Μπες στον ρυθμό των 4 street parties που έρχονται!

Μπες στον ρυθμό των 4 street parties που έρχονται!

4 μεγάλα μουσικά πάρτι στους δρόμους της Λευκωσίας θα σου θυμίσουν άλλες εποχές

Τα street party ή αλλιώς τα πάρτι του δρόμου έγιναν μόδα στην πρωτεύουσα την περίοδο της οικονομικής κρίσης στα τέλη του 2012 και πιο έντονα το 2013 που μέχρι και η λεωφόρος Μακαρίου φιλοξένησε μερικά από αυτά με διοργανωτή τον Δήμο Λευκωσίας.

Σήμερα, μετά από μία δύσκολη τριετία με την πανδημία νιώθουμε την ανάγκη να βγούμε έξω να ξεδώσουμε, να αγκαλιαστούμε, να έρθουμε σε επαφή με κόσμο. Αυτή η ανάγκη, ίσως, έκανε ξανά μόδα τα street party που όπως φαίνεται ο κόσμος τα ακολουθεί, τα προτιμά και τα αγαπάει ιδιαίτερα. Πρόκειται για εκδηλώσεις που βασίζονται στην απλότητα, σε χύμα κατάσταση, χωρίς πολλά πολλά, ντύνεσαι απλά, βγαίνεις, βολτάρεις, πίνεις, τρως, χορεύεις, φλερτάρεις. 

Πόσο μας έλειψε αλήθεια αυτό; Να που ήρθε η ώρα να ξαναπάμε σε τρία τέτοια πάρτι το αμέσως επόμενο διάστημα και να περάσουμε όμορφα με ή χωρίς παρέα. 

7

Street Party, Seven Monkeys

Seven Monkey The Bar, 18:00 

Ένα δημοφιλές μπαράκι στο κέντρο της πρωτεύουσας διοργανώνει αυτή την εβδομάδα το δικό του street party με αγαπημένες μουσικές, κοκτέιλ και καλή διάθεση. 

7

Ad Infinitum Street Festival, Το Τελάδικο

Κυριακή 30 Απριλίου, 15:30

Σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές στοές της παλιάς Λευκωσίας, στην στοά Παπαδοπούλου, το αγαπημένο μας μπαράκι, Το Τρελάδικο διοργάνωνει ένα μοναδικό φεστιβάλ, το 1ο Ad Infinitum Street Festival. Η παλιά Λευκωσία θα πάρει μία άλλη πνοή την Κυριακή 30 Απριλίου εκεί στην στοά Παπαδοπούλου στο γνωστό μας μπαράκι Το Τρελάδικο όπου θα πραγματοποιηθεί το Ad Infinitum Street Festival στις 15:30. Μία όμορφη γιορτή, ένα μεγάλο street party με ρετρό μουσικές από τον dj Στέλιο Παναγόπουλο, νόστιμα μπέργκερ από το γνωστό μας μπεργκεράδικο Burger Shop, signature cocktails από το No Brand και παγωμένες μπίρες για τους παρευρισκόμενους που θα γίνουν όλοι μαζί μία μεγάλη παρέα.  Ανυπομονούμε να βρεθούμε εκεί την Κυριακή 30 Απριλίου και να απολαύσουμε ένα μοναδικό street party! 

9 χρόνια Nostalgia Parties

Σάββατο 6 Μαΐου, Έγκωμη

Τα αγαπημένα μας μουσικά πάρτι των Nostalgia Parties επιστρέφουν και γιορτάζουν 9 χρόνια ζωής με ένα μεγάλο street party στην Έγκωμη. Σε συνεργασία με Misfit Union το Nostalgia διοργανώνει το πρώτο και επετειακό πάρτι της σεζόν με μουσικές που αγαπήσαμε από τις δεκαετίες του 1990 και 2000. Ένα μουσικό ξεφάντωμα με δωρεάν είσοδο, φαγητό, ποτό και γνωστούς DJs του νησιού.  Τα street parties μας έχουν λείψει και με μεγάλη μας χαρά θα βρεθούμε ξανά στο το Nostalgia: A Misfit Street Party το Σάββατο 6 Μαΐου στην οδό Μιχαήλ Γεωργάλα 4 στην Έγκωμη. Το πάρτι αρχίζει στις 19:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 00:30. 

7

10 χρόνια Παλαιά Πινέζα

Κυριακή 7 Μαΐου, 16:00

Η Παλαιά Πινέζα που έφερε ζωή σε εκείνη την γειτονιά της παλιάς Λευκωσίας, μία ανάσα από την Πράσινη Γραμμή γιορτάζει κιόλα την πρώτη της δεκαετία. Το αγαπημένο μπαράκι της παλιά πόλης της πρωτεύουσας γίνεται κιόλας δέκα ετών και με αφορμή τα γενέθλιά του διοργανώνει ένα μεγάλο street party εκεί στη γειτονιά του και μας προσκαλεί. Ένας ατμοσφαιρικός χώρος μία ανάσα από την Νεκρή Ζώνη που έφερε νέα πνοή στη νυχτερινή ζωή της πόλης συμπλήρωσε κιόλας δέκα χρόνια ζωής προσφέροντάς μας πολλές όμορφες εναλλακτικές και μουσικές βραδιές.  Το μεγάλο πάρτυ της Πινέζας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου εκεί στην γειτονιά της με πολλά κοκτέιλ, αγαπημένους djs και φυσικά όμορφη ατμόσφαιρα, κέφι και χορό. Το πάρτυ αρχίζει από τις 16:00 και θα πάει μέχρι αργά το βράδυ! 

Loader