Κατακλυσμός Λάρνακας 2023: Με μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών θα γιορτάσουμε φέτος

Κατακλυσμός Λάρνακας 2023: Με μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών θα γιορτάσουμε φέτος

Αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες θα απολαύσουμε στους φετινούς εορτασμούς του Κατακλυσμού της Λάρνακας

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ή αλλιως οι μέρες του Κατακλυσμού όπως συνηθίζεται να λέγεται στην Κύπρο θα έχει και φέτος την τιμητική του στην πόλη της Λάρνακας με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και αγαπημένους καλλιτέχνες.

Το τριήμερο του Κατακλυσμού πλησιάζει και αποτελεί, θα λέγαμε την επίσημη πρώτη και της καλοκαιρινής περιόδου. Εκείνες τις μέρες θα κάνουμε τα πρώτα μας μπάνια στη θάλασσα, θα χαλαρώσουμε, θα εξορμήσουμε στα παράλια και φυσικά θα απολαύσουμε τις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη την Κύπρο. 

Κατακλυσμός όμως στην Κύπρο σημαίνει Λάρνακα! Η πόλη έχει ταυτιστεί όλα αυτά τα χρόνια με τους εορτασμούς του Αγίου Πνέυματος τόσο με το μεγάλο της φεστιβάλ όσο και με τους καλλιτέχνες που προσκαλεί για συναυλίες στις Φοινικούδες. Φέτος, η Λάρνακα θα γιορτάσει για άλλη μία φορά με λαμπρότητα του τον Κατακλυσμό αναμένοντας ξανά πλήθος κόσμου στην πόλη. Η Λάρνακα φέτος ετοίμασε πολλές εκπλήξεις και ανάμεσα σε αυτές θα είναι και οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε στη σκηνή των εορτασμών και θα σιγοτραγουδήσουμε τις επιτυχίες τους. 

Πέραν λοιπόν από τους παραδοσιακούς χορούς, τα τραγούδια, τα τσιαττιστά και τις απαγγελίες θα απολαύσουμε την Παρασκευή 2 Ιουνίου τον Χρήστο Δάντη, το Σάββατο 3 Ιουνίου την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, τον Γιάννη Πλούταρχο μαζί με την Κατερίνα Κακοσαίου και την Τετάρτη 7 Ιουνίου θα απολαύσουμε την εξαιρετική Αναστασία. 

Πλούσιο θα είναι και φέτος το πρόγραμμα το οποίο αναμένεται να δημοσιευτεί σύντομα από τον Δήμο της Λάρνακας.  

Loader