Ο Κωστής Μαραβέγιας στην Κύπρο για την Γιορτή της Θάλασσας 2024

Ο Κωστής Μαραβέγιας στην Κύπρο για την Γιορτή της Θάλασσας 2024

Μια μοναδική ημερίδα αφιερωμένη στη θάλασσα και τη ναυτιλία, με δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και συναυλία από τον Κωστή Μαραβέγια

Ο Δήμος Λεμεσού και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας σας προσκαλούν στην 4η ετήσια εκδήλωση "Γιορτή της Θάλασσας 2024". Η εκδήλωση στοχεύει να ενισχύσει την επαφή με τη θάλασσα και τη ναυτιλία, υπογραμμίζοντας τη σημασία της θάλασσας ως αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.

Η φετινή διοργάνωση προσκαλεί επισκέπτες κάθε ηλικίας να ανακαλύψουν την «Γαλάζια Οικονομία» και να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές προοπτικές στη ναυτιλία. Από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ., το Παραθαλάσσιο Πάρκο Λεμεσού θα γεμίσει με διαδραστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες γνώσης και διασκέδασης.

Σημαντικές δράσεις περιλαμβάνουν έναν αγώνα δρόμου αφιερωμένο στους ναυτικούς μας, δωρεάν κρουαζιέρες στο παραλιακό μέτωπο, καθώς και ενημερωτικές παρουσιάσεις για μαθητές και γονείς σχετικά με τις ευκαιρίες στα ναυτιλιακά επαγγέλματα.

Η εκδήλωση θα κλείσει με μια δωρεάν συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού, στις 8 μ.μ., υπόσχοντας να προσφέρει μια βραδιά γεμάτη μουσική και θετική ενέργεια.

  maraveyas

 

Loader