Παρακολουθήστε την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων σε ζωντανή μετάδοση από τον Μόλο Λεμεσού

Παρακολουθήστε την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων σε ζωντανή μετάδοση από τον Μόλο Λεμεσού

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να γίνετε μέρος της παγκόσμιας γιορτής των Ολυμπιακών Αγώνων από τον Μόλο Λεμεσού!

Η Πρεσβεία της Γαλλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου, σε συνεργασία με την Alliance Française Λεμεσού, σας προσκαλούν σε μια μοναδική εκδήλωση: τη ζωντανή μετάδοση της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου 2024 στον Μόλο Λεμεσού.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7:45 μ.μ. με σύντομο μουσικό πρόγραμμα και χαιρετισμούς, ενώ η μετάδοση της Τελετής θα αρχίσει στις 8:30 μ.μ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού και θα τιμηθεί με την παρουσία της κυρίας Λίνας Κασσιανίδου, Υφυπουργού Πολιτισμού, της κυρίας Salina Grenet-Catalano, Πρέσβειρας της Γαλλίας στην Κύπρο, και του κ. Γιάννη Αρμεύτη, Δημάρχου Λεμεσού.

Η TotalEnergies, ως αποκλειστικός χορηγός, φέρνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες πιο κοντά στο κυπριακό κοινό, προσφέροντας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τις φαντασμαγορικές εκδηλώσεις της Τελετής Έναρξης, που θα λάβουν χώρα στις όχθες του Σικουάνα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και δωρεάν, προσκαλώντας οικογένειες, λάτρεις του αθλητισμού και την ευρύτερη κοινότητα να μοιραστούν αυτή τη σημαντική στιγμή.

Η μετάδοση θα γίνει στα ελληνικά, με την ευγενική προσφορά του ΡΙΚ, και θα περιλαμβάνει αγγλικούς υπότιτλους, εξασφαλίζοντας ότι όλοι θα μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία αυτή πλήρως.

Loader