ΟΔΗΓΟΣ: 20 δροσερές συναυλίες που έρχονται τον Ιούνιο

ΟΔΗΓΟΣ: 20 δροσερές συναυλίες που έρχονται τον Ιούνιο

Μουσικές βραδιές πλαί στο κύμα και όχι μόνο με αγαπημένους καλλιτέχνες

Ο Ιούνιος είναι προ των πυλών και ήδη έχουν ανακοινωθεί αρκετές συναυλίες που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το επόμενο διάστημα. Αγαπημένοι καλλιτέχνες έρχονται στο νησί μας για να μας χαρίσουν αξέχαστα καλοκαιρινά βράδια γεμάτα μουσική πλάι στο κύμα και όχι μόνο.

Οι συναυλίες που θα απολαύσουμε στον Κατακλυσμό και σε όλες τις πόλεις:

Κατακλυσμός Λάρνακας -  2-7 Ιουνίου στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων

Από τις 2-7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο Κατακλυσμός στη Λάρνακα και το πρόγραμμα είναι απολαυστικό. Συναυλίες, χοροί, τραγούδια και πολλές άλλες εκπλήξεις έρχονται στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Ανάμεσα στους τραγουδιστές που θα απολαύσουμε είναι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο  Χρήστος Δάντης και ο Γιάννης Πλούταρχος που υπόσχονται να μας κρατήσουν την καλύτερη μουσική παρέα.

Φυσικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει και άλλους καλλιτέχνες όπως η Δέσποινα Ολυμπίου, η Στέλλα Γεωργιάδου και όχι μόνο.

Ανακάλυψε το γεμάτο πρόγραμμα που ξεκινά στις 2 Ιουνίου, ΕΔΩ

credits φωτο: Μανώλης Χιώτηςπηγή 

 

 Κατακλυσμός στη Λεμεσό, 3-5 Ιουνίου στο Μόλο

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Αποβάθρα έναντι καφέ Nero

8:30μ.μ Ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού με την παράσταση «Καλώς ήρταμεν! Χοροί και τραγούδια της Κύπρου»

9:30μ.μ Συναυλία με τίτλο «Θα πούμε τα αλλιώτικα»

Τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, του Διονύση Σαββόπουλου, του Νίκου Παπάζογλου, των αδελφών Κατσιμίχα, αλλά και του Χρίστου Νικολόπουλου, του Τάκη Σούκα, του Στέλιου Καζαντζίδη, του Στράτου Διονυσίου και πολλών άλλων. Ο Κούλης Θεοδώρου, η Μαρία Θεοδότου, ο Δημήτρης Μεσημέρης, η Φρειδερίκη Τομπάζου και ο Σάββας Χρυσοστόμου, σε μια συναυλία με παλιά τραγούδια διαχρονικής αξίας με τα οποία μεγαλώσαμε.

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Θεατράκι Χρίστος και Μίλτος Χριστοφόρου

6:00-8:00μ.μ Παιδικές δημιουργικές δραστηριότητες με μπογιές, από το Εργαστήρι Τέχνης του Δήμου Λεμεσού, με την Ριάνα Χατζημενοίκου. 8:00μ.μ Παράσταση θεάτρου Σκιών με το Θέατρο Σκιών Γιάννη Πάφου. Ο καραγκιόζης με τον πάμπορο στον κατακλυσμό.

Αποβάθρα έναντι καφέ Nero

8:00μ.μ Πολιτιστικός και Χορευτικός Όμιλος Λεμεσού «Διόνυσος» και το μουσικό σχήμα Αντάμα σε καρσιλατίσματα ανατολής και δύσης από την Κύπρο

8:45μ.μ Ο Εθνικός Σύλλογος Ζήδρος σε ένα πρόγραμμα με Κρητικούς χορούς και τραγούδια

9:30μ.μ Το πάρτι συνεχίζεται.. συναυλία με τους 4 θρύλους, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Νίκο Ζιώγαλα, και Γιάννη Μηλιώκα. Γνήσιοι έφηβοι μιας νιότης που δεν χάθηκε ποτέ, κατακτούν το «σανίδι» δίνοντας μας με τον παλμό της μουσικής τους ρυθμό στα πόδια και μια βραδιά που όλοι μένουν «παιδιά».

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Θεατράκι Χρίστος και Μίλτος Χριστοφόρου

6:00-8:00μ.μ Παιδικές δημιουργικές δραστηριότητες με μπογιές, από το Εργαστήρι Τέχνης του Δήμου Λεμεσού, με την Ριάνα Χατζημενοίκου. 8:00μ.μ Παράσταση θεάτρου Σκιών με το Εργαστήριο Θεάτρου Σκιών Πάφιος. Ο Μέγα Αλέξανδρος και ο κατηραμένος Όφης.

Αποβάθρα έναντι καφέ Nero

9:00μ.μ Συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά με τίτλο «50 χρόνια χρυσάφι», που θα μας ταξιδέψει στη μαγεία το ελληνικού τραγουδιού με τραγούδια μεγάλων συνθετών και ποιητών/ στιχουργών με τους οποίους ο καλλιτέχνης κατέθεσε σπουδαία δισκογραφική δουλειά.

Κατακλυσμός στην Πάφο, 3-5 Ιουνίου στο Cap St Georges Hotel & Resort

.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 3 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Cap St Georges Hotel & Resort, με ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό πάρτι εγκαινίων στο Kohili Beach Lounge Bar, με τους παγκοσμίου φήμης DJs, τον Cuebrick και τον Dj Agatino Romero. Την Κυριακή 4 Ιουνίου θα βρεθεί για μία ξεχωριστή συναυλία στο ξενοδοχείο ο Σάκης Ρουβάς.

 Στις 5 Ιουνίου στην Πλατεία Κοχίλι θα υπάρχουν θαλάσσιες δραστηριότητες και με αφρούς για τα παιδιά.

Περισσότερα θα βρεις ΕΔΩ

Κατακλυσμός στην Αγία Νάπα, 3-5 Ιουνίου

Ο Δήμος Αγίας Νάπας προετοιμάζεται για τον Κατακλυσμό και μόλις ανακοίνωσε ένα απολαυστικό πρόγραμμα. Το τριήμερο 3-5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση για τον Κατακλυσμό και εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε πολλά.

Την πρώτη μέρα θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Νίκο Ζωιδάκη ενώ το Σάββατο 4 Ιουνίου,  θα βρεθεί στο νησί μας ο γνωστος και αγαπημένος Νίκος Μακρόπουλος. 

Φυσικά τις μέρες αυτές θα υπάρχει η  Γιορτή Ψαριού, χοροί και τραγούδια από διάφορα συγκροτήματα Δήμου Αγίας Νάπας και όχι μόνο.

Ανακάλυψε ολόκληρο το πρόγραμμα ΕΔΩ

Κατακλυσμός στην Πόλη Χρυσοχούς, 3-5 Ιουνίου στο Λιμανάκι του Λατσιού

Στις 3-5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν στο Λιμανάκι του Λατσιού μοναδικές εκδηλώσεις με θαλάσσια αγωνίσματα, χοροί και μπόλικη μουσική.

Την Κυριακή 4 Ιουνίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Γιώργο Τσαλίκη καθώς και τη Μαρία Καρλάκη! 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Το πρόγραμμα

Κατακλυσμός Πρωταρά - 4 Ιουνίου στην πλατεία του Fig Tree Bay

Η αγαπημένη και δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή θα αποτελέσει την κορύφωση των φετινών εορτασμών του τριημέρου του Κατακλυσμού στον Πρωταρά. 

Η Δέσποινα Βανδή έρχεται στον Πρωταρά για να πραγματοποιήσει μία μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία την Κυριακή 4 Ιουνίου στην πλατεία του Fig Tree Bay όπου θα μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια της παλιά και καινούργια. Η είσοδος θα είναι δωρεάν και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00. 

 

Μαρίζα Ρίζου -  2 Ιουνίου στο Χάνι του Ιμπραήμ, Πάφο και 3 Ιουνίου στο Θέατρο Ριάλτο και 2 Ιουνίου στο Χάνι του Ιμπραήμ, Πάφος

Με τον ενθουσιασμό της κυκλοφορίας του τέταρτου προσωπικού της άλμπουμ "Το Χωριό" η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει με ανυπομονησία για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε στις  2 Ιουνίου στο Χάνι του Ιμπραήμ, Πάφο και 3 Ιουνίου στο Θέατρο Ριάλτο.

Γιώργος Σαμπάνης - 3&4 Ιουνίου στο Theama Venue στη Λεμεσό

Ο αγαπημένος τραγουδιστής πρόκειται να βρεθεί στο νησί μας για μία εμφάνιση.  Ο Όμιλος Breeze, ο μεγαλύτερος όμιλος ψυχαγωγίας στην Κύπρο υποδέχεται το καλοκαίρι με τον πιο αγαπητό, δημοφιλή και ανατρεπτικό τραγουδιστή της νέας γενιάς.⁣

Γιώργος Σαμπάνης Live στο Theama, Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Ιουνίου!⁣

Για πληροφορίες & κρατήσεις στο 99 85 2220⁣

Νίκος Απέργης -  4 Ιουνίου στο NAVA Seaside στo Παραλίμνι

Το απόλυτο καλοκαιρινό μαστίχο-party επιστρέφει και υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά με την απόλυτη Ελληνική μουσική.

Τη Κυριακή, 4 Ιουνίου, γυρνάμε στον χώρο του εγκλήματος, στο NAVA με ένα «μαστιχομένο» DJ session και τον μοναδικό Νίκο Απέργη!!

Στις 20:30.

Πληροφορίες και Κρατήσεις: 99930230 & 22777744

Αυτό είναι ένα πάρτι για άτομα 22+

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ: 

Λευτέρης Πανταζής - 4 Ιουνίου στο Opus Venue στη Λεμεσό

Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής έρχεται ξανά στην Κύπρο. Το Anodos Live παρουσιάζει στο OPUS VENUE

την Κυριακή 4 Ιουνίου τον αξεπέραστο Λευτέρη Πανταζή που με τις επιτυχίες του θα μας διασκεδάσει για άλλο ένα βράδυ στη Λεμεσό.

Ματούλα Ζαμάνη - 8 Ιουνίου στο Δημοτικό Θεατράκι Λυμπιών

Σε συνθήκη καλοκαιρίας, με δικά της περιπλανώμενα τραγούδια, λαϊκές μελωδίες της ζωής, άσματα του ποιητή εκ Μεταξοχωρίου κι αλλόκοτες ιστορίες που σφηνώνουν στην κάρδια και φυτρώνουν στο νου. Στη γωνία του νέου κόσμου και στο φανταστικό τεταρτημόριο της μνήμης του πόθου και της θάλασσας, η Mατούλα Ζαμάνη έρχεται από τους Αμοργιανούς βράχους στο Δημοτικό Θεατράκι των Λυμπιών την Πέμπτη 8 Ιουνίου, με καινούργια τραγούδια στο χρώμα του ουρανού.

Η Ματούλα Ζαμάνη μας καλεί στο τραγούδι και στον χορό, στη μελαγχολία που γίνεται γέλιο και τρυφερότητα, στα δάχτυλα και τις ανάσες.

Εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας μέσω του site www.DownTownNicosia.Live 

Εμμανουήλ Ροΐδη 2, Λευκωσία 

Κρατήσεις: 99810011

Νίκος Βέρτης - 9 Ιουνίου στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό

Ο Νίκος Βέρτης συμπληρώνει 20 χρόνια λαμπρής καριέρας, γεμάτης επιτυχίες και γιορτάζει με μια μεγάλη περιοδεία σε διάφορες χώρες, αρχίζοντας από την Κύπρο. Μια μεγαλειώδη παραγωγή, με εξαιρετικής ακουστικής ήχο,εντυπωσιακά φώτα και ένα φαντασμαγορικό σκηνικό που θα επιμεληθεί ο ίδιος με τις γνωστές πολύ ψηλές του απαιτήσεις.

Η συναυλία που θα δώσει ο Νίκος Βέρτης στη Λεμεσό θα να είναι υψηλών προδιαγραφών. Το στάδιο πέραν από τον κόσμο που θα  φιλοξενήσει στην κερκίδα  θα  διαμορφωθεί σε ένα  τεράστιο και άνετο χώρο διασκέδασης καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του συγκεκριμένου χώρου θα τοποθετηθούν καναπέδες και ψηλά τραπεζάκια  όπου  ο κόσμος  θα μπορεί  να απολαύσει  και να διασκεδάσει με τον μοναδικό καλλιτέχνη απολαμβανοντας το ποτό του. 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου  στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό. Εισιτήρια θα βρεις εδώ 

Βυζαντινή Συναυλία με τον Αρχιμανδρίτη Π. Νικόδημο Καβαρνό -  Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο

Η πολυδιάστατη οντότητα της μουσικής των αγγέλων συνεχίζει να μας εκπλήσσει και να μας τροφοδοτεί με μουσικές και ήχους που γεννούν ενθουσιασμό και αναμνήσεις. Ο π. Καβαρνός δεν είναι μόνο θνητός με θεϊκή φωνή, αλλά ένας εμβληματικός καλλιτέχνης που αποτελεί παγκόσμιο σύμβολο της βυζαντινής μουσικής.

Πρόσφατα βραβεύθηκε από την UNESCO για την παγκόσμια προσφορά του στην διάδοση της πατρώας Ελληνικής μουσικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ως μέλος της παγκόσμιας κληρονομιάς της βυζαντινής μουσικής κατόρθωσε να ανεβάσει τη βυζαντινή μουσική στα κορυφαία διαδικτυακά top 10 για τρεις ολόκληρες εβδομάδες πανευρωπαϊκά. Αξιοποιώντας τις γνώσεις του δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην άριστη ποιότητα ήχου και εικόνας.

Σήμερα, η εμφάνιση του θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες μουσικές υλοποιήσεις όλων των εποχών στην βυζαντινή μουσική με πάνω από 80 εκατομμύρια προβολές.  

Να αναφέρουμε πως η συναυλία θα είναι αφιερωμένη στον Πολιούχο της Λάρνακας, Άγιο Λάζαρο.  

Μέρος από τα καθαρά έσοδα θα δοθεί στο 

ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΑ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

 Υπό Την Αιγίδα του Υπουργού Άμυνας

Κου Μιχάλη Γεωργάλλα

Λάρνακα

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:00

Aλκίινος Ιωαννίδης - 9 και 10 Ιουνίου σε Λευκωσία και Λεμεσό

Ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία, που παρουσίασαν αυτό τον χειμώνα περιοδεύοντας σε διάφορους κλειστούς χώρους στην Ελλάδα. 

Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε.

«Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!»

Σταύρος Λάντσιας: πλήκτρα

Μιλτιάδης Παπαστάμου: ηλεκτρικό βιολί

Γιώτης Κιουρτσόγλου: ηλεκτρικό μπάσο

Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα

Αλκίνοος Ιωαννίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας - Βασίλης Δρούγκας

Διοργάνωση | Παραγωγή: Roll Out Vision Services

Οι συναυλίες στην Κύπρο θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

9 Ιουνίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία

10 Ιουνίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός

Ώρα Έναρξης: 9.00μ.μ. | Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.00μ.μ. Εισιτήρια: €28 (προπώληση) | €35 (είσοδος)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

SoldOut Tickets: https://www.soldoutticketbox.com/

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Περίπτερο Οκτάγωνο

Σταυροβουνίου 15, Λεωφόρος Σταυρού, Στρόβολος

ΛΕΜΕΣΟΣ

Musical Paradise

35ος δρόμος Αρ. 3, Μονοβόλικος, Κάτω Πολεμίδια

Γιάννης Κότσιρας - 10 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς και 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη ένα καταπληκτικό πρόγραμμα και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία Το Φιλανθρωπικό Σωματείο ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ με την ευκαιρία 25 χρόνων προσφοράς παρουσιάζει τον Γιάννη Κότσιρα.

Το καλοκαίρι που έρχεται κι έχοντας στο πλάι του την Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου, ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά Σασμός φυσικά, αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα έχουν το δικό τους χώρο στις καλοκαιρινές του συναυλίες!

 Μελίνα Ασλανίδου -  22 Ιουνίου στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

Η γνωστή τραγουδίστρια έρχεται για ένα μοναδικό βράδυ στην Κύπρο για να μας ταξιδέψει με τη φωνή και τα τραγούδια της. Η Μελίνα Ασλανίδου έρχεται στις 22 Ιουνίου για να γιορτάσει με την Αρχή Λιμένων Κύπρου, 50 χρόνια Πλεύσης  στην Πλατεία Παλιού Λιμανιού Λεμεσού. 

Η τραγουδίστρια πρόκειται να τραγουδήσει αγαπημένα μας κομμάτια και να μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά όπως μόνο η ίδια ξέρει να κάνει.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

Δήμητρα Γαλάνη-Μάρθα Φριντζήλα - 26 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία  και 27 Ιουνίου, Αμφιθέατρο Heritage, Λεμεσός

7

H Δήμητρα Γαλάνη και η Μάρθα Φριντζήλα έρχονται αυτόν τον Ιούνιο στην Κύπρο πάνω «Σ’ ένα κύμα του Νότου» σε συνέχεια των δύο sold out παραστάσεών τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς (Λευκωσία) και την Τρίτη 27 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Heritage (Λεμεσός), οι δύο ερμηνεύτριες φέρνουν πρωτότυπα τραγούδια και διασκευές με νέα προσέγγιση μέσα από τη ματιά των νέων μουσικών που τις πλαισιώνουν και προτείνουν, όχι μια απλή συναυλία, αλλά μια μουσική παράσταση με σκηνική υπόσταση.

Οι δυο γυναίκες συναντιούνται επί σκηνής για να πουν την ιστορία τους μέσα από τα τραγούδια. Και το κοινό θα τις ακολουθήσει σε μια μουσική περιπλάνηση στον Νότο, από τη Μεσόγειο ως την Καραϊβική, με εξαίρετους μουσικούς, υπέροχες μελωδίες και πολυαγαπημένα τραγούδια από άλλες εποχές, που επιστρέφουν στο σήμερα, στον μαγικό σκηνικό κόσμο που δημιουργεί ο Άγγελος Μέντης υπό τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς της Ελευθερίας Ντεκώ. Εισιτήρια ΕΔΩ 

Στέλιος Ρόκκος, Locomondo, Χριστίνα Σάλτη, Ηλίας Καμπακάκης, Αναστασία, Mente Fuerte στο  MEDFEST Limassol Beer Festival

Το MED FEST Limassol Beer Festival είναι γεγονός, έρχεται και θα προκαλέσει χαμό. Έρχονται μέρες γεμάτες μουσική, διασκέδαση και φυσικά άφθονη μπίρα στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της πόλης. Από τις 27 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου θα απολαύσουμε μοναδικά μουσικά προγράμματα με γνωστούς καλλιτέχνες.

Η αρχή θα γίνει με τον μοναδικό Στέλιο Ρόκκο στις 27 Ιουνίου που θα εμφανιστεί για να τραγουδήσει τις επιτυχίες του και να ξεσηκώσει το κοινό. Στις 28 του μήνα θα απολαύσουμε τη Χριστίνα Σάλτη και τον Ηλία Καμπακάκη ενώ στις 29 θα έρθει η νεαρή τραγουδίστρια, Αναστασία και ο τράπερ Mente Fuerte. Για το "κλείσιμο" του φεστιβάλ θα απολαύσουμε το αγαπημένο συγκρότημα, LOCOMODO.

Το Φεστιβάλ θα γίνει στον Ποταμό Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει. Μπορείτε να πάρετε τα εισιτήρια σας από τον ακόλουθο σύνδεσμο https://bit.ly/45wXTcQ

Αντώνης Ρέμος - 28, 29 Ιουνίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας

7

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, έρχεται στην Κύπρο για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές. Δύο υπέροχες συναυλίες, γεμάτες αγαπημένα τραγούδια, μοναδικές ερμηνείες και πολύ κέφι, στην Λάρνακα και την Λευκωσία.Πλαισιωμένος από μια δυνατή μπάντα με καταξιωμένους σολίστες, ο Αντώνης Ρέμος, για ακόμη μια φορά, θα μας εντυπωσιάσει με τις δυνατές ερμηνείες του και τα τραγούδια του παλιά αλλά και καινούργια, που έχουμε όλοι αγαπήσει και τραγουδήσει. 

Εισιτήρια ΕΔΩ

Θανάσης Παπακωνσταντίνου - 30 Ιουνίου στο Δημοτικό Θεατράκι Λυμπιών

Ο γνωστός καλλιτέχνης πρόκειται να βρεθεί στο νησί μας για μία μοναδική εμφάνιση.Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει στο Δημοτικό Θεατράκι των Λυμπιών την Παρασκευή 30 Ιουνίου, με τη λαχτάρα, οι μουσικές και τα τραγούδια, να μας υψώσουν πάνω απ’ τις κακοτοπιές, το μούδιασμα να παραχωρήσει τη θέση του στην ευφροσύνη, η νύχτα να γίνει πιο εύκολη κι η μέρα πιο ευοίωνη.

Εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας μέσω του site www.DownTownNicosia.Live 

Loader