Η Indira Paganotto έρχεται να ξεσηκώσει το Guaba beach bar

Η Indira Paganotto έρχεται να ξεσηκώσει το Guaba beach bar

Get ready to rave!

Ravers, πάρτε θέσεις! Την 1η Σεπτεμβρίου, το θρυλικό Guaba Beach Bar στη Λεμεσό φιλοξενεί την απόλυτη πριγκίπισσα του ψυχεδελικού techno, Indira Paganotto-γνωστή και ως “Psy Mama”! Ετοιμαστείτε για μια εκρηκτική βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη, με vibes που μόνο το Guaba μπορεί να προσφέρει.

Ο ήχος της Indira έχει ανατινάξει dancefloors σε όλο τον κόσμο, και τώρα ήρθε η σειρά της Κύπρου να νιώσει τα beats της που κόβουν την ανάσα. Το Guaba Beach Bar μετατρέπεται σε έναν ψυχεδελικό παράδεισο για μία μόνο νύχτα, με μουσική που θα σας παρασύρει σε μια ατελείωτη rave εμπειρία κάτω από τα αστέρια, δίπλα από την θάλασσα.

Την 1η Σεπτεμβρίου, από τις 14.00 μέχρι τις 22.00 ο μόνος προορισμός για τα αληθινά party animals είναι το Guaba. Ετοιμαστείτε να εκτοξευτείτε, με techno και psychedelic beats από την Indira Paganotto. Μην το χάσετε αυτό το πάρτι, προβλέπεται να είναι το απόλυτο highlight του καλοκαιριού, σε μια βραδιά μοναδικής ηλεκτρονικής ευφορίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες στο WhatsApp, στο: +357 96340000, στο Facebook, Instagram και για presale tickets στο:https://indira.guababeachbar.com/

Be there, feel the beat, or you’ll seriously miss out!

indira

Loader