To Fork Food Market μας αποχαιρετά για φέτος

To Fork Food Market μας αποχαιρετά για φέτος

Ετοιμάσου για δύο τελευταίες αγορές στον Κήπο για το 2023

Μετά από την πολύ πετυχημένη και αξέχαστη αγορά του Σεπτέμβρη, το Fork Food Market προχωρά στις επόμενες και δύο τελευταίες εκδηλώσεις στον Κήπο!

Η αγαπημένη μας υπαίθρια αγορά φαγητού θα βρίσκεται για δύο ακόμα Παρασκευές, στις 6 και 13 του Οκτώβρη στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας. Καθώς η θερμοκρασία θα ξεκινήσει να πέφτει, ειδικά το βράδυ, μεταφέρεται η έναρξη της εκδήλωσης στις 6μμ. Το φαγητό θα σερβίρεται μέχρι τις 10.30μμ ενώ το μπαρ και η μουσική θα μένουν ως πιο αργά. 

 

Ειδικά στην τελευταία εκδήλωση, σχεδιάζουν να “παρτάρουν”, οπότε η μουσική θα σας κρατήσει συντροφιά μέχρι ακόμα πιο αργά – ήταν μια πολύ καλή χρονιά και μας αξίζει! "Παρά ορισμένες προκλήσεις, όπως το κλείσιμο του μεγάλου χώρου στάθμευσης απέναντι, πήγαν όλα μια χαρά και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και, όλους τους πιστούς ακόλουθους μας – που συνέχισαν να επιμένουν και να βρίσκουν το δρόμο για τον κήπο – αλλά και όλα τα νέα άτομα που έμαθαν για το Fork Food Market και ήταν αρκετά περίεργα να εμφανιστούν και να δουν τι κάνουμε! Μας άρεσε κάθε κομμάτι και κάθε στιγμή αυτής της χρονιάς".

1

Loader