενότητα και την κατανόηση μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών.

Στις 30 Απριλίου στο Sarah's Jazz Club στη Λευκωσία  θα λάβει χώρα μια αξέχαστη μουσική βραδιά με το ταλαντούχο Workin' Quartet.

Στο συγκρότημα συμμετέχουν ο σαξοφωνίστας Χάρης Ιωάννου, ο πιανίστας Χρήστος Γερολατσίτης, ο μπασίστας Κυριάκος Κέστα και ο ντράμερ Μάριος Σπύρου. Θα ερμηνεύσουν καυτές ερμηνείες της προκλητικής και όμορφης κληρονομιάς του Πάουελ.

Sarah's Jazz Club | Ξάνθη Ξενιέρου 35,1015

Διαδίδοντας την ευτυχία της Παγκόσμιας Ημέρας Τζαζ!

Για εισιτήρια από το more.com πατήστε εδώ: 

 

april30event

Πηγή φωτογραφιών

Loader