Γιώργος Παπακωνσταντίνου x Ρένος Ευσταθίου: Μια μουσική αφήγηση του χρόνου

Γιώργος Παπακωνσταντίνου x Ρένος Ευσταθίου: Μια μουσική αφήγηση του χρόνου

Μια παράσταση αφιερωμένη στη δυναμική του παρελθόντος και στις κρυμμένες του πτυχές

Όταν η αφήγηση συναντά τη μουσική, ο ψυχισμός κάθε θεατή-ακροατή βιώνει και αναβιώνει συναισθήματα. Ετοιμαστείτε να “δείτε” εικόνες του παρελθόντος μέσα σ’ ένα συγκινησιακό καλλιτεχνικο τοπίο.

Λίγα λόγια για την παράσταση 

Στο σκηνικό του χρόνου, ο ήχος αντηχεί από μια κιθάρα, δημιουργώντας μια ηχητική υφή που στολίζει τις νότες της ανάμνησης. Η ορχηστρική ατμόσφαιρα ξετυλίγει ιστορίες, το ηχόχρωμα της μουσικής διαμορφώνει τα τοπία των αναμνήσεων.

Ο αφηγητής, μέσα από τη φωνή του ξετυλίγει συναισθήματα. Κάθε αφήγηση ανακαλεί αναμνήσεις, θύμισες που αναδύονται όπως φύλλα που φέρνει ο αέρας. Μπροστά μας ορθώνονται περασμένοι έρωτες, η αυλή της γιαγιάς και τα παιχνίδια μιας περασμένης εποχής.

Η μουσική αναδύει ατμόσφαιρα, σαν να είναι ένα παράθυρο προς διαφορετικές περιόδους του παρελθόντος. Κάθε νότα, ένα ταξίδι σε μια στιγμή που έμεινε χαραγμένη στη μνήμη, ηχοχρώματα που ζωντανεύουν τις εικόνες του παρελθόντος.

Μέσα στο «χ ρ ό ν ο ς» η μουσική γίνεται γλώσσα της ανάμνησης, η αφήγηση ένα καλειδοσκόπιο συναισθημάτων, μαζί συνθέτουν ένα μοναδικό αφηγηματικό ταξίδι.

Κείμενο - Αφήγηση: Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Σύνθεση - Μουσικός επί σκηνής: Ρένος Ευσταθίου

Παραστάσεις: 28/09, 05/10, 12/10, 26/10

Ώρα: 20:00 - Προσέλευση: 19:30

Διάρκεια: 50 λεπτά

Πληροφορίες: Γιώργος 99065962, Ρένος 99309468

mousiki afigisi

Πηγή φωτογραφιών 

Loader