Καίτη Γαρμπή και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ενώνουν δυνάμεις για αξέχαστες βραδιές στις Notes Live

Καίτη Γαρμπή και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ενώνουν δυνάμεις για αξέχαστες βραδιές στις Notes Live

Η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια επιστρέφει στη σκηνή της Λεμεσού με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου για να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης

Το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Λεμεσού, Notes Live, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν, υποσχόμενο αξέχαστες βραδιές γεμάτες μουσική και κέφι.

Για άλλη μία χρονιά, το Notes Live θα φιλοξενήσει στη σκηνή του καταξιωμένους και αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και την Κύπρο, προσφέροντάς μας μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Αυτή τη φορά, η σκηνή του Notes Live θα υποδεχτεί την Καίτη Γαρμπή, μια από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες τραγουδίστριες, με τεράστιες επιτυχίες και τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το κοινό της. Η Καίτη, με τη μοναδική της ενέργεια και αγάπη για το κοινό, επιστρέφει στην Κύπρο για να μας χαρίσει αξέχαστες εμφανίσεις.

Μαζί της στη σκηνή θα βρεθεί και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ένας από τους πιο αγαπημένους Κύπριους καλλιτέχνες, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό δίδυμο που υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με τις ερμηνείες του. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις και αγαπημένα τραγούδια που θα μας ταξιδέψουν σε μοναδικές μουσικές βραδιές.

Ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε στη σκηνή του Notes Live, σε βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες!

Loader