Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζει δύο εμβληματικά έργα των Edward Elgar και Ralph Vaughan Williams

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζει δύο εμβληματικά έργα των Edward Elgar και Ralph Vaughan Williams

Mαζί με τον Βρετανό μαέστρο Douglas Boyd

Στη συναυλία αυτή, η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου συναντά τρεις διακεκριμένους μουσικούς από τη Βενεζουέλα: τον διεθνούς φήμης μαέστρο Manuel Hernandez – Silva, τον εκπληκτικό βιρτουόζο τρομπετίστα Pacho Flores και τον εξαιρετικό κιθαρίστα Jesús ‘Pingüino’ González.

Η συναυλία ξεκινά με την απολαυστική Έκτη Συμφωνία του Schubert. Θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου μέρα Τετάρτη στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.  Ο σαγηνευτικός τρομπετίστας Pacho Flores θα λάμψει στο υπόλοιπο πρόγραμμα που μας ταξιδεύει στη Λατινική Αμερική: Heterónimos, μία σύνθεση του ίδιου του Flores, Bachianas Brasileiras αρ. 5 του Villa-Lobos όπου η μπαρόκ συναντά τις βραζιλιάνικες μελωδίες και Revirado του Piazzola, ένα ζωηρό αργεντίνικο τάνγκο. 

Στο Cantos y Revueltas του Pacho Flores, βασισμένο σε παραδοσιακές μελωδίες και τραγούδια της δουλειάς της Βενεζουέλας, ο διάσημος τρομπετίστας παίζει μαζί με τον υπέροχο Jesús ‘Pingüino’ González στο cuatro – βενεζουελάνικο παραδοσιακό όργανο που μοιάζει με κιθάρα – ολοκληρώνοντας τη συναυλία με ένα αναζωογονητικό βενεζουελάνικο παλμό!

.

 

Δωρεάν είσοδος σε άτομα με αναπηρίες.

Εισητήρια εδώ

Πληροφορίες: 22 463144, www.cyso.org.cy 

Loader