Έρχεται μια διαφορετική Jazz βραδιά για τις Αλκυονίδες

Έρχεται μια διαφορετική Jazz βραδιά για τις Αλκυονίδες

Υπόσχεται να ταξιδέψει τους παρευρισκόμενους σε γραφικά μέρη, συναισθήματα και στιγμές του νησιού μας μέσω εικαστικής έκθεσης, αφήγησης και τραγουδιών που αποτελούν το έργο Κύπριδα!

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αλκυονίδες» και το Future Academy of Arts, σε συνεργασία με τον Δήμο Στροβόλου, διοργανώνουν μια διαφορετική Jazz βραδιά, που υπόσχεται να ταξιδέψει τους παρευρισκόμενους σε γραφικά μέρη, συναισθήματα και στιγμές του νησιού μας μέσω εικαστικής έκθεσης, αφήγησης και τραγουδιών που αποτελούν το έργο Κύπριδα. Το έργο που έχει διακριθεί στον 3ο διαγωνισμό του Μουσικού Στίχου 2021/22, της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, παρουσιάζει η Έγχορδη Παρέα.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 19:00 εώς 21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου. Όλα τα έσοδα από την εθελοντική εισφορά εισόδου €10 (θα δίνονται ως αντάλλαγμα οι στίχοι και αφήγηση για διαδραστική συμμετοχή) θα δοθούν στις «Αλκυονίδες» για στήριξη του πολύτιμου έργου τους.

Περισσότερα για το έργο Κύπριδα:

Στίχοι Μουσική και Επιμέλεια έργου- Ιρένα Μαρκίδου

Εικαστικό - Νικόλας Λαδόμματος, Κύρος Ρωσσίδης, Αναστασία Ρωσσίδου,

Άνθεμις Μελιφρονίδου Παντελίδου (και εικαστική επιμέλεια)

Κιθάρα - Γιάννης Καραμπάτσος και Παναγιώτης Χατζηπαυλής

Φωνή - Μικαέλα Μαρκίδου, Λιάνα Αντωνιάδου, Άντρη Ηρακλέους, Νάταλη Ευαγόρου, Άντρια Χατζηκώστα

Αφήγηση - Μαρία Ρούσου Καραπατάκη, Εύη Φιλίππου, Κωνσταντίνα Κυριακίδου Καραμπάτσου

Καλλιτεχνική Στήριξη - Καίτη Οικονομίδου, Future Academy of Arts

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αλκυονίδες» είναι ένας μη κερδοσκοπικός και μη κυβερνητικός οργανισμός που αποτελείται από εθελοντές και λειτουργεί με ελάχιστα διοικητικά έξοδα. Τα έσοδα του σωματείου προέρχονται από εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, από πωλήσεις κοσμημάτων και άλλων χειροποίητων ειδών, αλλά και από εισφορές από άτομα ή εταιρείες με κοινωνική συνείδηση. Με τα έσοδα αυτά το Σωματείο στηρίζει οικογένειες και άτομα που έχουν πραγματική ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αλκυονίδες», το έργο, τις δράσεις και την αποστολή του, επισκεφθείτε το www.alkionides.org.cy.

''

Loader