Πάμε να ακούσουμε τον Νίκο Πορτοκάλογλου για καλο σκοπό!

Πάμε να ακούσουμε τον Νίκο Πορτοκάλογλου για καλο σκοπό!

Δύο συναυλίες «200 Κιθάρες με τον Νίκο Πορτοκάλογλου», για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Συνεχίζοντας τη σημαντική και διαχρονική της στήριξη προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, η Lidl Κύπρου χορηγεί τις δύο μεγάλες φιλανθρωπικές συναυλίες με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

Οι ξεχωριστές αυτές φιλανθρωπικές συναυλίες αφορούν την ανατρεπτική συνύπαρξη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, σε ένα μουσικό υπερθέαμα. 

Μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση, με έναν από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές της γενιάς του, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Αντώνη Κοϊζά. Η διεύθυνση ορχήστρας και ενορχηστρώσεις ανήκουν στον Αντώνη Μυτακίδη, ενώ σολίστ των συναυλιών θα είναι οι Γιώργος και Στέλιος Γκόλγκαρης, το Cyprus Guitar Trio και η Μαρίνα Βερζανλή στο τραγούδι με τη συμμετοχή καθηγητών και σπουδαστών πανεπιστημίων, ωδείων και μουσικών σχολείων, που θα αποτελέσουν το δυναμικό των 200 κιθάρων επί σκηνής.

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου | Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου 

Κυριακή 21 Ιανουαρίου | Θέατρο Ριάλτο

Εισιτήρια

Ticketmaster

ACS 

www.rialto.com.cy

Πληροφορίες: 99430654

Η Lidl Κύπρου παράγει αυτό το φιλανθρωπικό έργο για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

πορτοκαλΠηγή κεντρικής φωτογραφίας

Poster

Loader