Ο Σεπτέμβριος μέσα από 22 απολαυστικές συναυλίες!

Ο Σεπτέμβριος μέσα από 22 απολαυστικές συναυλίες!

Ετοιμάσου για ακόμη ένα μήνα γεμάτο μουσική και διασκέδαση

Ο Αύγουστος είναι έτοιμος να μας αποχαιρετήσει και έρχεται ένας Σεπτέμβριος εξίσου γεμάτος από συναυλίες, χορό, μουσική και διασκέδαση. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις 21 άκρως απολαυστικές συναυλίες που έρχονται στο νησί μας για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές και να μας διασκεδάσουν στο μέγιστο.

Νατάσα Θεοδωρίδου - 1 Σεπτέμβρη

''

Η τραγουδίστρια με τις αμέτρητες επιτυχίες, με και με τη μοναδική της φωνής είναι έτοιμη να "μαγέψει" τους θαυμαστές της στην Κύπρο. Η Νατάσα Θεοδωρίδου έρχεται στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας. Κάτω από τον αυγουστιάτικο ουρανό θα κάνει ένα ταξίδι με «Χαρτοπόλεμο», θα πει στο «Φεγγάρι» να ψάξει να τον βρει και με άλλα τόσα τραγούδια της που έχουν γίνει επιτυχία.

Info:

1 Σεπτέμβρη

Ώρα 21:00

Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας

Εισιτήρια εδώ

Μέσα στον Σεπτέμβριο έρχεται και το SeptemberFest

''

Το φεστιβάλ υπόσχεται να χαρίσει την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης και να ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη με το πρόγραμμα αλλά και τους τραγουδιστές που επέλεξε να φέρει.  Συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες με μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, ροκ και ποπ βραδιές και πολλά άλλα καλύπτοντας όλες τις ηλικίες και ενδιαφέροντα. Έρχονται επτά μοναδικές βραδιές.

Το πρόγραμμα των ημερών:

1 Σεπτεμβρίου Νίκος Μακρόπουλος

2 Σεπτεμβρίου Στέλιος Ρόκκος

3 Σεπτεμβρίου Πασχάλης και Κώστας Τουρνάς

4 Σεπτεμβρίου Μίλτος Πασχαλίδης

5 Σεπτεμβρίου «Μέλισσες»

6 Σεπτεμβρίου Διονύσης Σχοινάς

7 Σεπτεμβρίου Γιάννης Πλούταρχος

H προπώληση των εισιτηρίων εδώ

Διονύσης Σαββόπουλος

''

Με τη συναυλία «Βάλε στα όργανα φωτιά» ο Διονύσης Σαββόπουλος έρχεται στο νησί μας για να χαρίσει δύο μοναδικές εμπειρίες. Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα κάνει μία εμφάνιση στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού Μάριος Τόκας την 1 Σεπτεμβρίου.

Info:

1 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού Μάριος Τόκας

Ώρα έναρξης συναυλιών: 21:00

Τηλέφωνο: 77777040

Εισιτήρια εδώ

Τηλέφωνο: 7777704

Σωκράτης Μάλαμας - 2 Σεπτεμβρίου

''

Ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται σε μια καλοκαιρινή συναυλία στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών. Ο γνωστός καλλιτέχνης πρόκειται να κάνει μία εμφάνιση στο νησί μας και να ερμηνεύσει όλα αυτά τα τραγούδια που χρόνια κατατάσσονται στις επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου.

Info:

2 Σεπτεμβρίου

Ώρα 20:00

Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών. Περισσότερα  εδώ

Γιώργος Τσαλίκης - 2 Σεπτεμβρίου

ν

Ο Γιώργος Τσαλίκης, ένας από τους ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, έρχεται στο νησί μας για μία εμφάνιση. Το Κέντρο Νέων Αγίου Αμβροσίου στη Λεμεσό, φέρνει τον τραγουδιστή στις 2 Σεπτεμβρίου και η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον Περίβολο της εκκλησίας του Αγίου Εφραίμ.

Info:

2 Σεπτεμβρίου

Περίβολο της εκκλησίας του Αγίου Εφραίμ στη Λεμεσό

Ώρα 20:00

Περισσότερα εδώ

Πληρ. 99 451456 ή 99 917610

Χάρης Βαρθακούρης - 3 Σεπτεμβρίου

''

Ο Χάρης Βαρθακούρης έρχεται στην Κύπρο για μία εμφάνιση στις 3 Σεπτεμβρίου και στο Raddison Blue Hotel στη Λάρνακα με σκοπό να ξεσηκώσει το κυπριακό κοινό με τα τραγούδια και τις μοναδικές του ερμηνείες. Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει αγαπηθεί πολύ από την Κύπρο , ετοιμάζει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα και είναι έτοιμος να ανεβάσει τη διασκέδαση και την ενέργεια στα ύψη και να διασκεδάσει τον κόσμο όπως μόνο ο ίδιος ξέρει πολύ καλά να κάνει όλα αυτά τα χρόνια που τον γνωρίζουμε, σε ένα μοναδικό βράδυ με μπόλικη μουσική και χορό.

Info:

3 Σεπτεμβρίου

Raddison Blue Hotel στη Λάρνακα

Ώρα 20:30

Πληροφορίες στο 24505800

Γιώργος Σαμπάνης - 3 Σεπτεμβρίου

''

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται στο νησί μας για ένα και μόνο ανεβαστικό live. Ο Γιώργος Σαμπάνης θα μας ταξιδέψει με τις ερμηνείες του στο Theama Venue στη Λεμεσό, το Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου.

Info:

3 Σεπτεμβρίου

Thea Venue

Πληροφορίες εδώ

Κρατήσεις στο 99 85 2220.

Κωνσταντίνος Αργυρός και Σάκης Ρουβάς - 6 Σεπτεμβρίου

''

Η μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού είναι εδώ. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται στην Κύπρο στις 6 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό. Μαζί του στη σκηνή σε special εμφάνιση θα απολαύσουμε τον Σάκη Ρουβά την Josephine και τον FY ενώ σταθερή παρέα στην περιοδεία είναι και οι Kings.

Info:

6 Σεπτεμβρίου

Ώρα 20:00

Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό. Εισιτήρια εδώ

Νίκος Πορτοκάλογλου - 7 Σεπτεμβρίου

''

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς , στήνει φέτος το καλοκαίρι, μία μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει στην τηλεοπτική του εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί». Ο τραγουδιστής έρχεται στην Κύπρο στις 7 Σεπτεμβρίου στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών και ο τίτλος της παράστασης του είναι «Ένα φως αναμμένο» που προέκυψε από την τελευταία του δημιουργία, ένα μελαγχολικό αλλά και ελπιδοφόρο λαϊκό τραγούδι με ηλεκτρική κιθάρα και μπουζούκι.

Info:

7 Σεπτεμβρίου

Ώρα 21:00

Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών

Εισιτήρια  εδώ

Κώστας Μαρτάκης - 8 Σεπτεμβρίου

''

Ο Κώστας Μαρτάκης έρχεται στο νησί μας για να ανεβάσει τη διασκέδαση στα ύψη και να χαρίσει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με πολλά και αγαπημένα τραγούδια για φοιτητές και όχι μόνο. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παίζουν μουσική και DJs, ενώ θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις από τους Φοιτητικούς Ομίλους δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό βράδυ.

Info:

8 Σεπτεμβρίου

Ώρα 18:00

Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσια

Για κρατήσεις στο 97877354

Περισσότερα εδώ

Οι καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε και στο  Flying Away Art and Music Festival στις 9-11 Σεπτεμβρίου

''

Μετά από σχεδόν 3 χρόνια υποχρεωτικής απουσίας, η ομάδα του Flying Away Art and Music Festival επιστρέφει, με το αγαπημένο μας φεστιβάλ αλλά και πολλές άλλες εκδηλώσεις. Το φεστιβάλ πάντοτε έχει ως γνώμονα την προβολή της τέχνης και των Κυπρίων καλλιτεχνών, έτσι και φέτος δίνει και πάλι την ευκαιρία σε 150 και πλέον καλλιτέχνες να αναδείξουν τις δημιουργίες τους στα ειδικά διαμορφωμένα μαγαζάκια στο τριήμερο 9- 11 Σεπτεμβρίου. Στο φεστιβάλ φυσικά θα τραγουδήσουν σπουδαίοι καλλιτέχνες.

Info:

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου - Δέσποινα Βανδή

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου - Μπλε

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου - Locomondo

Γήπεδο Ορφέα Λευκωσία. Περισσότερα εδώ

Villagers of Ioannina City - 9 Σεπτεμβρίου

''

Οι Villagers of Ioannina City όρισαν τον ήχο ολόκληρης της γενιάς τους και τώρα έρχονται στην Κύπρο για μία εμφάνιση. Θα εμφανιστούν στο θεατράκι του Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022.

Info:

9 Σεπτεμβρίου

Ώρα 21:00

Στο θεατράκι του Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών

Εισιτήρια εδώ

Νατάσα Μποφίλιου - 10 Σεπτεμβρίου

''

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έρχεται στο νησί μας για άλλη μία εμφάνιση πάντα με τον Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της. Η πιο δεμένη καλλιτεχνική τριάδα του ελληνικού τραγουδιού μας προσκαλεί σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση, και ανατροπές στις 10 Σεπτεμβρίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Info:

10 Σεπτεμβρίου

Ώρα 21:00

Εισιτήρια εδώ

Γλυκερία - 10 Σεπτεμβρίου

''

Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής γιορτάζει 15 χρόνια πορείας και μαζί με την ΑΧΕΠΑ Κύπρου παρουσιάζουν στην Κύπρο τη Γλυκερία, μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, η Γλυκερία θα βρεθεί στο νησί μας για να τραγουδήσει σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τα «100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή». Η παράσταση έχει τίτλο «Της Σμύρνης το γιαγκίνι» και είναι υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Δημήτρη Φανή.

Info:

10 Σεπτεμβρίου

Πολιτιστική Σκηνή της Μητρόπολης Ταμασού, Λευκωσία

Ώρα Έναρξης: 20:00

Είσοδος ελεύθερη

Γιάννης Κότσιρας - 11 & 12 Σεπτεμβρίου

''

Η εκφραστική φωνή του Γιάννη Κότσιρα, τα τραγούδια του, παλιά και καινούρια, που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, οι πάντοτε εμπνευσμένες διασκευές του και οι εξαιρετικές λαϊκές επιλογές του θα δημιουργήσουν μια μαγευτική ατμόσφαιρα για το κοινό της Πάφου. Το Επιμελητήριο Νέων Πάφου και η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, διοργανώνουν συναυλία με τον δημοφιλή ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στο Χάνι του Ιμπραήμ στην Πάφο. Ο τραγουδιστής θα ερμηνεύσει τις επιτυχίες του και στις 12 Σεπτεμβρίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς.

Info:

Χάνι του Ιμπραήμ στην Πάφο

11 Σεπτεμβρίου

Ώρα 20:00

Τηλέφωνο 26947923

Περισσότερα εδώ

&

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 20.30

Τιμή: 30 / 25 ευρώ

Προπώληση εδώ

Χρήστος Θηβαίος - 16 Σεπτεμβρίου

''

 

Η ΔΟΞΑ Δευτεράς παρουσιάζει τον Χρήστο Θηβαίο σε μια μοναδική συναυλία .Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, από τους "Συνήθεις Υπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί" και το «Εμπάργκο». Ο τραγουδιστής πρόκειται να κάνει ένα live την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στο Κοινοτικό Γήπεδο Δευτεράς, στη Λευκωσία.

Info:

16 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης: 20.00

Κοινοτικό Γήπεδο Δευτεράς, στη Λευκωσία. Εισιτήρια εδώ. Τηλέφωνα 99663154 / 99052426

Φιλανθρωπικές συναυλίες Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου με τον Μάριο Φραγκούλη και την Deborah Myers  - 17 & 19 Σεπτεμβρίου

''

 

Η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της ανακοινώνει τον προγραμματισμό δύο μουσικών φιλανθρωπικών εκδηλώσεων με τίτλο "Because we believe", με τη συμμετοχή των καταξιωμένων καλλιτεχνών Μάριου Φραγκούλη και Deborah Myers.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 17 Σεπτεμβρίου 2022 στο Αρχαίο

Θέατρο Κουρίου, στη Λεμεσό και στις 19 Σεπτεμβρίου 2022 στo Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών, στη Λευκωσία.

Η διοργάνωση των δύο συναυλιών εμπίπτει στις διαρκείς, έμπρακτες

προσπάθειες της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου, και στους ευρύτερους στόχους της που έθεσε από την ίδρυση της, για ενίσχυση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών φροντίδας υγείας στα παιδιά της Κύπρου, καθώς τα καθαρά έσοδα θα προσφερθούν για οικονομική στήριξη των Παιδιατρικών

Κλινικών που λειτουργούν σε όλες τις επαρχίες. Οι συναυλίες τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Παγκυπρίου Ιατρικού Συλλόγου.

Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται διαδικτυακά μέσω της

πλατφόρμας Tickethour και σε όλα τα καταστήματα της ACS.

Uriah Heep - 20 Σεπτεμβρίου

''

To θρυλικό ροκ συγκρότημα Uriah Heep έρχεται στην Κύπρο για την 50η τους επέτειο. Οι δημιουργοί πολλών εμβληματικών τραγουδιών, μεταξύ των οποίων τα Easy Living και July Morning, θα ερμηνεύσουν όλες τις επιτυχίες τους live, στη Λεμεσό στις 20 Σεπτεμβρίου 2022. Για πρώτη φορά στο νησί μας.

Info:

20 Σεπτεμβρίου Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού

Ώρα 20:00

Τιμή εισιτηρίων από €25

Προπώληση εδώ

 

Άλκηστις Πρωτοψάλτη - 21 Σεπτεμβρίου

''

Η μοναδική και σπουδαία ερμηνεύτρια, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται στην Κύπρο στις 21 Σεπτεμβρίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας και μαζί της θα βρεθούν επί σκηνής η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής Λεμεσού TrakArt σε ένα μοναδικό πρόγραμμα γεμάτο μουσική και διασκέδαση.

Info:

21 Σεπτεμβρίου

Στις 21:00

Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας

Τηλέφωνο: 77777040

Εισιτήρια εδώ

Μιρέλα Πάχου - 23 Σεπτεμβρίου

 

''

Η Μιρέλα Πάχου και τα τραγούδια της έχουν αγαπηθεί πολύ από το κυπριακό κοινό. Η τραγουδίστρια πρόκειται να εσχει στο νησί μας στις 23 Σεπτεμβρίου στο Living Room Cook & Drink, για να δώσει λίγη από την ενέργεια της και να ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια που στο πέρασμα του χρόνου έχουν μείνει αναλλοίωτα. Παρέα με το ακορντεόν και τη μοναδική σκηνική παρουσία της, είναι έτοιμη να διασκεδάσει για ακόμη μία φορά το κοινό της. Μαζί με τη Μιρέλα Πάχου θα είναι στο μπάσο ο Δημήτρης Μουτάφης και στην κιθάρα ο Δημήτρης Σινογιάννης.

Info:

23 Σεπτεμβρίου

Living Room Cook & Drink, Κιτίου Κυπριανού 39-41 Λεμεσός

Ώρα έναρξης 21:00

Περισσότερα  εδώ

Δήμητρα Γαλάνη - 23 & 24 Σεπτεμβρίου

''

Η Δήμητρα Γαλάνη έρχεται στο νησί μας με σκοπό να χαρίσει δύο ξεχωριστά live γεμάτα μουσική. Η σπουδαία ερμηνεύτρια τα τελευταία δώδεκα χρόνια μοιράζεται τη σκηνή, φτιάχνει ένα μουσικό σκηνικό καθαρά ερωτικό και ταξιδιάρικο, ένα παιχνίδι αισθημάτων και αισθήσεων το οποίο θα απολαύσουμε στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου. Ειδική συμμετοχή, η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη και ο πρωτοεμφανιζόμενος ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης.

Info:

23 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο Κουρίου στη Λεμεσό

24 Σεπτεμβρίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία

Ώρα έναρξης: 20:30

Πληροφορίες: 99059257 & 99300430

Εισιτήρια εδώ

Μαρινέλλα-Νατάσα Θεοδωρίδου 26,27,29 & 30 Σεπτεμβρίου

''

Η Μαρινέλλα και η Νατάσα Θεοδωρίδου ενώνουν τις φωνές τους, το ταλέντο και τον ενθουσιασμό τους. Σε ένα πρόγραμμα με όλες τις προσωπικές τους επιτυχίες, μοναδικές διφωνίες και αξεπέραστα λαϊκά τραγούδια, που θα μας χαρίσουν αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές! Μία κορυφαία μουσική συνάντηση που θα μας καθηλώσει έρχεται τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο. Μαζί στη σκηνή δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, η σπουδαία Μαρινέλα και η αγαπημένη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Info:

Λευκωσία – Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών Δευτέρα & Τρίτη 26 & 27 Σεπτεμβρίου ώρα 21:00

Λάρνακα – Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου ώρα 21:00

Λεμεσός – Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 21:00

Εισιτήρια εδώ

Κεντρική φωτογραφία: NDPPHOTO / NDPPHOTO

Loader