Ένα γιορτινό pop-up art event έρχεται στο Galleria Venti Studio

Ένα γιορτινό pop-up art event έρχεται στο Galleria Venti Studio

Μια μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία, προσαρμοσμένη σε άτομα όλων των ηλικιών

Επισκεφθείτε το pop-up art event στο Galleria Venti Studio για μια μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία, προσαρμοσμένη σε άτομα όλων των ηλικιών. Αυτή η ξεχωριστή συγκέντρωση υπόσχεται μια ποικιλία από χειροποίητα δώρα, μοναδικά κοσμήματα και κεριά έως κομψά εσώρουχα, μοντέρνα ρούχα, τσάντες, έργα τέχνης και πολλά άλλα.

Προσθέτοντας έναν πολιτιστικό πλούτο στην εκδήλωση, το Galleria Venti Studio θα έχει επίσης έκθεση τέχνης με μια εντυπωσιακή συλλογή έργων τέχνης από διαφορετικούς καλλιτέχνες, προσελκύοντας όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη.

Η εκδήλωση προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά, καθιστώντας την εμπειρία ιδανική για παιδιά. Από την κατασκευή κοσμημάτων μέχρι τις χειροτεχνίες, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους.

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν διαθέσιμα φιλανθρωπικά καλάθια για δώρα που προσφέρουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συμβάλουν για αυτό τον σκοπό. Η συνεργασία με το Hope for Children για την κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών συμβάλλει στη φιλανθρωπική διάσταση της εκδήλωσης, καλλιεργώντας το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ευαισθητοποίησης από νεαρή ηλικία.

Προσθέτοντας ένα δυναμικό και ενεργητικό στοιχείο στην εκδήλωση, μπορείτε να απολαύσετέ χορευτική παράσταση από επαγγελματική σχολή χορού, Creativity Dance Studio. Επιπρόσθετα, έξω από το Galleria Venti Studio οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να βρουν φαγητό και ποτά, καθιστώντας την εκδήλωση ιδανική για οικογενειακές στιγμές. Αυτή η εκδήλωση υπόσχεται μια αξέχαστη και ξεχωριστή εμπειρία προσφέροντας κάτι για όλους.

Πρόγραμμα:

Σάββατο 02.12.23

11:00-14:00 (Παιδικές Δραστηριότητες) – Δημιουργία χριστουγεννιάτικων στολιδιών από το "Hope For Children" CRC Policy Center (Διεθνής και Ανεξάρτητος Ανθρωπιστικός Οργανισμός). 16:00- 19:00 (Παιδικές Δραστηριότητες) – Χειροτεχνίες του καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Τουμάση & Κατασκευή κοσμημάτων 16:00 – Χορευτική παράσταση από το Creativity Dance Studio

Κυριακή 03.12.23

11:00-14:00 (Παιδικές Δραστηριότητες) – Χειροτεχνίες του καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Τουμάση & Κατασκευή κοσμημάτων 15:00- 18:00 (Παιδικές Δραστηριότητες) – Δημιουργία χριστουγεννιάτικων στολιδιών από το "Hope For Children" CRC Policy Center (Διεθνής και Ανεξάρτητος Ανθρωπιστικός Οργανισμός).

9

Loader