MoonWalk 2024: Μια μουσική βραδιά δίπλα στη θάλασσα

MoonWalk 2024: Μια μουσική βραδιά δίπλα στη θάλασσα

Μια εμπειρία που δεν θα θέλετε να χάσετε

Το MoonWalk 2024 - Rising Moon Edition σας προσκαλεί σε μια μαγική βραδιά δίπλα στη θάλασσα την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024.

Φροντίστε να είστε δίπλα στο νερό ακριβώς στις 20:06 για να παρακολουθήσετε την ανατολή του φεγγαριού που κόβει την ανάσα.

Το MoonWalk 2024 είναι μια πολιτιστική εκδήλωση που λαμβάνει χώρα κατά μήκος ενός γραφικού παράκτιου πεζόδρομου στην Κύπρο, σχεδιασμένο για να γιορτάσει την ομορφιά της ανατολής του φεγγαριού και τον τοπικό πολιτισμό. Η εκδήλωση προσφέρει στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία περπάτημα σε μια έκταση 6 χιλιομέτρων δίπλα στη θάλασσα, όπου μπορούν να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες όπως ζωντανή μουσική, παρατήρηση αστεριών μέσω τηλεσκοπίων, χορευτικά σόου και δοκιμάζοντας τοπικές λιχουδιές από κοντινά εστιατόρια και πάγκους με φαγητό.

Το MoonWalk 2024, με θέμα "Rising Moon Edition", θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, με κορυφαία στιγμή την ανατολή του φεγγαριού στις 20:06. Η εκδήλωση δίνει έμφαση στη συμπερίληψη, καθώς ολόκληρος ο διάδρομος είναι προσβάσιμος σε άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ). Δεν είναι απλώς ένας περίπατος, αλλά μια γιορτή της κοινότητας, του πολιτισμού και της φυσικής ομορφιάς της περιοχής, καθιστώντας την μια σημαντική πολιτιστική συγκέντρωση στην περιοχή.

Περισσότερες πληροφορίες για το μουσικό πρόγραμμα σύντομα.

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 | 20:00 | Παραλίμνι 

moonwalk

Πηγή φωτογραφιών

Loader