Πού θα διασκεδάσoυμε την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ

Πού θα διασκεδάσoυμε την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ

Ετοιμάσου για άφθονη διασκέδαση με μουσική και μπόλικο χορό

Έρχεται ένα διήμερο με μπόλικη μουσική και διασκέδαση με ωραίες μουσικές επιλογές για κάθε γούστο. Θα απολαύσουμε μοναδικές συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες και θα ζήσουμε αξέχαστες εμπειρίες.

Δήμος Μπέκε - Black Rabbit στις 6 Ιανουαρίου

χ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται στο Black Rabbit στις 6 Ιανουαρίου για να μας χαρίσει ένα αξέχαστο μουσικό βράδυ με παλιά και αγαπημένα τραγούδια που χρόνια τώρα ακούγονται και διασκεδάζουμε με αυτά.

Κάνε την κράτηση σου στο 25588586

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - «Κοινή Ησυχία» - 6 και 7 Ιανουαρίου

Η «Κοινή ησυχία» είναι μια μουσική παράσταση για όλους, μικρούς και μεγάλους. Για όσους ονειρεύονται, αντιστέκονται, προσπαθούν, είναι μια πάλη ενάντια στην καθημερινότητα, ένα τρυφερό χάδι, μια επαναστατική ορμή.

Και αν μέσα στην καραντίνα η «κοινή ησυχία» μας φαινόταν «προφητική», σήμερα, 2,5 χρόνια, μετά έχει αλλάξει, έχει μετουσιωθεί σε ένα μουσικοθεατρικό θαύμα. Σε μια αίσθηση απελευθερωμένης ανυπακοής απέναντι σε οτιδήποτε εγκλωβίζει τις ευαισθησίες μας, ένα ριζοσπαστικό ρομαντισμό.

Μια μουσική παράσταση για την αλληλεγγύη,  τη συντροφικότητα, την αγάπη. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Οδυσσέας Ιωάννου, μετά την τεράστια επιτυχία του εμβληματικού «9:05», συναντιούνται ξανά επί σκηνής. Και αν στο «9:05» το θέμα ήταν η πραγματικότητα, στην «Κοινή Ησυχία» το θέμα είναι το όνειρο. «Δεν ονειρευόμαστε κάτι για να γίνει, ονειρευόμαστε για να κοιτάμε ψηλά!»

Αυτή τη φορά συνοδοιπόρος τους είναι η Ελένη Ράντου (υπογράφει την πρώτη της σκηνοθεσία στο θέατρο), και οι ηθοποιοί Σοφία Πανάγου και  Νίκος Βατικιώτης.

Στην πρώτη του θεατρική συνάντηση με την Ελένη Ράντου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με την συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, ερμηνεύει σπουδαία τραγούδια, κάποια από το προσωπικό του ρεπερτόριο και άλλα από την ακριβή κληρονομιά του ελληνικού τραγουδιού, ενώ το κείμενο του Οδυσσέα Ιωάννου είναι ένα καινούριο ταξίδι που αναζητάει τα χαμένα μας όνειρα, τις ματαιωμένες προσδοκίες μας. Μας προτρέπουν «να αρχίσουμε ξανά να λέμε πιο όμορφα πράγματα», να ξεφύγουμε από την «Κοινή ησυχία».

Παραστάσεις:

6,7 Δεκεμβρίου Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο 

13,14,15,20,21,22  Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου 

Όλες οι παραστάσεις θα ξεκινούν στις 21:00

Εισιτήρια θα βρεις ΕΔΩ και ΕΔΩ

Φωτο: Γιάννης Μαργκετουςάκης

 

 Γιώργος Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου Notes Live - 6 και 7 Ιανουαρίου

Οι δύο καλλιτέχνες θα βρίσκονται τα Θεοφάνεια καθώς και την αμέσως επόμενη μέρα στις Notes Live για να χαρίσουν στους θαμώνες αξέχαστες μουσικές βραδιές.

Special guest τις Κυριακές θα είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης που με τη ξεχωριστή του φωνή και τα τραγούδια του, θα διασκεδάζει το κοινό.

6 και 7 Ιανουαρίου. Κρατήσεις στο 25344344

Το RED μετατρέπεται στην καλύτερη Disco της δεκαετίας του 80 - 6 Ιανουαρίο

Το RED στρώνει το κόκκινο χαλί και μετατρέπεται στην καλύτερη Disco της δεκαετίας του 80 και σας περιμένει με πολύ γιορτινή διάθεση να ταξιδέψουμε μαζί πίσω στο χρόνο.

Η Disco Forever και η μουσική σκηνή RED στις 06 Ιανουαρίου ανήμερα των φώτων παρουσιάζουν το απόλυτο Disco Party της νέας χρονιάς με τον μοναδικό Dj στο είδος Anthony 642 να παίζει τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες απο τα 80's και 90's.

Ετοιμάσου λοιπόν να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης. 

Είσοδος 10 ευρώ με το πρώτο ποτό δωρεάν.

Ωρα έναρξης : 22.00

Οι “Minus One” στο Ravens στη Λεμεσό - 7 Ιανουαρίου

Oι "Minus One" έρχονται στη Λεμεσό για ένα live γεμάτο μουσική, με το ρεπερτόριο τους να συμπεριλαμβάνει παλιές και νέες κυκλοφορίες του συγκροτήματος, καθώς και διασκευές που με το δικό τους μοναδικό τρόπο ερμηνεύουν και ξεσηκώνουν όσους βρίσκονται εκεί. Θα εμφανιστούν στο Ravens στις 7 Ιανουαρίου μέρα Σάββατο.

Το κυπριακό κοινό έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους "Minus One" αφού όπου εμφανίζονται η διασκέδαση είναι δεδομένη. Έτσι, για άλλη μία φορά ετοιμάζονται να τα "σπάσουν" σε ένα μοναδικό live. 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 99614100

 

Ο Θάνος Καλλίρης έρχεται στη Λεμεσό - 7 Iανουαρίου

Ο Θάνος Καλλίρης έρχεται στη Λεμεσό στις 7 Ιανουαρίου.  Υποδεχόμαστε στο Black Rabbit τον γνωστό τραγουδιστή για να γιορτάσουμε να διασκεδάσουμε και να μας δείξει πως ο νέος είναι ωραίος αλλα ο παλιός είναι αλλιώς. Μαζί του ο Dj GP - George Pattihis. Η απόλυτη διασκέδαση σε συνδυασμό με φαγητό και ποτό.

Κάντε τις κρατήσεις σας έγκαιρα στο 25 588 586.

Ο Γιάννης Μάργαρης έρχεται στη Λάρνακα στο Avalon-  7 Ιανουαρίου

Ο Γιάννης Μάργαρης έρχεται στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στο Avalon Live μέρα Σάββατο 7 Ιανουαρίου, για να ερμηνεύσει με τη μοναδική του φωνή, αγαπημένα τραγούδια. Ο Κύπριος καλλιτέχνης κατάφερε να δημιουργήσει το δικό του κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε βήμα του.

Τηλέφωνο: 96315622

Loader