MTV VMA 2022: Ο Johnny Depp εμφανίστηκε ντυμένος αστροναύτης και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις

MTV VMA 2022: Ο Johnny Depp εμφανίστηκε ντυμένος αστροναύτης και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις

Το χιουμοριστικό σχόλιο που αφορούσε την πρώην σύζυγό του

Ο Johnny Depp έκανε μια πρωτότυπη εμφάνιση που κράτησε μόλις 11 δευτερόλεπτα στα MTV Video Music Awards στο Νιου Τζέρσεϊ την Κυριακή, προκαλώντας ανάμικτες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Johnny Depp του οποίου το πρόσωπο φαινόταν να τοποθετείται πάνω στη διαστημική στολή- ακούστηκε να λέει: «Θέλω απλώς να ξέρετε ότι είμαι διαθέσιμος για γενέθλια, γάμους, αγρυπνίες, ό,τι χρειαστείτε. Και ξέρετε κάτι; Χρειαζόμουν τη δουλειά», είπε ο 59χρονος ηθοποιός.

Αναφερόμενος στο δράμα του με την πρώην σύζυγό του Χερντ, 36 ετών, που όπως ισχυρίζεται τον έκανε να χάσει ρόλους σε ταινίες, ο ηθοποιός αστειεύτηκε: «Και ξέρετε κάτι; Χρειαζόμουν τη δουλειά».

Μετά τη μίνι εμφάνισή του σχολιαστής στο Twitter έγραψε: «Το MTV είναι τόσο αηδιαστικό», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Man f*** MTV».

Ωστόσο, ο Ντεπ έλαβε επίσης επαίνους από τους θαυμαστές του, με έναν να γράφει στο Twitter: «Ο Johnny Depp είναι τόσο αστείος και είμαι τόσο χαρούμενος που τον βλέπω να προχωράει μετά από τόσο μίσος και ψέματα».  

Η εμφάνιση στα MTV Video Music Awards ήταν η πρώτη μεγάλη εμφάνιση του Johnny στην αμερικανική τηλεόραση από τότε που ήταν καλεσμένος το 2017 στο talk show Jimmy Kimmel Live.

Πρόκειται για μια εμφάνιση-έκπληξη του ηθοποιού, τρεις μήνες μετά την ετυμηγορία στη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση με την πρώην σύζυγό του. Τα πειράγματα σχετικά με τη διαθεσιμότητά του παραπέμπουν στη στασιμότητα της καριέρας του ως ηθοποιός μετά το διαζύγιο και τη δικαστική διαμάχη με τη Χερντ.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader