Οι 5+1 συναυλίες του Σεπτεμβρίου που δεν πρέπει να χάσεις

Οι 5+1 συναυλίες του Σεπτεμβρίου που δεν πρέπει να χάσεις

Η μουσική και η διασκέδαση συνεχίζονται και αυτό το μήνα

Τι και αν το καλοκαίρι -ημερολογιακά τουλάχιστον- έχει φύγει, οι συναυλίες συνεχίζονται και στο νησί μας πρόκειται να έρθουν σπουδαίοι καλλιτέχνες οι οποίοι στο είδος τους έχουν κάνει τεράστιες επιτυχίες και το κυπριακό κοινό στηρίζει και αγαπά χρόνια τώρα. Πιο κάτω, θα βρεις έξι συναυλίες που έρχονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές και να μας κάνουν να ξεχαστούμε έστω και λίγο από τα διάφορα που ζούμε.

Γιάννης Πλούταρχος - 17 Σεπτεμβρίου

''

Ο Όμιλος Breeze, ο μεγαλύτερος όμιλος ψυχαγωγίας στην Κύπρο, υποδέχεται το καλύτερο παιδί. Ο Γιάννης Πλούταρχος με τις αμέτρητες επιτυχίες και με μια καριέρα γεμάτη τραγούδια που αγαπήθηκαν, θα μας ταξιδέψει με τη μουσική του στο Theama Venue στη Λεμεσό, το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου. Μαζί του θα έχει και τα παιδιά του, Γιώργο Κακοσσαίο και Κατερίνα Κακοσσαίου δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό βράδυ για το κυπριακό κοινό που χρόνια τώρα στηρίζει τον καλλιτέχνη και τα τραγούδια του.

Info:

17 Σεπτεμβρίου

Ώρα 23:00

Theama Venue, Αμαθούντος 138 Λεμεσό

Περισσότερα εδώ

 

Μάριος Φραγκούλης - Deborah Myers - 17&19 Σεπτεμβρίου

''

Η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της ανακοινώνει τον προγραμματισμό δύο μουσικών φιλανθρωπικών εκδηλώσεων με τίτλο "Because we believe", με τη συμμετοχή των καταξιωμένων καλλιτεχνών Μάριου Φραγκούλη και Deborah Myers. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 17 Σεπτεμβρίου 2022 στο Αρχαίο

Θέατρο Κουρίου, στη Λεμεσό και στις 19 Σεπτεμβρίου 2022 στo Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών, στη Λευκωσία. Οι συναυλίες τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Παγκυπρίου Ιατρικού Συλλόγου.

Info:

17 Σεπτεμβρίου στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, στη Λεμεσό

19 στo Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών, στη Λευκωσία

Ώρες συναυλιών 21:00

Εισιτήρια εδώ

Νίκος Πορτοκάλογλου - 21 Σεπτεμβρίου

.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, στήνει φέτος το καλοκαίρι, μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει στην τηλεοπτική του εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί». H συναυλία ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου ωστόσο αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί στις 21 του μήνα.

Info:

21 Σεπτεμβρίου

Ώρα 22:00

Downtown live Λευκωσία

Περισσότερα εδώ

Μέλισσες - 23 Σεπτεμβρίου

''

Το συγκρότημα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες έρχεται στο νησί μας για μόνο μία εμφάνιση. Ο Όμιλος Breeze, παρουσιάζει το No.1 συγκρότημα της Ελλάδας στο Τheama Venue στις 23 Σεπτεμβρίου για να χαρίσει ένα αξέχαστο βράδυ με μπόλικη μουσική και χορό. Ο Χρήστος Μάστορα ετοιμάζεται να μας ξεσηκώσει με τις μοναδικές του ερμηνείες όπως μόνο ο ίδιος ξέρει να κάνει τόσα χρόνια.

Ιnfo:

23 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης: 23:00

Αμαθούντος 138

Τηλ. Επικ: 70 004711

Εισιτήρια εδώ

Γαλάνη - 23 & 24 Σεπτεμβρίου

''

Η σπουδαία ερμηνεύτρια τα τελευταία δώδεκα χρόνια μοιράζεται τη σκηνή, φτιάχνει ένα μουσικό σκηνικό καθαρά ερωτικό και ταξιδιάρικο, ένα παιχνίδι αισθημάτων και αισθήσεων το οποίο θα απολαύσουμε στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου. Μαζί της δύο τραγουδοποιοί-ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, η ελληνοβραζιλιάνα βραβευμένη συνθέτρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Πολέμη και ο ταλαντούχος συνθέτης Ευστάθιος Δράκος, με τους οποίους η Δήμητρα Γαλάνη δημιουργεί έναν υπέροχο ερωτικό «διάλογο» ανάμεσα σε τραγούδια που αποτελούν διεθνή διαχρονικά στάνταρντ (βραζιλιάνικα, ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά και κυρίως ελληνικά) και μιλούν κατευθείαν στην καρδιά, στο σώμα, στο μυαλό, στις αισθήσεις μας: ερωτικά και ποπ –με την ευρύτερη έννοια του όρου.

Info:

23 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο Κουρίου στη Λεμεσό

24 Σεπτεμβρίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία

Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμές εισιτηρίων: 30 ευρώ και 25 ευρώ

Σημ: Οι θέσεις είναι αριθμημένες και στο Κούριο και στο Σκαλί Αγλαντζιάς. Πληροφορίες: 99059257 & 99300430

Εισιτήρια εδώ

Γιάννης Χαρούλης - 30 Σεπτεμβρίου

.

 

Ο Γιάννης Χαρούλης και η μουσική του παρέα, επιστρέφει στο Θεατράκι του Δημοτικού Πάρκου Λυμπιών και μας προσκαλούν να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και κυρίως να ξανασμίξουμε, υπό τον ήχο αγαπημένων τραγουδιών στις 30 Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρεθεί για άλλη μία φορά στο νησί μας και θα χαρίσει μοναδικές στιγμές στο κυπριακό κοινό. Θα ερμηνεύσει τραγούδια που μέσα στο πέρασμα του χρόνου άφησαν το αποτύπωμα τους και μέχρι σήμερα είναι αγαπημένα.

Info:

30 Σεπτεμβρίου

Ώρα 21:00

Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, Λευκωσία

Εισιτήρια εδώ

Loader