Ο μοναδικός Bryan Adams live στην Κύπρο: Μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία

Ο μοναδικός Bryan Adams live στην Κύπρο: Μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία

Ο θρυλικός τραγουδιστής φέρνει την παγκόσμια περιοδεία "So Happy It Hurts" στη Λεμεσό

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να δείτε από κοντά έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους της ροκ μουσικής!

Ο πολυπλατινένιος και βραβευμένος με Grammy τραγουδοποιός Bryan Adams πρόκειται να κατακλύσει την Κύπρο με μια αξέχαστη ζωντανή εμφάνιση στο Τσίρειο Στάδιο της Λεμεσού στις 16 Οκτωβρίου 2024, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του "So Happy It Hurts".

Με 17 άλμπουμ στο ενεργητικό του, ο Bryan Adams συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό του παγκοσμίως. Το τελευταίο του άλμπουμ "So Happy It Hurts", υποψήφιο για Grammy, μαζί με τα "Pretty Woman - The Musical" και "Classic pt. I και pt. II", αποδεικνύουν την αστείρευτη δημιουργικότητα και ενέργειά του. Τα τραγούδια του Adams έχουν αποσπάσει πολυάριθμα βραβεία, όπως τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ, πέντε για Χρυσή Σφαίρα, ένα βραβείο Grammy και 20 βραβεία Juno.

Η συναυλία αυτή υπόσχεται να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές που έχουν γίνει ποτέ στην Κύπρο, με κλασικές και νέες επιτυχίες από το πλούσιο ρεπερτόριο του Adams. Από το "Summer of '69" μέχρι το "Everything I Do", ο Bryan Adams θα φέρει την ενέργεια και το πάθος του στη σκηνή της Λεμεσού.

Η διοργανώτρια εταιρεία NNC MEGAEVENTS PRODUCTIONS εκφράζει την ενθουσιασμό της για την επικείμενη εμφάνιση του Adams: "Είναι μεγάλη τιμή και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα υποδεχθούμε τον Bryan στην Κύπρο για μια απίστευτη βραδιά διαχρονικής μουσικής και ψυχαγωγίας. Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους θαυμαστές του να βιώσουν την ενέργεια και το πάθος του σε ένα μεγάλο live show", δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος Ναταλία Χαραλάμπους.

Λεπτομέρειες Συναυλίας:

  • Ημερομηνία: 16 Οκτωβρίου 2024
  • Ώρα: Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00 / Η συναυλία αρχίζει στις 21:00
  • Χώρος Διεξαγωγής: Τσίρειο Στάδιο, Λεμεσός, Κύπρος

Η πώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 16 Ιουλίου 2024 στις 11:00 (ώρα Κύπρου) αποκλειστικά στην πλατφόρμα SoldOut Tickets - www.soldoutticketbox.com.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων για τις συναυλίες του Bryan Adams σε ολόκληρη την Ευρώπη, προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας έγκαιρα για να εξασφαλίσετε ότι θα είστε εκεί σε αυτή τη μοναδική συναυλιακή εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον διοργανωτή:

NNC MEGAEVENTS PRODUCTIONS

Γεωργίου Γρίβα Διγενή 7, Κέντρο Λεμεσού, Γραφεία 12&13, 3106, Λεμεσός, Κύπρος

+357-25/273273

[email protected]

www.nncmegaevents.com

Loader