IL DIVO: Το θρυλικό classical crossover συγκρότημα έρχεται στην Κύπρο

IL DIVO: Το θρυλικό classical crossover συγκρότημα έρχεται στην Κύπρο

Μοναδική συναυλία στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας στις 14 Σεπτεμβρίου – Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για μια βραδιά που παντρεύει το κλασικό με το σύγχρονο!

Οι IL DIVO, το παγκοσμίως διάσημο classical crossover συγκρότημα που συνδυάζει το κλασικό με το σύγχρονο, θα επισκεφθούν την Κύπρο στο πλαίσιο της επετειακής τους περιοδείας. Το συγκρότημα θα δώσει μια μοναδική παράσταση το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Από την ίδρυσή τους το 2004, οι IL DIVO έχουν πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια άλμπουμ, κατακτώντας 160 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους σε περισσότερες από 33 χώρες. Το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει επιτυχίες όπως τα Regresa a Mí (Unbreak My Heart), The Time Of Our Lives, Si Voy a Perderte (Don’t Wanna Lose You), και I Believe In You (Je Crois En Toi). Το 2006, οι IL DIVO καταγράφηκαν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το πιο επιτυχημένο και εμπορικά αναγνωρισμένο classical crossover σχήμα στον κόσμο.

Έχοντας εμφανιστεί μπροστά σε προσωπικότητες όπως ο Μπαράκ Ομπάμα και η Βασίλισσα Ελισάβετ, οι IL DIVO έχουν κατακτήσει το διεθνές κοινό με τις μοναδικές τους ερμηνείες, ενώ έχουν συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και η Σελίν Ντιόν.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία τους στην Κύπρο ξεκινά την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 10:00 π.μ. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας μέσω της ιστοσελίδας www.ticketmaster.cy.

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ζωντανά αυτό το μοναδικό μουσικό σχήμα!

Loader