Πού θα διασκεδάσεις το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς

Πού θα διασκεδάσεις το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς

Ετοιμάσου να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες με μπόλικη μουσική και διασκέδαση

Το τριήμερο που έρχεται αναμένεται άκρως ξεσηκωτικό καθώς γνωστά μαγαζία ετοιμάζονται για μοναδικά εορταστικά βράδια και μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε όλα όσα ετοιμάζουν. Πιο κάτω θα βρεις μερικά από τα event που θα έχουμε την ευκαρία να απολαύσουμε από αύριο μέχρι την Πρωτοχρονιά.

30 - 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου - Notes Live Λεμεσός

.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος έκαναν πρεμιέρα στη Λεμεσό με μεγάλη επιτυχία. Το καλλιτεχνικό δίδυμο θα τραγουδήσει και τις μέρες των γιορτών. 

Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μοναδική μουσική στις 30 - 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου στις Notes Live στη Λεμεσό.

Κρατήσεις στο 25344344

 

30,31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου - Antipina Live Λευκωσία

.

Το τριήμερο που έρχεται πάμε στα AntiPina Live στη Λευκωσία για να διασκεδάσουμε σε ένα άκρως ξεσηκωτικό μουσικό πρόγραμμα που θα τα έχει όλα.

Θα χορέψουμε στο ρυθμό παλιών αλλά και νέων τραγουδοων που έχουν αγαπηθεί.

Κάνε την κράτηση σου στο: 99157577

Μίλτος Πασχαλίδης - 30 Δεκεμβρίου στο DownTown Λευκωσία

Στις 30 Δεκεμβρίου στο DownTown live στη Λευκωσία, ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ερμηνεύσει επιτυχίες του στο κυπριακό κοινό, χαρίζοντας στιγμές διασκέδασης.

Ο τραγουδιστής παρέα με την κιθάρα του θα δημιουργήσει ένα μοναδικό σκηνικό και με τη μελωδική του φωνή θα μας ταξιδέψει για άλλη μία φορά όπως μόνο ο ίδιος μπορεί και ξέρει.

31 Δεκεμβρίου - 36 Baystreet Λάρνακα

.

Στο 36 Baystreet θα πραγματοποιηθεί στις 31 Δεκεμβρίου ένα πάρτι για όλους. Θα υποδεχτούμε μαζί τη νέα χρονιά με άφθονο ποτό, μουσική και ένα εορταστικό μενού.

 Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 9:30.  Για κρατήσεις στο 24 843835.

31 Δεκεμβρίου - Diamante Blu στη Λεμεσό

Στις 31 Δεκεμβρίου μέρα Σάββατο, θα πάμε στο Diamante Blu στη Λεμεσό για ένα μοναδικό ξέφρενο πάρτι. Μουσική, χορός, ποτό και το κέφι στα ύψη είναι αυτά που θα ζήσουμε σε λίγες μέρες στην πόλη. Στο χώρο θα υπάρχει και Dj που θα αναλάβει το μουσικό κομμάτι της βραδιάς.

Κάνε την κράτηση σου στο: 25377378

31 Δεκεμβρίου - Anodos Live Λευκωσία

.

Ένα Μεγάλο ΕΛΛΗΝΙΚΟ πάρτι θα στηθεί στο State την παραμονή πρωτοχρονιάς με παλιά και καινούργια τραγούδια.  Μην το χάσετε. Η είσοδος είναι €20 

Προκρατήστε έγκαιρα 7000 0087

31 Δεκεμβρίου - Cafe Mercedes Λευκωσία

.

Το Cafe Mercedes που βρίσκεται στη Λευκωσία και στις 31 Δεκεμβρίου θα φτιάξει εορταστική ατμόσφαιρα για να μας υποδεχθεί όλους. Τη μουσική επιμέλεια θα αναλάβουν οι γνωστοί DJ’s , Iacovoshadji και Αndrewp για ένα αξέχαστο βράδυ.

Κρατήσεις: 22 270777

31 ΔεκεμβρίουElysium Hotel Πάφος

''

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε στο ξενοδοχείο  Elysium Hotel στην Πάφο. Ο Δημήτρης Μπάσης θα μας χαρίσει αξέχαστες μουσικές στιγμές. Υποδέχεται στη σκηνή τον Νίκο Καλλίνη και τον Κώστα Λογοθετίδη καθώς και την Ελληνίδα ποπ τραγουδίστρια Καλλιόπη, που θα προσθέσουν μια έξτρα μουσική λάμψη στη βραδιά!

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο 26 84 4444

31 Δεκεμβρίου - Pier One Λεμεσός

Το Pier One που βρίσκεται στη Μαρίνα Λεμεσού, διοργανώνει στις 31 Δεκεμβρίου ένα New Years Eve. Στο εστιατόριο θα υπάρχει φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική από τους Κασσάνδρα Χριστοδούλου και Αντώνη Αντωνίου.

Απαραίτητη είναι η κράτηση στο 25022375

Ώρα έναρξης: 21:00

1 Ιανουαρίου - Balcony Λευκωσία

.

Πρωτοχρονιά πάμε στο Balcony με άκρως εορταστικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική και φυσικά φαγητό.

Το μουσικό πρόγραμμα θα αναλάβουν  ο Κυριάκος Μάρκου, Τζόζεφ Σιάμμα, ο Νικόλας Αναστασίου, ο Νικόλας Παττούρα και ο Χρήστος Χριστόπουλος.

Κρατήσεις 99999626

1 Ιανουαρίου - Anodos Live στη Λευκωσία

Την 1η Ιανουαρίου θα διασκεδάσουμε στο Anodos Live στη Λευκωσία για να αρχίσουμε τη χρονιά με μουσική και χορό. Το μουσικό κομμάτι θα αναλάβουν ο Νικόλας Ντίμας, ο Εύρος Αντωνίου και η Στέλλα Τερέζα.

Οι τρεις καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν και θα χαρίσουν ένα αξέχαστο βράδυ.

31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου - State Λευκωσία

.

To State στη Λευκωσία μας περιμένει την πρωτοχρονιά για να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε. Κάνε την κράτηση σου για να απολαύσεις ένα μοναδικό βράδυ.

Τηλεφώνησε εδώ:22255111

 

Loader