Η Ανδρομάχη έρχεται στο νησί μας για μια ιδιαίτερη εμφάνιση

Η Ανδρομάχη έρχεται στο νησί μας για μια ιδιαίτερη εμφάνιση

Για ένα βράδυ γεμάτο μουσική, φαγητό και ποτό

Το UCY WELCOME PARTY με την ANDROMACHE είναι μία εκδήλωση η οποία θα διοργανωθεί την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία του Πανεπιστημίου Κύπρου και στην οποία θα ενώνουν τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση του η Αναγέννηση ΠΚ, οι Αναγεννήσεις όλων των πανεπιστημίων ,η ΝΕΔΗΚ και η STS Events.

Η προαναφερόμενη εκδήλωση έχει ως στόχο την ψυχαγωγία των φοιτητών, την αναβάθμιση της φοιτητικής ζωής της Κύπρου καθώς και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας των φοιτητών καθώς την συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνουν φοιτητές με την υποστήριξη και καθοδήγηση επαγγελματιών του χώρου.

Όσον αφορά το καλλιτεχνικό κομμάτι οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 με τον Dj Νικόλα Ταλιαδόρο σε ένα ανεπανάληπτο opening set.

Ακολούθως ,η μαγευτική Ανδρομάχη, έρχεται να κλείσει την άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή της σεζόν σε μία ανατρεπτική συναυλία. Επιπλέον ,στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν μπαρ με αλκοολούχα ποτά καθώς και street food από τους ειδικούς του είδους, Street Food Yard με Hot Dog και μεξικάνικο φαγητό.

Το vip section για φέτος μεγαλώνει δίνοντας την επιλογή σε ακόμα περισσότερους φοιτητές να απολαύσουν την εκδήλωση σε καναπέ με φοιτητικές προσφορές. Τιμή εισόδου: - €10 μέσω tickethour και στα τραπεζάκια της Αναγέννησης σε όλα τα πανεπιστήμια της Λευκωσίας.

- €15 στην είσοδο

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 99498672 ή επισκεφθείτε τις σελίδες μας σε

Facebook εδώ και Instagram εδώ.

Χορηγοί της εκδήλωσης:

Streer Food Yard και Antojilos Υποστηρικτές της εκδήλωσης:

Wiseprint Copy center και Latchi fishtavern

20 Σεπτεμβρίου 

.

Loader