Κρητική βραδιά στη Λάρνακα: «Τα Ακούσματα της Κρήτης» με τον Μανώλη Αγγελάκη

Κρητική βραδιά στη Λάρνακα: «Τα Ακούσματα της Κρήτης» με τον Μανώλη Αγγελάκη

Λύρα, λαούτο, παραδοσιακοί μεζέδες και αυθεντική κρητική διασκέδαση στο Εν Τέχνο την Παρασκευή 20 Μαρτίου.

Μια βραδιά γεμάτη αυθεντικά κρητικά ακούσματα, χορό και παραδοσιακές γεύσεις ετοιμάζεται να ζήσει η Λάρνακα την Παρασκευή 20 Μαρτίου στο Εν Τέχνο καφενείο.

 

Η μουσική εκδήλωση με τίτλο «Τα Ακούσματα της Κρήτης» φέρνει στο νησί τον Μανώλη Αγγελάκη, έναν από τους αγαπημένους εκπροσώπους της σύγχρονης κρητικής μουσικής σκηνής, ο οποίος θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο λύρα, τραγούδι και αυθεντική κρητική ενέργεια.

Μαζί του στη σκηνή θα βρίσκεται ο Φράρος Μιχαήλ στο λαούτο και στο τραγούδι, δημιουργώντας μια παραδοσιακή μουσική σύμπραξη που υπόσχεται να μεταφέρει το κοινό κατευθείαν στα γλέντια της Κρήτης.

Μια βραδιά γεμάτη παράδοση

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια βραδιά όπου η μουσική, ο χορός και η γαστρονομία της Κρήτης συναντιούνται.

Κρητικοί σκοποί, παραδοσιακά τραγούδια, μεζέδες και ποτά θα δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα ενός αυθεντικού κρητικού γλεντιού, όπου το τραγούδι και ο χορός δεν σταματούν εύκολα.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Χώρος: Εν Τέχνο καφενείο
Διεύθυνση: Ερμείας 4, Λάρνακα

Ημερομηνία: Παρασκευή 20 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 21:00
Διάρκεια: μέχρι αργά το βράδυ

Πληροφορίες & κρατήσεις: 97 614904

Loader