Ανακαλύψτε και αγοράστε έργα τέχνης από 28 σύγχρονους καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό

Ανακαλύψτε και αγοράστε έργα τέχνης από 28 σύγχρονους καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό

90+ έργα τέχνης σε περιορισμένα αντίτυπα και μοναδικά πολλαπλά

Το Bravo Bravo Editions συστήνεται στο κοινό με την πρώτη του εκδήλωση με τίτλο SHOWCASE όπου ο επισκέπτης καλείται να ανακαλύψει και να αγοράσει έργα τέχνης από 28 σύγχρονους καλλιτέχνες.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από ανερχόμενους μέχρι διεθνώς αναγνωρισμένους σε μια προσεκτικά επιμελημένη συλλογή από 90+ έργα σε περιορισμένα αντίτυπα (limited editions) και μοναδικά πολλαπλά (unique multiples). Συμπεριλαμβάνονται έργα σε χαρτί, ύφασμα, γλυπτά και εκδόσεις καλλιτεχνών κάνοντας την εκδήλωση τη μεγαλύτερη παρουσίαση έργων σύγχρονης τέχνης προς πώληση στην Κύπρο.

Η εκδήλωση θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία πρόσβασης σε νέα έργα ή έργα που δεν έχουν εκτεθεί στο παρελθόν, κατευθείαν από τα εργαστήρια των καλλιτεχνών, παρουσιάζοντας το εύρος της σύγχρονης καλλιτεχνικής πρακτικής. Στόχος της εκδήλωσης είναι να προτείνει νέους τρόπους ενασχόλησης του κοινού με την αγορά σύγχρονης τέχνης και να διευκολύνει τη συλλογή και επένδυση νέων αγοραστών καθώς και συλλεκτών με τιμές που κυμαίνονται από €50-€1000.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες από Κύπρο, Ελλάδα, Ην. Βασίλειο, Ολλανδία και Καναδά:

AM (Λητώ Κάττου & Πέτρος Μώρης), Katy Hundertmark, Scott Rogers, Milenko Stevanovic, Rabindranath Xavier Bhose, Shaheer Zazai, Άδωνης Αρχοντίδης, Ναταλί Γιαξή, Στέλιος Ιλτσιούκ, Ελίνα Ιωάννου, Στέλιος Καλλινίκου, Ειρήνη Καραγιαννοπούλου, Χρυσάνθη Κουμιανάκη, Χρήστος Κυριακίδης, Φάνος Κυριάκου, Ορέστης Λαζούρας, Ιωάννα Λουκά, Μαριέττα Μαυροκορδάτου, Μαρίνα Ξενοφώντος, Ελένη Οδυσσέως, Αλέξανδρος Πισσούριος, Έφη Σαββίδη, Κοραλλία Στεργίδη, Νίκος Στέφου, Κωνσταντίνος Ταλιώτης, Λεόντιος Τουμπουρής, Σιμώνη Φιλίππου.

Σχετικά με το Bravo Bravo Editions

Το Bravo Bravo Editions (BBE) είναι μια πλατφόρμα που διαχειρίζεται περιορισμένα αντίτυπα και μοναδικά πολλαπλά έργα τέχνης, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των σύγχρονων καλλιτεχνών και του κοινού. Αναπτύχθηκε ως εργαλείο για την ανακάλυψη, την ενασχόληση και την αγορά της σύγχρονης τέχνης, με στόχο την ανάπτυξη ουσιαστικής υποδομής για τη συνέχιση της καλλιτεχνικής παραγωγής και τη συμβολή στην ενίσχυση μιας ενεργής πολιτιστικής οικονομίας. Το BBE διαθέτει επίσης μια συμβουλευτική υπηρεσία για αγορά έργων τέχνης. Μέσω αυτής, προσφέρει τη δημιουργία ειδικά προσαρμοσμένης στρατηγικής για επένδυση σε έργα, που απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες.

Ακολουθήστε το BBE:

Instagram

Facebook

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του BBE για προσεχείς δραστηριότητες και πρότζεκτ ΕΔΩ 

 

Κεντρική φωτογραφία: Bravo Bravo Editions, 2022, από αριστερά - δεξία έργα των: Αλέξανδρος Πισσούριος, Ιωάννα Λουκά, Ορέστης Λαζούρας

Loader