Οι 4 + 1 συναυλίες που θα απολαύσουμε το σαββατοκυρίακο

Οι 4 + 1 συναυλίες που θα απολαύσουμε το σαββατοκυρίακο

Το κέφι και η διασκέδαση είναι έτοιμα να ξεκινήσουν

Τέλος εβδομάδας και το σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών με ωραίες συναυλίες. Σήμερα πρόκειται να πραγματοποιηθεί μία μοναδική συναυλία, ενώ αύριο, ο Οκτώβριος θα μπει με τέσσερις ξεχωριστές και ξεσηκωτικές εμφανίσεις από καλλιτέχνες που θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να περάσουμε αξέχαστα και να διασκεδάσουμε με τη ψυχή μας. Δες πιο κάτω όλες τις συναυλίες που ακολουθούν.

Γιάννης Χαρούλης - 30 Σεπτεμβρίου

Ο Γιάννης Χαρούλης και η μουσική του παρέα, επιστρέφει στο Θεατράκι του Δημοτικού Πάρκου Λυμπιών και μας προσκαλούν να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και κυρίως να ξανασμίξουμε, υπό τον ήχο αγαπημένων τραγουδιών στις 30 Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρεθεί για άλλη μία φορά στο νησί μας και θα χαρίσει μοναδικές στιγμές στο κυπριακό κοινό. Θα ερμηνεύσει τραγούδια που μέσα στο πέρασμα του χρόνου άφησαν το αποτύπωμα τους και μέχρι σήμερα είναι αγαπημένα.

Info:

30 Σεπτεμβρίου

Ώρα 21:00

Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, Λευκωσία

Εισιτήρια εδώ

 

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Στέφανος Κορκολής - 1 & 2 Οκτωβρίου

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα τραγουδήσουν όλες τους τις επιτυχίες το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού και θα χαρίσουν στους παρευρισκόμενους μοναδικές στιγμές μουσικής. Οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές τους για ένα ξεχωριστό βράδυ στην πόλη και θα ερμηνεύσουν τραγούδια τους που έχουν μείνει αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου και όλοι τραγιυδάμε μέχρι σήμερα.

Info:

1&2 Οκτωβρίου

Ώρα 20:30

Εισιτήρια εδώ

 

Διονύσης Σχοινάς - 1 Οκτωβρίου

Ο Διονύσης Σχοινάς πρόκειται να επισκεφτεί το νησί μας την 1η Οκτωβρίου μέρα Σάββατο στο Theama Venue για να χαρίσει ένα μοναδικό βράδυ που θα έχει μουσική, χορό και φυσικά καλη διάθεση. Ο γνωστός καλλιτέχνης που χρόνια τώρα μας διασκεδάζει με τα τραγούδια και την παρουσιά του στη σκηνή, έρχεται για να μας ξεσηκώσει άλλη μία φορά όπως μόνο ο ίδιος ξέρει να κάνει τόσα χρόνια. Βάλε υπενθύμιση για να μην χάσεις αυτό γτο ξεχωριστό πάρτι που θα στηθεί.

Info:

1η Οκτωβρίου

Ώρα 23:00

Theama Venue

Περισσότερα εδώ

 Άννας Βίσση - 1 & 2 Οκτωβρίου

Με τη φοβερή της ενέργεια, το μπρίο και το πάθος της, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται να ρίξει αυλαια στη Λεμεσό με τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις . Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε με ανάρτηση της στα social media, τις ημερομηνίες που ολοκληρώνεται το μουσικό της σχήμα. Έτσι, μετά το προηγούμενο σαββατοκυρίακο 24,25 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της, την 1η και 2 Οκτωβρίου.  Η  Άννα Βίσση θα χαρίσει μοναδικές στιγμές γεμάτες διασκέδαση και μουσική όπως μόνο η ίδια ξέρει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια με τη ξεχωριστή της παρουσία στη σκηνή.

Info:

24-25 Σεπτεμβρίου και

1-2 Οκτωβρίου

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

“Minus One” - 1η Οκτωβρίου

Oι "Minus One" επιστρέφουν δυναμικά για άλλο ένα βράδυ στο Ravens στη Λεμεσό αύριο γεμάτο μουσική, με το ρεπερτόριο τους να συμπεριλαμβάνει παλιές και νέες κυκλοφορίες του συγκροτήματος, καθώς και διασκευές που με το δικό τους μοναδικό τρόπο ερμηνεύουν και ξεσηκώνουν όσους βρίσκονται εκεί. Το κυπριακό κοινό έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους "Minus One" αφού όπου εμφανίζονται η διασκέδαση είναι δεδομένη. Έτσι, για άλλη μία φορά ετοιμάζονται να τα "σπάσουν" σε ένα μοναδικό live. 

Info:

1η Οκτωβρίου

Ravens Λεμεσός

Κρατήσεις: 99614100 . Περισσότερα εδώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00 και το συγκρότημα θα βγει στις 23:00

Loader