«Ο Γλάρος» του Τσέχωφ στο Ριάλτο από το National Theatre Live

«Ο Γλάρος» του Τσέχωφ στο Ριάλτο από το National Theatre Live

O Jamie Lloyd σκηνοθετεί το κλασικό έργο του Τσέχωφ σε μια διασκευή από την Anya Reiss

Η Emilia Clarke (Game of Thrones) κάνει το ντεμπούτο της στο Ουέστ Εντ σε μια διασκευή του αριστουργήματος του Αντόν Τσέχωφ, με την πλοκή να τοποθετείται στον 21ο αιώνα και με θέμα τον έρωτα και τη μοναξιά.

Μία νεαρή γυναίκα ζητάει απεγνωσμένα δόξα και διέξοδο. Ένας νεαρός άντρας κυνηγάει τη γυναίκα των ονείρων του. Ένας επιτυχημένος συγγραφέας λαχταρά την ολοκλήρωση. Μία ηθοποιός αρνείται να αποδεχτεί την αλλαγή των καιρών. Σε ένα απομονωμένο σπίτι στην εξοχή, όνειρα κείτονται κουρελιασμένα, ελπίδες εξανεμίζονται, καρδιές ραγίζουν. Μην έχοντας πού αλλού να στραφούν, μόνη επιλογή τους είναι τελικά να στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου.

7

Μετά την παραγωγή Συρανό ντε Μπερζεράκ που απέσπασε διθυραμβικά σχόλια και κριτικές πέντε αστέρων, ο Jamie Lloyd σκηνοθετεί το κλασικό έργο του Τσέχωφ σε μια διασκευή από την Anya Reiss. Το έργο προβάλλεται σε κινηματογραφική αναμετάδοση από το Ουέστ Εντ του Λονδίνου με το καστ να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους: Tom Rhys Harries (White Lines), Daniel Monks (The Normal Heart), Sophie Wu (Fresh Meat), Indira Varma (Game of Thrones).

*Με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους. **Διάρκεια: 150’

Θέατρο Ριάλτο, Ανδρέα Δρουσιώτη, πλατεία Ηρώων 3040 Λ/σος / Σάββατο 07/01/2023 στις 19:00 

Τιμή: €12 / 8 

E-ticket: www.rialto.com.cy

Ταμείο: 77 77 77 45 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 -15:00)

Social Media account:  Rialto Theatre - Θέατρο Ριάλτο | Facebook 

 

Loader