Επανέρχεται το συναρπαστικό πρότζεκτ “Follow the Music” του Λάρνακα 2030

Επανέρχεται το συναρπαστικό πρότζεκτ “Follow the Music” του Λάρνακα 2030

Δηλώστε συμμετοχή κι ετοιμαστείτε για εξερεύνηση και μουσική!

Με την Ειρήνη Χατζησοφοκλέους και τους Earworm στις 29 Μαρτίου 2024.

Το Follow the Music, το νέο πρότζεκτ του Λάρνακα 2030, συνεχίζεται με ακόμα μια φανταστική συναυλία σε ένα απροσδόκητο σημείο της Λάρνακας. Το Follow the Music ενεργοποιεί τις λιγότερο φωτισμένες πλευρές της πόλης και της επαρχίας μέσω μιας σειρά συναυλιών σε «μυστικά σημεία».

Η ιδέα προέκυψε μέσα από την ανοιχτή διαδικασία διαβούλευσης του οργανισμού με την ομάδαεργασίας των μουσικών. Σε πρώτο στάδιο ανακοινώνονται οι συντελεστές και η ευρύτερη περιοχή όπου θα γίνει η συναυλία, με το ακριβές σημείο να παραμένει άγνωστο. Το κοινό συμμετέχει κάθε φορά σε ένα παιχνίδι εξερεύνησης, ακολουθώντας τα clues και συναντώντας τους μουσικούς στο «μυστικό σημείο». Η ακριβής τοποθεσία του συναπαντήματος γίνεται γνωστή σε όσους θα έχουν δηλώσει συμμετοχή δύο ώρες πριν την έναρξη της συναυλίας μέσω γραπτού μηνύματος.

Πέραν από την ενεργοποίηση των σημείων ενδιαφέροντος στην πόλη και την επαρχία, το Follow the Music υπηρετεί και έναν άλλο σημαντικό στόχο του Λάρνακα 2030 που είναι ακριβώς η ανάδειξη των νέων μουσικών. Το πρότζεκτ μάς συστήνει τα νέα μουσικά σχήματα, δίδοντας ορατότητα στη δουλειά τους, βοηθώντας τα να κτίσουν το καθένα το δικό του κοινό.

Η πρώτη συναυλία δόθηκε με μεγάλη επιτυχία στα τέλη Φεβρουαρίου από τους Αναρέν Μπουρέκκ στο Μουσείο Μνήμης Καλαμουργικής στα Λιβάδια. Πατώντας γερά πάνω στο ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι οι μουσικοί έστησαν ένα αξέχαστο γλέντι που ξεσήκωσε την κατάμεστη αίθουσα. 

Το Follow the Music συνεχίζει δυναμικά τον Μάρτιο με τα σχήματα της Ειρήνης Χατζησοφοκλέους και των Earworm σε ένα εντελώς διαφορετικό ύφος. Αυτή τη φορά θα κυριαρχήσουν οι ρομαντικοί ήχοι του βιολιού της Ειρήνης μαζί με την ατμοσφαιρική pop και rock μουσική των Earworms. Ένας δυνατός συνδυασμός που υπόσχεται μια αξέχαστη μουσική βραδιά στους τυχερούς που θα βρεθούν στο μυστικό σημείο της συναυλίας.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ώρα έναρξης: 20:00

Ευρύτερη περιοχή της συναυλίας: Κίτι

Είσοδος: €10 με ένα ποτό

Στο σχήματα συμμετέχουν οι: Ειρήνη Χατζησοφοκλέους, Αντώνης Κουμπαρής και Κωνσταντίνος

Λεμέσιος

Εγγραφή στην εκδήλωση: https://www.eventora.com/en/Events/larnaka2030-follow-the-music

 

Συνεργαζόμενοι Δήμοι:

Δήμος Λάρνακας │ Δήμος Αραδίππου│ Δήμος Δρομολαξιάς - Μενεού │ Δήμος Λευκάρων

Δήμος Αθηένου│ Κοινότητα Πύλας

Χορηγοί:

Gold: Αδελφοί Ανδρέου, Ocean Basket

Silver: Υπεραγορές METRO│ HF Markets

Supporters: Sunshadow Investments

Friends: Panikkos Livadiotis Group │McDonalds

Main Academic Partner: Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Digital Partner: Ideaseven

Advertising / PR Partner: DeLeMa McCANN Cyprus

Περισσότερες πληροφορίες: [email protected]

 

Loader