Τα μουσικά δρώμενα που θα λάβουν χώρα στο Nicosia Book Fest 2024

Τα μουσικά δρώμενα που θα λάβουν χώρα στο Nicosia Book Fest 2024

Τρεις θεματικές εμφανίσεις γεμάτες μελωδίες

Το Nicosia Book Fest 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 5 & 6 Οκτωβρίου 2024.

Το Nicosia Book Fest 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 5 & 6 Οκτωβρίου 2024.  Στο φετινό φεστιβάλ θα υπάρχει αφιέρωμα στη λογοτεχνία και τον πολιτισμό της Λατινικής Αμερικής, με τη συμμετοχή σημαντικών συγγραφέων από την Κούβα, καθώς και παρουσίαση του έργου κορυφαίων λογοτεχνών όπως του Πάμπλο Νερούδα και την παρουσίαση διαφόρων και εκθέσεων. Γι αυτόν τον λόγο, το μουσικό πρόγραμμα του  Σαββάτου είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη συγκεκριμένη θεματική, ενώ το μουσικό πρόγραμμα της Κυριακής θα αποτελέσει ένα ταξίδι στην ιστορία της Κύπρου. 

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024 

Αφιέρωμα στη Λατινοαμερικάνικη μουσική

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 20:30, πάμε να απολαύσουμε μια βραδιά γεμάτη ρυθμό και πάθος! Η εκπληκτική Windcraft Band θα μας μεταφέρει στους μελωδικούς ήχους της Λατινικής Αμερικής! 

Πού: Κεντρική Σκηνή

Πότε: Σάββατο, 5 Οκτωβρίου στις 20:30

Αφήστε τη μουσική να σας ταξιδέψει και ζήστε μια βραδιά γεμάτη μαγευτικές λατινοαμερικάνικες μελωδίες! 

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά με Κουβανέζικη μουσική

Το Cuban Music Street Party έρχεται το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου στις 21:30 στην Κεντρική Σκηνή. Η Havana Vitral Band θα σας μεταφέρει στους ρυθμούς της Κούβας με ζωντανή μουσική και χορό!

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024 

Μουσικό αφιέρωμα 50 χρόνια από το Πραξικόπημα και την Τουρκική Εισβολή

Την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου στις 20:15, στην Κεντρική Σκηνή του Nicosia Book Fest, πάμε να τιμήσουμε την ιστορία με μια μοναδική μουσικοποιητική παράσταση από τον Γιώργο Καλογήρου, την Φρειδερίκη Τομπάζου και την Κατερίνα Παράσχου. Μία εκδήλωση από την Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου και το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας.

Loader