Λευκά Χριστούγεννα με τον André Rieu στο Θέατρο Ριάλτο

Λευκά Χριστούγεννα με τον André Rieu στο Θέατρο Ριάλτο

Για πολλούς, τα Χριστούγεννα είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου

Φέτος, καταφθάνουν νωρίτερα με μία ανεπανάληπτη συναυλία στη μεγάλη οθόνη, που θα σας μείνει αξέχαστη: τα Λευκά Χριστούγεννα με τον André Rieu.

Από τις πρώτες κιόλας γιορτινές καμπάνες, οι θεατές θα βυθιστούν στην απαράμιλλη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της χειμερινής παραμυθούπολης του André Rieu. Θα θαυμάσουν το υπέροχα στολισμένο παλάτι, σκεπασμένο στο χιόνι, τα δύο παγοδρόμια, το χειμωνιάτικο τοπίο, τους ρομαντικούς φωτισμούς, το κόκκινο χαλί, τα αμέτρητα γιορτινά φωτάκια, τους 150 θαυμαστούς πολυελαίους και τα 50 βενετσιάνικα κηροπήγια αυτού του μαγευτικού σκηνικού.

Πάρτε μια γεύση από τη μαγεία των Χριστουγέννων, τραγουδώντας και χορεύοντας σε αγαπημένες μελωδίες, κάλαντα, ρομαντικά βαλς και τραγούδια από όλο τον κόσμο: Τρίγωνα Κάλαντα, Άβε Μαρία, Άγια Νύχτα, Αλληλούια, Μαγικό Έλκηθρο και πολλά άλλα! Το κοινό που θα παρακολουθήσει τη συναυλία από τη μεγάλη οθόνη, θα έχει αποκλειστική πρόσβαση στα παρασκήνια με την παρουσιάστρια Charlotte Hawkins να συνομιλεί με τον André Rieu για τη δημιουργία της μουσικής χριστουγεννιάτικης παραμυθούπολής του. 

 

 

Το ιδανικό πρώιμο χριστουγεννιάτικο δώρο για τους θαυμαστές του André Rieu! Απολαύστε τον και την Ορχήστρα Γιόχαν Στράους σε μία αξέχαστη χριστουγεννιάτικη παραγωγή από την άνεση του Θεάτρου Ριάλτου. Ένα γιορτινό δώρο για όλη την οικογένεια. Προμηθευτείτε σήμερα κιόλας τα εισιτήριά σας για τα Λευκά Χριστούγεννα με τον André Rieu!

Loader