Μουσική βραδιά στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου: Οι Parlotones και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες ζωντανά

Μουσική βραδιά στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου: Οι Parlotones και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες ζωντανά

Ελάτε να ζήσετε μια μοναδική μουσική εμπειρία με τους Parlotones και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες σε μια βραδιά γεμάτη ρυθμό και μελωδία στο εμβληματικό Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024, το θρυλικό συγκρότημα Parlotones έρχεται στην Πάφο για μία και μοναδική εμφάνιση. Γνωστοί για τον μελωδικό ροκ ήχο τους, οι Parlotones έχουν παίξει σε καταξιωμένες συναυλίες ανά τον κόσμο και είναι το πιο επιτυχημένο indie rock συγκρότημα της Νότιας Αφρικής.

Επηρεασμένοι από θρυλικά βρετανικά συγκροτήματα όπως οι The Smiths, Coldplay και Radiohead, έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στη μουσική σκηνή.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου, προσφέροντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα για αυτή την αξέχαστη βραδιά. Μαζί με τους Parlotones, θα εμφανιστούν οι Minus One, η Silia Kapsis, ο Andrew Lambrou και οι The Crew, προσφέροντας στο κοινό μια πολυδιάστατη μουσική εμπειρία.

Το συγκρότημα αποτελείται από τους Kahn Morbee, Neil Pauw και τα αδέρφια Glen και Paul Hodgson. Ο Rob Davidson εντάχθηκε στο συγκρότημα το 2017 και ο Trevor Rebello το 2023. Με την πορεία τους να ξεκινά το 1998, οι Parlotones έχουν κερδίσει πολυάριθμα βραβεία και έχουν εμφανιστεί σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως η συναυλία του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2010.

Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε ζωντανά αυτό το βραβευμένο συγκρότημα μαζί με άλλους ταλαντούχους καλλιτέχνες για μία μοναδική νύχτα γεμάτη μουσική και διασκέδαση.

Ημερομηνία: Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024

Τοποθεσία: Μεσαιωνικό Κάστρο, Πάφος

Ώρα: 20:00

Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα και ετοιμαστείτε για μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη!

Loader