5+1 ξεχωριστές παιδικές δραστηριότητες για παιδιά που έρχονται το επόμενο διάστημα

5+1 ξεχωριστές παιδικές δραστηριότητες για παιδιά που έρχονται το επόμενο διάστημα

Από θεατρικές παραστάσεις μέχρι δημιουργικά εργασήρια

Θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια και φεστιβάλ έρχονται το επόμενο διάστημα και είναι εξαιρετικά αφιερωμένα στα παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές και φυσικά δημιουργικές. Πιο κάτω θα βρεις όλα όσα έρχονται για να χαρίσουν χαμόγελο και αξέχαστες αναμνήσεις στα παιδιά.

"Ο Καραγκιόζης ψαράς" - 28 Μαΐου στον Πολυχώρο Κόσμος Χωρίς Σύνορα

Ο αγαπημένος μας καραγκιόζης θα είναι κοντά μας για ακόμη ένα θέατρο Σκιών με την παράσταση.

Ο Καραγκιόζης αναλαμβάνει να ψαρέψει για το τραπέζι του πασά που θέλει να οργανώσει μεγάλο φαγοπότι με θαλασσινά, γι' αυτό και δίνει πλούσια αμοιβή. Η θάλασσα όμως είναι μολυσμένη και αντί να πιάνει ψάρια, ψαρεύει είδη οικιακού εξοπλισμού... Η φύση δίνει τη λύση και την απάντηση στο πρόβλημα του Καραγκιόζη με μεταφυσικό τρόπο!

Το Σάββατο 27/5/23 στον Πολυχώρο Κόσμος Χωρίς Σύνορα 

Είσοδος 6 ευρώ 

Για κρατήσεις στο 99422855

Μπαλονοκατασκευές, παιχνίδια και παντομίμα στο Πάρκο της Παναγίας Αγγελόκτιστης - 28 Μαΐου

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Αρχάγγελος και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κιτίου διοργανώνει εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού.

Στην εκδήλωση που θα στηθεί στο Πάρκο της Παναγίας Αγγελόκτιστης θα υπάρχουν χοροί, παιχνίδια εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά, παντομίμα, μπαλονοκατασκευές, διαγωνισμοί και άλλα πολλά.

Από τις 10:30-15:00 οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν μία μοναδική μέρα γεμάτη από δραστηριότητες και παιχνίδι.

Εργαστήρια κεραμικής για παιδιά - 27 Μαΐου στο Xώμα και Νερό, Αγίας Μαρίνας

.

 Tα εργαστήρια πραγματοποιούνται κάθε σάββατο από τις 15:00 - 16:30μμ. Πρόκειται για μία δημιουργική μέρα που τα παιδιά θα την απολαύσουν και θα διασκεδάσουν, Για κρατησεις https://homakainero.as.me/kids

- 15ΕΥΡ/κάθε παιδί, ειδική τιμή για αδελφάκια.

- Παιδιά κάτω απο 6 χρονών πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα 

Xώμα και Νερό, Αγίας Μαρίνας 2, 2059 Παλιός Στρόβολος

"Κοκκινοσκουφίτσα Κουκλοθέατρο"  στο Θέατρο Ένα 27 Μαΐου

Μπείτε στον μαγικό κόσμο του κουκλοθέατρου και απολαύστε την Κοκκινοσκουφίτσα σε μια ανεπανάληπτη περιπέτεια! Η παράσταση της Κοκκινοσκουφίτσας στο κουκλοθέατρο μας είναι μια διαδραστική παράσταση που πρέπει να δουν μικροί και μεγάλοι!

Η παραγωγή μας ζωντανεύει το κλασικό παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας και το ταξίδι της μέσα στο δάσος μέχρι το σπίτι της γιαγιάς της με πολύχρωμους χαρακτήρες και συναρπαστηκές μουσικές!

Μη χάσετε αυτή την υπέροχη ευκαιρία να μοιραστείτε μια ξεχωριστή στιγμή με το παιδί σας και να ζήσετε τη μαγεία του ζωντανού κουκλοθέατρου παρακολουθώντας ένα απο τα κλασικά παραμύθια που όλοι αγαπήσαμε από παιδιά. Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα και ακολουθήστε την Κοκκινοσκουφίτσα στην περιπέτειά της στο δάσος!

Oι Uncover Masks παρουσιάζουν τη διασκευή του κλασικού ομώνυμου παραμυθιού

Κουκλοπαίχτης: Άντρεα Κάσινου

Μουσική: Κλιφ Κλεοβούλου

Τοποθεσία: Θέατρο VERSUS (Θέατρο Ένα Λεμεσός)

Εισητήρια: myticketcy.com

(προπώληση 9 ευρώ), Εισητήρια στο ταμείο του θεάτρου 10 ευρώ

28/5 στις 11:00 π.μ.

Πληροφορίες: 99 790 915

Φεστιβάλ Παιδιού - 11 Ioυνίου στο Δημοτικό Γήπεδο Πέγειας

Ένα μοναδικό φεστιβάλ έρχεται για να χαρίσει στα παιδιά αξέχαστες στιγμές. Το Φεστιβάλ Παιδιού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Βοηθητικό Δημοτικό Γήπεδο Πέγειας.

Στο φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία τα παιδιά να διασκεδάσουν παρέα με τον κλόουν, να παίξουν σε φουσκωτό, να φάνε και φυσικά θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις.

"Alice in Wonderland" - 26 Ιουνίου, Δημοτικό Θέατρο Πάνω Πολεμιδιών, Λεμεσός

Πρόκειται για ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας που παραδόξως απευθύνεται κυρίως σε ενήλικες. Το μυαλό του Λιούις Κάρολ δημιούργησε την Αλίκη εμπνευσμένο από την μικρή του φίλη Άλις Λίντελ.

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένας ολόκληρος κόσμος φαντασίας και τρέλας, διλημμάτων αλλά και σημαντικών αποφάσεων, παράξενων συναντήσεων αλλά και πολύ σοφών πλασμάτων.

Το κυριότερο είναι πως το αφήγημα αυτό μας διδάσκει ότι δεν πρέπει να υπάρχει φόβος για το διαφορετικό. Ο λόγος όμως που η Αλίκη παραμένει μέχρι σήμερα τόσο αγαπητή είναι βαθύτερος.

Μαζί με την Αλίκη πέφτουμε και εμείς στην σκοτεινή τρύπα, τον εσωτερικό μας κόσμο που πολλές φορές περιβάλλεται από μαύρες σκέψεις και συναισθηματικά αδιέξοδα.

Η Αλίκη αντιμετωπίζει τον φόβο, κάνει ταραχώδεις σκέψεις και συγκρούεται με τους προβληματισμούς της. Αντικατοπτρίζει όλα αυτά που έχει μέσα του ένα ανήσυχο.. ίσως καταθλιπτικό μυαλό.

*Πρόκειται για κλασικό έργο παιδικής και φανταστικής λογοτεχνίας του Βρετανού συγγραφέα και μαθηματικού Τσαρλς Λούτγουϊτζ Ντότζσον, περισσότερο γνωστού με το ψευδώνυμο Λιούις Κάρολ.

ΔΙΑΣΚΕΥΗ/ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΜΑΡΙΝΑ ΒΡΟΝΤΗ-ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Το Θεατρικό Εργαστήρι Μιχάλη Χρίστου ενώνει τις δυνάμεις του με την σχολή χορού The Art of Dance by Έλενα Χρυσοστόμου για να παρουσιάσουν την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων σε μια προσπάθεια να αφυπνίσουν και να δώσουν τόσο με ερμηνείες όσο και με τον χορό μαθήματα ζωής σε μικρούς και μεγάλους.

Το μήνυμα; Η ΖΩΗ είναι το πιο μεγάλο θαύμα δεν μπορεί να είναι πάντα ρόδινη, στo χέρι μας όμως είναι να βλέπουμε πάντα τη θετική της πλευρά απολαμβάνοντας το ταξίδι που μας προσφέρει!

Info

Δευτέρα 26 Ιουνίου, Δημοτικό Θέατρο Πάνω Πολεμιδιών, Λεμεσός, 20:00. 

 

 

Πηγή κεντρικής φωτό

Loader